Am nevoie de o parere sincera va rog

misuspita
cantaretzu'
Auto: Proceed

Re: Am nevoie de o parere sincera va rog

Post by misuspita »

Sper sa fie invatatura de minte (nu o zic cu rautate, mi-o zic chiar mie) ca daca vreodata vreau sa cumpar masina SH sa o pun pe tester inainte. Acei 200 de € sau cat costa manevra vor fi bine cheltuiti. Bine, eu sunt de conceptie ca iau masina sa ma duca multi ani deci prefer noua, nu SH.
Ex-Pro Cee'd 1,4 Best
Actual Ford Focus mk4 1.0 125CP

AlinC.
Auto:

Post by AlinC. »

E ~50 de lei un tester la service Kia pentru partea de motor si electrica. Mai ceri in plus o investigare a trenului de rulare si a integritatii sasiului, cat poate sa coste...

Te-ai pacalit amice, asta e, se intampla. Problema cu airbag-urile o poti rezolva relativ usor si ieftinut, de la dezmembrari. Sau poti cauta pe forumuri o dauna totala provocata de un impact mai usor.

In locul tau m-ar nelinisti mai lucru lucrurile pe care nu le stiu, de exemplu integritatea sasiului, a longeroanelor. Gandeste-te ca e posibil ca intr-un accident sa ti se deschida airbag-urile care te ingrijoreaza atat de mult, dar in acelasi timp sa constati ca motorul nu-ti mai culiseaza ci intra in habitaclu sau ca masina se rupe pur si simplu in 2 daca sunt fisurate lonjeroanele.
Pro_Cee'd 1.6 DSL HP Classic, Piston Gray
+ESP +alte optionale
ODO: ~40.000 km
B 92 AXF
Jurnal de bord
Need 4 Sticker:: magazin online de stickere auto

cblondx
Auto:

Post by cblondx »

Multumesc si ai dreptate, la asta m-am gandit prima data, si am dus-o la kia sa vad ce si cum, a zis k masina dpdv mecanic e impecabila si toate sunt la locul lor inafara de airbaguri, am zis k ok..sunt oameni care nu au avut airbaguri niciodata si sincer nu doresc la nimeni sa aiba nevoie vreodata, macar dpdv mecanic si al stabilitati e ok.

bosch
Auto: Cee`d, 1.6 GSL, vCity

Post by bosch »

Am o Cee`d, dauna totala, spatele deteriorat, fata intacta.
KIA CEE'D 1.4 GSL, KOMPASS BLUE -comanda 4.08.2007 / seria 15.10.2007 / LIVRARE 12.11.2007 R.I.P.
KIA CEE`D 1.6 GSL, CASSA WHITE

cblondx
Auto:

Post by cblondx »

Poti sa pui poze cu ea? si cam la ce bani?

aeon
Auto:

Post by aeon »

cauta in forum si gasesti si pozele
Hit The Road ODO 56k+, 1.4 best Abyss Blue, 6.03.2008
Image
ImageImageImageImage

mrs
JUCATORUL
Auto: kia ceed 1.4 benzina+gpl(brc)

Post by mrs »

kia ceed 1.4 best pewter beige 14oct.2008 GPLodo 230000km +kia ceed gt line 1.6crdi 2017 97000km

Post Reply

Return to “Accidente”