Cateva probleme - un pic de ajutor

Secţiune destinată strict solicitării de răspunsuri tehnice de la service-urile autorizate KIA
Forum rules
1. Pe un subiect deschis va posta doar cel care l-a deschis şi a adresat întrebarea, service-ul vizat sau persoana care postează în numele acestuia, sau importatorul. În cazuri excepţionale se poate cere acord de postare ucp.php?i=pm&mode=compose&u=2
2. Se recomandă nominalizarea service-ului/~lor vizat/e. În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a contacta orice service iar orice reprezentant al vreunui service este îndreptăţit să răspundă.
3. Sunt interzise orice discuţii care nu sunt întrebări tehnice adresate service-urilor
razvanmil
Posts: 18
Joined: 01 Aug 2011, 14:48
Auto:

Cateva probleme - un pic de ajutor

Post by razvanmil » 14 Dec 2011, 01:35

In curand trebuie sa ma duc la revizie cu Kia Ceed pe care o detin, 1400 benzina / 2008
Are aproximativ 51000 de Km si sunt programat la revizia a 4-a
Pana acum nu am schimbat decat o planetara.
Problemele mele ar fi acum:
1. Usa sofer nu se inchide bine si scoate un sunet (scartait) daca se deschide la maxim - am mai fost odata cu aceasta problema si nu s-a rezolvat !
2. Mi s-au ars pana acum trei becuri faza scurta, l-am schimbta si acum s-a ars unul de la numarul din spate. Nu l-am schimbat deoarece m-am gandit ca se arde iar unul de la faza scurta. Are cineva vreo explicatie ? Ce ar fi de facut ?
3. Bordul in dreptul butonului de reglare a vitezei de circulare a aerului a inceput sa se exfolieze - nu am pus braduti sau alte substante pe el. La fel si capacul sa zicem de la airbag-ul de la volan prezinta o mica exfoliere. Ce ma sfatuiti sa fac ? . Pot spune ca am mai schimbat odata aceasta consola deoarece din vina mea s-a "prajit", dar la achizitionarea masinii nu am primit carte in limba romana unde scrie sa ai grija cu anumite produse. Conform legii au gresit si au platit, sa zicem....
4. Revizia costa la kia 581, daca cumpar piesele de la un magazin de piese auto (inclusiv buji NGk) ma costa 270 si revizia 208 (manopera). Ce imi recomandati ? Ce ulei si ce filtre imi recomandati in cazul in care as aduce eu piesele ? Ce este cu acel certificat de conformitate - uleiul dupa cate am vazut are holograma RAR pe el.
Revizia urmeaza sa o execut la Pitesti luna aceasta, adica saptamana asta sau cealalta.
Astept opinii si sfaturi.
Va multumesc !
[url=http://www.gluma.eu]Cele mai noi bancuri[/url]
[url=http://www.transfagarasan.info]Transfagarasan, cel mai frumos drum din lume[/url]
[url=http://www.curtea-de-arges.ro]Portal Curtea de Arges[/url]

Return to “Întreabă un service”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests