link test rezistenta la un impact cu un parapet

Secţiune destinată strict solicitării de răspunsuri tehnice de la service-urile autorizate KIA
Forum rules
1. Pe un subiect deschis va posta doar cel care l-a deschis şi a adresat întrebarea, service-ul vizat sau persoana care postează în numele acestuia, sau importatorul. În cazuri excepţionale se poate cere acord de postare ucp.php?i=pm&mode=compose&u=2
2. Se recomandă nominalizarea service-ului/~lor vizat/e. În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a contacta orice service iar orice reprezentant al vreunui service este îndreptăţit să răspundă.
3. Sunt interzise orice discuţii care nu sunt întrebări tehnice adresate service-urilor
andaluz
Posts: 11
Joined: 16 Dec 2013, 10:48
Auto: kia picanto 1.0

link test rezistenta la un impact cu un parapet

Post by andaluz » 13 Jan 2014, 11:45

Am gasit link-ul acesta, intamplator, pe youtube, nu mai stiu ce cautam. M-am uitat la el si mi se pare foarte interesant si chiar uimitor. Ce m-a pus pe mine pe ganduri este ca daca airbag-urile ies din toate partile, oamenii din masina, la momentul impactului, mai au aer in urmatoarea perioada, daca usile nu se deschid in timpul impactului. Sa spunem ca e posibil sa nu se deschida deloc la impact, aer exista in interior pana cand vine ambulanta, pana cand vede cineva impactul etc. ? Nu e posibil sa mori asfixiat sau fiind pe jumatate ametit, in stare de soc, sa nu poti respira mai ales din cauz airbagului care ti se lasa peste fata???

Return to “Întreabă un service”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests