Cheie pliabila

Cum se rezolvă diverse probleme

Moderator: BAU

aTenTie
Posts: 73
Joined: 30 Jan 2010, 08:06
Auto:
Location: Bucuresti
Contact:

Cheie pliabila

Post by aTenTie » 11 Feb 2010, 16:22

Am gasit pe ebay.de un model de cheie pliabila care merge pe sorento.

A incercat cineva asa ceva ?
Vreau sa cumpar sa vad daca merge.

Asta este linkul catre produs : AICI

Asta este cheia.
Image
KIA Sorento 2004 2.5 crdi EX 140HP
[url=http://forum-lines.ru/][img]http://forum-lines.ru/rez/ab125019.gif[/img][/url]

User avatar
dydysoft
Posts: 35
Joined: 26 Jan 2010, 08:18
Auto:
Location: sibiu
Contact:

Re: Cheie pliabila

Post by dydysoft » 11 Feb 2010, 20:16

http://images.okazii.ro/auctions/2010/0 ... 00_700.jpg

Tocmai am cumparat si eu un asemenea set din Romania.
Sunt cativa care vand, sigilate, carte tehnica de montaj.
Au mai multe lame, ideal este sa le trimiti o poza cu profilul cheii, sa stie ce lama iti da.
Este aceasi cheie cu cea de pe e-bay.
Bafta.

arlionok
Posts: 215
Joined: 14 Oct 2008, 13:57
Auto:
Location: Timisoara

Re: Cheie pliabila

Post by arlionok » 12 Feb 2010, 10:59

Si eu vroiam sa-mi cumpar, dar am renuntat dupa ce le-am vazut life si am putut sa pun mana pe ele.
Materialul, este un plastic ieftin si nu sunt inchegate bine. Nu au plasticul ala cauciucat si moale de la cheia pliabila originala.
Kia Cee'D SW Kompass Blue, 1.4 GSL Best
http://picasaweb.google.com/arlionok/Ma ... MxkVc#[url]
Image

aTenTie
Posts: 73
Joined: 30 Jan 2010, 08:06
Auto:
Location: Bucuresti
Contact:

Re: Cheie pliabila

Post by aTenTie » 12 Feb 2010, 11:22

Ma apuc acum sa ma documentez cu privire la modul de schimbare a cheilor.

Eu am pe masina montata o alarma Viper 5002, cum procedez cu noile chei briceag ?
Trebuie sa ma duc sa trag in banda acele chei sa pot deschide masina direct din butoanele cheii sau umblu si cu telecomanda de la alarma dupa mine ?

Prin Bucuresti este cineva care se ocupa cu copiatul cheilor si a cipurilor ?
KIA Sorento 2004 2.5 crdi EX 140HP
[url=http://forum-lines.ru/][img]http://forum-lines.ru/rez/ab125019.gif[/img][/url]

User avatar
Sorcee'd
dromaderu'
Posts: 384
Joined: 09 Oct 2007, 13:13
Auto:
Location: Ploiesti
Contact:

Re: Cheie pliabila

Post by Sorcee'd » 12 Feb 2010, 18:04

Eu mi-am comandat cheia pliabila de la customsorento,din state. Nu mai zic de pret(trimisa de acolo si cu DHL!!!),a fost un "must" al meu. De meritat merita,calitativ nu am ce-i reprosa. De copiat am copiat-o la un atelier oarecare(profilul),dar dupa aceea trebuie sa inrolezi cipul in computerul de bord(eu mi-am pus alarma cu pornire din telecomanda,si deci am un cip pe sub bord pe undeva pentru ca mi-am mai luat un duplicat de cheie,si,atentie mare,daca faci asa ceva,cind le inrolezi trebuie sa ai toate cheile la tine,altfel cea care nu e prezenta se sterge din memorie si nu mai poate fi folosita).Am facut treaba asta la mit Baneasa,mie mi-au zis ca doar ei pot s-o faca,nu stiu daca e vrajeala,dar i-am ascultat.Nu m-a costat nimic(surprinzator,nu?),i-am dat eu ceva lui nea care s-a ocupat de treaba.
Cit despre alarma,eu umblu cu amandoua.Amandoua sunt operabile,si folosesc doar inchiderea usilor din telecomanda masinii cind trebuie sa parchez pe vreo strada pe care mai am sansa sa treaca ceva camioane si sa-mi gidile senzorul de soc. In rest telecomanda alarmei.Deci da,umbli cu amandoua la tine,asta daca nu gasesti vreun kit care sa ti le impreuneze...
Bafta
Perseverare diabolicum
Cee'd 1.6/122 gloabe,negrutza cu o groaza de optionale(13),PH 73 PWR
Sorento 2.5 CRDI/AT Executive,PH 68 PWR,si asta tot cioara

User avatar
bijj
Posts: 164
Joined: 09 Feb 2009, 15:57
Auto:
Location: Braila

Re: Cheie pliabila

Post by bijj » 27 Apr 2010, 13:34

KIA Cee`d 1.4 GSL BEST, red mars

User avatar
Sorcee'd
dromaderu'
Posts: 384
Joined: 09 Oct 2007, 13:13
Auto:
Location: Ploiesti
Contact:

Re: Cheie pliabila

Post by Sorcee'd » 27 Apr 2010, 14:39

bijj, gresisi locatia,frate...aici e pentru camioane..... :lol:
vezi ca au si aia mici un topic cu chei pliabile pe undeva,sigur gasesti detalii mai multe acolo.. :D
Perseverare diabolicum
Cee'd 1.6/122 gloabe,negrutza cu o groaza de optionale(13),PH 73 PWR
Sorento 2.5 CRDI/AT Executive,PH 68 PWR,si asta tot cioara

barabus
Posts: 25
Joined: 02 Jul 2010, 23:41
Auto:
Location: Bucuresti

Re: Cheie pliabila

Post by barabus » 03 Jul 2010, 00:11

Pentru posesorii de Sorento pot aduce acest model de cheie http://www.koreanautoimports.com/store/ ... ts_id=3302 la 65 USD pretul lunii iulie, 100% coreana, carcasa din plastic ABS de foarte buna calitate, excelent finisata, nu necesita modificari, telecomanda originala a masinii dvs. se potriveste perfect in carcasa fara alte interventii.
Sorento AT/170Cp

aTenTie
Posts: 73
Joined: 30 Jan 2010, 08:06
Auto:
Location: Bucuresti
Contact:

Re: Cheie pliabila

Post by aTenTie » 03 Jul 2010, 07:51

Super ok.

Carcasa si lame pentru chei se gasesc si pe ebay, problema cu care ma confrunt este cipul.
Nu reusesc sa gasesc pe nimeni care sa-mi faca un cip sa-l bag in cheia pliabila.
KIA Sorento 2004 2.5 crdi EX 140HP
[url=http://forum-lines.ru/][img]http://forum-lines.ru/rez/ab125019.gif[/img][/url]

aTenTie
Posts: 73
Joined: 30 Jan 2010, 08:06
Auto:
Location: Bucuresti
Contact:

Re: Cheie pliabila

Post by aTenTie » 03 Jul 2010, 14:14

Scuze pentru post dublu.

Dar linkul ala ma duce la un model 07-08 Elantra NEW ESI Flip Key nu de Sorento.
Vrei sa intelegem ca se potriveste lama ? Poate dai cateva date despre acel model.
KIA Sorento 2004 2.5 crdi EX 140HP
[url=http://forum-lines.ru/][img]http://forum-lines.ru/rez/ab125019.gif[/img][/url]

barabus
Posts: 25
Joined: 02 Jul 2010, 23:41
Auto:
Location: Bucuresti

Re: Cheie pliabila

Post by barabus » 03 Jul 2010, 21:28

Cipul se scoate din cheia ta sau te duci la un service Kia si comanzi o cheie apoi programezi cheia si scoti cipul din ea. Cat priveste linkul este catre modelul de cheie in ansamblul ei, lama vine in particular pe model de masina. Cheia respectiva este conceputa pentru mai multe modele de Hyundai si Kia, difera lamele si numarul butoanelor. Nu este o cheie universala de pe ebay, este o cheie fabricata in Korea in care se potriveste perfect partea electronica a telecomenzii tale iar lama si configuratia butoanelor difera functie de tipul masinii.
Uite aici un alt link http://www.customsrt.net/store/product_ ... cts_id=612
Acum am vazut ca tu ai si alarma, practic ai renuntat la telecomenzile originale ale masinii asa ca uita de propunerea mea.
Sorento AT/170Cp

aTenTie
Posts: 73
Joined: 30 Jan 2010, 08:06
Auto:
Location: Bucuresti
Contact:

Re: Cheie pliabila

Post by aTenTie » 04 Jul 2010, 10:49

Sa stii ca sunt interesat de asa ceva chiar daca am alarma separata pe masina VIPER 5002 cu pager.

Cheia este modelul turnat, nu am nici un buton pe ea. Ceva de genul asta
http://www.alibaba.com/product-tp/11111 ... y_For.html

Ce oferi tu cred ca este modelul asta
http://www.alibaba.com/product-free/106 ... p_key.html
http://www.alibaba.com/product-free/106 ... p_key.html

Daca cheia vine cu lame bune pentru modelul meu ma duc la un copiator de chei si o face, cu cipul mai vad cum o sa fac, iar de comenzile de pe butoane chiar nu ma pricep.
La alarma am 2 telecomenzi, una pager si una normala. Banuiesc ca pot sa renunt la telecomanda normala si sa trag in banda butoanele de pe cheia briceag. Daca te pricepi mai bine explica-mi si mie procedura.

Daca se pot rezolva problemele pe care le ridica schimbarea cheii o sa-ti comand un rand de chei briceag.
KIA Sorento 2004 2.5 crdi EX 140HP
[url=http://forum-lines.ru/][img]http://forum-lines.ru/rez/ab125019.gif[/img][/url]

barabus
Posts: 25
Joined: 02 Jul 2010, 23:41
Auto:
Location: Bucuresti

Re: Cheie pliabila

Post by barabus » 04 Jul 2010, 13:08

Ce comercializez eu este lama bruta de cheie compatibila cu tipul masinii si carcasa pentru telecomanda care impreuna formeaza o cheie pliabila. Carcasa gazduieste partea electronica a telecomenzii originale a masinii astfel incat din cheie plus telecomanda o sa ai o cheie pliabila cu tot cu telecomanda.Repet, in carcasa respectiva se potriveste exclusiv partea electronica a telecomenzii originale Kia sau Hyundai, carcasa nu contine parte electronica, telecomenzile de la alt tip de alarma sunt incompatibile.Eu ca sa nu am doua telecomenzi am montat o alarma Viper care foloseste telecomanda originala a masinii. Ma indoiesc ca poti face telecomenzile Viper sa lucreze pe frecventa sistemului de inchidere/alarma al masinii. Concluzia este ca telecomanda originala a masinii nu-ti mai este de folos si implicit nu merita sa mai cumperi o foldabila.
Cipul sau transponderul nu se comercializeaza separat de cheie, implicit daca doresti un transponder trebuie extras din cheia originala a masinii. Daca nu vrei sa distrugi cheile masinii singura solutie este sa cumperi o cheie noua si sa le programezi apoi pe toate deoarece nu se poate adauga o cheie suplimentar. Repet, daca ai o cheie noua si doua vechi se reprogreameaza toate pentru a deveni compatibile cu sistemul de imobilizare al masinii. Reprogramarea se face exclusiv la un service autorizat Kia deoarece datele din transponder sunt de o constructie speciala si sunt protejate la copiere si nu pot fi programate cu uneltele detinute de centrele care copiaza chei ele fiind programate cu echipament special fiind necesara si programarea calculatorului masinii pentru a fi recunoscute. Eu am cumparat si programat cheile la Baneasa programarea fiind gratuita sau inclusa in pretul cheii brute (acum doi ani).
Atasez o imagine cu cheile si telecomenzile care sunt compatibile cu ce vand eu.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Sorento AT/170Cp

barabus
Posts: 25
Joined: 02 Jul 2010, 23:41
Auto:
Location: Bucuresti

Re: Cheie pliabila

Post by barabus » 04 Jul 2010, 13:18

Uite si cum se extrage transponderul din cheie. Recomand multa rabdare si atentie pentru a nu distruge cipul.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Sorento AT/170Cp

barabus
Posts: 25
Joined: 02 Jul 2010, 23:41
Auto:
Location: Bucuresti

Re: Cheie pliabila

Post by barabus » 04 Jul 2010, 13:35

Acolo am vrut sa scriu ca transponderele sunt de constructie speciala si datele sunt protejate la copiere. Nu am mai putut edita mesajul original.
Idea eate ca unele transpondere pot fi copiate si informatia scrisa pe unul blank la Kia trebuie rescrisa informatia si apoi readaptata pe masina ea nemaifiind aceiasi ca originalul.
Da ai dreptate eu aduc ce ai gasit tu in ofertele respective.
Sorento AT/170Cp

Post Reply

Return to “Tips & Tricks”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests