nu porneste kia k2500 tci

Secţiune destinată strict solicitării de răspunsuri tehnice de la service-urile autorizate KIA
Forum rules
1. Pe un subiect deschis va posta doar cel care l-a deschis şi a adresat întrebarea, service-ul vizat sau persoana care postează în numele acestuia, sau importatorul. În cazuri excepţionale se poate cere acord de postare ucp.php?i=pm&mode=compose&u=2
2. Se recomandă nominalizarea service-ului/~lor vizat/e. În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a contacta orice service iar orice reprezentant al vreunui service este îndreptăţit să răspundă.
3. Sunt interzise orice discuţii care nu sunt întrebări tehnice adresate service-urilor
radusibiu11
Posts: 4
Joined: 07 Sep 2013, 17:29
Auto: k2500

nu porneste kia k2500 tci

Post by radusibiu11 » 14 Sep 2013, 14:12

Se da urmatorul caz. Kia k2500 tci acum o saptamina am plecat de la iasi spre sibiu.... la roman ma opresc sa imi iau tigari si cind sa plec a trebuit sa dau mult la automat in conditiile in care motorul era cald. Ajung acasa iar a doua zi nu a mai pornit..... verificat circuit de motorina si ajunge pina in injectoare.... electromotor desfacut si masurat si e total in parametrii....... Azi ii dau drumul la vale si in 2 metrii porneste. Merg vreo 25 km si o opresc..... dau la automat si face la fel...... o las la vale si porneste imediat...... are cineva idei? mentionez ca electromotorul invarte perfect iar bateria e noua. Simptomele ma duc cu gindul la senzorul de pe cutie ( adica de turatie) caci asa facea si loganul cind acela se umplea de pilitura dar...... stie cineva daca aceasta masina are asa ceva? si unde se afla?

Return to “Întreabă un service”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests