Piese auto - DISCOUNTURI si oferte speciale pentru membrii
Forum rules
1. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
2. Offtopicul este interzis
Pentru orice detalii contactaţi Echipa Tehnică
1. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
2. Offtopicul este interzis
Pentru orice detalii contactaţi Echipa Tehnică
Re: Piese auto - DISCOUNTURI si oferte speciale pentru membr
@mrs - ai PM.
Multumim!
Multumim!
Piese auto - Piese KIA - Covorase auto - Tavite portbagaj
Tel.: 0767 63 11 11 / 0720 88 64 64
PieseAuto365.ro
Tel.: 0767 63 11 11 / 0720 88 64 64
PieseAuto365.ro
- uve
- Auto: Kia ceed 2008, Sportage 2017
Salut, te rog daca poti sa-mi spui pretul pentru urmatoarele:
Pompa spalator parbriz cod 98510-1F100 = 175 lei
Vas spalator parbriz
Bara spoiler fata
pentru, Kia Ceed SW 1.4 2008 . Mersi !
Pompa spalator parbriz cod 98510-1F100 = 175 lei
Vas spalator parbriz
Bara spoiler fata
pentru, Kia Ceed SW 1.4 2008 . Mersi !
KIA Ceed SW 1.4 109cp BlackPearl 2008
KIA Sportage 1.6 132cp DarkgunMetal 2017
KIA Sportage 1.6 132cp DarkgunMetal 2017
Salut!
Un pret pentru:
- Filtru ulei (OE);
- Filtru aer (OE) ;
- Filtru polen (carbon activ - AFTERMARKET)
Kia ceed 1.6 CRDI 115CP, AF2008.
Un pret pentru:
- Filtru ulei (OE);
- Filtru aer (OE) ;
- Filtru polen (carbon activ - AFTERMARKET)
Kia ceed 1.6 CRDI 115CP, AF2008.
Kia cee'd SW 1.6 CRDI 115 HP,Style +, Machine Silver
http://imageshack.us/f/444/dscf0251a.jpg/
-
- Auto: Kia pro ceed fl 1.6 diesel
Am cumparat si eu de la parts2go 6 l ulei Mobil 5w30 esp formula si un filtru de ulei Mobis.Recomand
@ionut_kia Ca sa iti raspunda mai repede dai un tel sau scriei pe mess,ca aici vad ca nu a mai raspuns de ceva timp.
@ionut_kia Ca sa iti raspunda mai repede dai un tel sau scriei pe mess,ca aici vad ca nu a mai raspuns de ceva timp.
Kia pro_ceed Facelift 2010 ,1.6 CRDI 115 cp,6MT,Cassa white,143 000 km.
ok ! mersi mult mdr_mirel
Kia cee'd SW 1.6 CRDI 115 HP,Style +, Machine Silver
Salut !
M-ar interesa pachetul de revizie Kia Ceed 1.4 .
Multumesc.
M-ar interesa pachetul de revizie Kia Ceed 1.4 .
Multumesc.
A cata revizie ?
-Kia Ceed-1.4-BEST-so red-90.000 km
Am comandat si eu consumabile pt revizia a 3-a de la colegii de mai sus,si vreau sa dau cateva detalii despre cum a decurs comanda.
Pe data de 3 decembrie,luni,am plasat si eu o comanda,pe la ora 2 dupa-amiaza am fost contactat de ei sa confirm comanda desi am dat comanda cam tarziu mi-au spus ca or sa faca tot posibilul sa puna in ziua aceea coletul la curier insa le-am zis ca nu e graba ca sambata sunt programat.Miercuri m-am cam speriat vazand ca nu a ajuns curierul,si eram hotarat sa ii sun sa vad ce s-a intamplat insa am primit telefon de la ei ca s-a produs o problema si coletul meu a ajuns la cineva,iar coletul persoanei respective a ajuns la mine,chiar m-au intrebat daca nu cumva m-am trezit cu niste presuri de masina acasa si le-am zis ca nu(au trecut 48 de ore si Fan Courier inca nu ajunsese la mine,chiar daca acel colet nu imi era destinat),si m-au rugat sa nu il ridic,cu promisiunea ca joi or sa trimita altul.Vineri mai spre dupa-amiaza tot nu am primit coletul de la ei,sun sa vad ce se intampla,imi confirma ca au pus coletul de joi si imi dau un AWB,sun la Fan verifica AWB si ma linisteste ca pachetul meu este in masina si o sa imi fie livrat.Seara foarte agitat si stresat,constat ca nu primesc nimic,iar a 2-a zi,sambata,eram programat la revizie la ora 9 dimineata.Sun sambata la 8 dimineata la Fan si intreb de colet,si mi se spune ca e in depozit,la 8.20 eram la ei sa ridic coletul si imi vand gogosi ca virgula coletul a plecat vineri si nu joi,cand clar pe colet scria ca a fost expediat joi(6 decembrie)
Pe cei de la parts2go ii inteleg perfect,toti gresim,suntem oameni,mai ales ca la final ei mi-au platit transportul,au avut bun simt.Insa am un sfat pentru voi,renuntati la asa zisul curier rapid Fan Courier,care numai curier rapid nu este cand lui ii ia 2 zile sa trimita un colet din Bucuresti in Ploiesti,si culmea se intampla de 2 ori in aceeasi saptamana,cred ca transporta marfa cu bicicleta sau la ocazie ca nici asa nu dura 2 zile.Ieri am dat o comanda de la Constanta si nu a ajuns nici azi,probabil ajunge maine.Am primit colet din Timisoara prin posta romana in 2 zile iar un curier rapid nu e in stare sa trimita un colet din Bucuresti in acest termen....
Pe data de 3 decembrie,luni,am plasat si eu o comanda,pe la ora 2 dupa-amiaza am fost contactat de ei sa confirm comanda desi am dat comanda cam tarziu mi-au spus ca or sa faca tot posibilul sa puna in ziua aceea coletul la curier insa le-am zis ca nu e graba ca sambata sunt programat.Miercuri m-am cam speriat vazand ca nu a ajuns curierul,si eram hotarat sa ii sun sa vad ce s-a intamplat insa am primit telefon de la ei ca s-a produs o problema si coletul meu a ajuns la cineva,iar coletul persoanei respective a ajuns la mine,chiar m-au intrebat daca nu cumva m-am trezit cu niste presuri de masina acasa si le-am zis ca nu(au trecut 48 de ore si Fan Courier inca nu ajunsese la mine,chiar daca acel colet nu imi era destinat),si m-au rugat sa nu il ridic,cu promisiunea ca joi or sa trimita altul.Vineri mai spre dupa-amiaza tot nu am primit coletul de la ei,sun sa vad ce se intampla,imi confirma ca au pus coletul de joi si imi dau un AWB,sun la Fan verifica AWB si ma linisteste ca pachetul meu este in masina si o sa imi fie livrat.Seara foarte agitat si stresat,constat ca nu primesc nimic,iar a 2-a zi,sambata,eram programat la revizie la ora 9 dimineata.Sun sambata la 8 dimineata la Fan si intreb de colet,si mi se spune ca e in depozit,la 8.20 eram la ei sa ridic coletul si imi vand gogosi ca virgula coletul a plecat vineri si nu joi,cand clar pe colet scria ca a fost expediat joi(6 decembrie)
Pe cei de la parts2go ii inteleg perfect,toti gresim,suntem oameni,mai ales ca la final ei mi-au platit transportul,au avut bun simt.Insa am un sfat pentru voi,renuntati la asa zisul curier rapid Fan Courier,care numai curier rapid nu este cand lui ii ia 2 zile sa trimita un colet din Bucuresti in Ploiesti,si culmea se intampla de 2 ori in aceeasi saptamana,cred ca transporta marfa cu bicicleta sau la ocazie ca nici asa nu dura 2 zile.Ieri am dat o comanda de la Constanta si nu a ajuns nici azi,probabil ajunge maine.Am primit colet din Timisoara prin posta romana in 2 zile iar un curier rapid nu e in stare sa trimita un colet din Bucuresti in acest termen....
***Ceed GT MY23 Blue Flame
***Yamaha Tracer 9GT MY23
***Yamaha Tracer 9GT MY23
-
- Auto:
Salut,
Sunt interesat de un set de placute frana spate pentru ceed 1.6 diesel HP 115 .... si lamele stergator fata (ambele).
Astept o oferta de pret
cu stima,
Vasilief Laurentiu
0727887546
0744352589
Sunt interesat de un set de placute frana spate pentru ceed 1.6 diesel HP 115 .... si lamele stergator fata (ambele).
Astept o oferta de pret
cu stima,
Vasilief Laurentiu
0727887546
0744352589
CEE'D 1.6 DSL MT - 115 CP STYLE - PISTON GREY
La mulţi ani! Sa aveti un an cat mai bun si plin de realizari!
Parts2Go.ro
Automarkt S.R.L.
Tel.: 0767 63 11 11 / 0746 30 80 53 / 0720 88 64 64
Parts2Go.ro
Automarkt S.R.L.
Tel.: 0767 63 11 11 / 0746 30 80 53 / 0720 88 64 64
Ii recomand, pentru preturile bune si mai ales ca lucreaza sambata! Keep it up.
Un pret pentru maciulie schimbator cromata kia cee'd 2008 5 trepte ? codul cred ca este urmatorul: P81901H200
Kia Cee'd 1.4 Best, Kompass Blue
ODO: 66000Km,
- Car Alarm
- Xenon Philips 8000K
- Auto Sheet Llumar
- Sistem Follow Me Home
- Led Lights Positions 66Smd
- Led Lights Glove Compartment 12Smd
- Led Lights Ceiling 12Smd
- Led Lights Number Plate 6Smd
- Wheels Kia Type A 16 / Tires Dunlop FastResponse
- Tires Dunlop Winter Sport M3 R16
ODO: 66000Km,
- Car Alarm
- Xenon Philips 8000K
- Auto Sheet Llumar
- Sistem Follow Me Home
- Led Lights Positions 66Smd
- Led Lights Glove Compartment 12Smd
- Led Lights Ceiling 12Smd
- Led Lights Number Plate 6Smd
- Wheels Kia Type A 16 / Tires Dunlop FastResponse
- Tires Dunlop Winter Sport M3 R16
-
- Auto: Kia Proceed 2.0 DSL
Salut,
un pret pentru placute frana fata+spate cele OEM?
Proceed 2008 2.0DSL
un pret pentru placute frana fata+spate cele OEM?
Proceed 2008 2.0DSL
Proceed Cassa White 2.0 DSL Style... + pachet sport (the works...)
http://picasaweb.google.com/quelloo69/Q ... directlink
http://picasaweb.google.com/quelloo69/Q ... directlink
Salut,
Ieri am cumpărat de la Automarkt pentru kiuţă nişte hrană sănătoasă ( revizie 75.000 km ):
- Ulei Mobil ESP Formula 5w30 - 3 l
- Filtru Aer Mobis
- Filtru ulei Mobis
- Filtru polen 4F
Total : 260.99 Ron
S-a aplicat reducere 5% comandă pe site şi 5% membru club Kia. Total plată : 245.10.
=D> =D> =D>
Mulţumesc Marius
Ieri am cumpărat de la Automarkt pentru kiuţă nişte hrană sănătoasă ( revizie 75.000 km ):
- Ulei Mobil ESP Formula 5w30 - 3 l
- Filtru Aer Mobis
- Filtru ulei Mobis
- Filtru polen 4F
Total : 260.99 Ron
S-a aplicat reducere 5% comandă pe site şi 5% membru club Kia. Total plată : 245.10.
=D> =D> =D>
Mulţumesc Marius
KIA CEE'D CITY 1.4 GSL PEWTER BEIGE
B- 84 - ARM
ODO 156500 KM
B- 84 - ARM
ODO 156500 KM
M-ar interesa o lampa stop dreapta pentru un Ford Fiesta MK4 FL 2001 si un bec pentru semnalizare frana la aceeasi lampa.
Multumesc.
Multumesc.
Kia Cee'd HB - 1.4 Best - Machine Silver - 2008 ~ 200000 km
Ford Ecosport - 1.5 Titanium - Blazer Blue - 2019 ~ 71000 km
Ford Ecosport - 1.5 Titanium - Blazer Blue - 2019 ~ 71000 km