cruise control

Cum se rezolvă diverse probleme

Moderator: BAU

Post Reply
User avatar
sefmars
Posts: 217
Joined: 25 Jul 2008, 13:26
Auto:
Location: Bucuresti
Contact:

cruise control

Post by sefmars » 13 Aug 2011, 00:10

Am facut si eu recent un update la ceva optiuni, am pus scaune din piele gri sobolan.. destul de greu de gasit :D, degivrare parbriz... de testat la iarna :D.

Printre altele am luat si butoanele de cruise control, stie cineva daca se poate activa cruise control-ul din calc de bord, si unde as putea face asta, masina pare sa fie pregatita pentru asa ceva fire trase etc.. dar se pare ca e dezactivat modulul din calc de bord pentru ca nu cupleaza :(
KIA Sorento 2.5 crdi EX 140HP
Image

User avatar
tomas_dan84
Posts: 61
Joined: 30 Jun 2010, 12:05
Auto:
Location: Bucuresti
Contact:

cruise control

Post by tomas_dan84 » 24 Sep 2011, 23:59

De unde ai luat scaunele, ai gasit vreo masina avariata? Pentru comenzile de la cruise din cate stiu eu cand le comanzi trebuie sa iei si un modul care nu stiu sigur ce este dar sper ca nu trebuie schimbat calculatorul ca ma yenteaza si pe mine sa pun cruise.

Dannyboy
Posts: 972
Joined: 07 Feb 2009, 16:03
Auto: Hyundai i30 1,6 CRDI
Location: Bucuresti
Contact:

Re: cruise control

Post by Dannyboy » 25 Sep 2011, 08:41

Nu prea-mi place sa dau vesti triste. Cruise-controlul mai presupune niste componente montate in habitaclul motor. Intrucat nu am VIN-ul unei masini cu astfel de instalatie nu va pot da codurile pieselor necesare. Pot in schimb sa va dau un desen care va poate lamuri intr-o oarecare masura. Nu cred ca trebuie schimbat calculatorul masinii, dar aproape sigur trebuie schimbat clockspringul deoarece pentru cruise e necesar unul cu mai multe contacte. Si mai e necesar cablul care face legatura intre butoane si clockspring.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Viața e ca un tren. Cel mai bine e la vagonul-restaurant.

User avatar
tomas_dan84
Posts: 61
Joined: 30 Jun 2010, 12:05
Auto:
Location: Bucuresti
Contact:

cruise control

Post by tomas_dan84 » 25 Sep 2011, 20:46

Eu am facut acest upgrade la un passat B6 a unui coleg si am adaugat si comenzi pe volan ca nu avea si acolo spira de pe volan la toata gama inclusiv audi seat skoda au aceeasi spira. Din cate stiu eu nu la spira e problema si la calculatorul de coloana, cel care cripteaza semnalele comenzilor si le trimite catre calculatorul motor. Daca ai o schema te rog posteaza ca sa vad si eu despre ce este vorba si poate lamurim problema.

Post Reply

Return to “Tips & Tricks”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests