Service din Bucuresti accepta piesele clientului la revizie?
Forum rules
1. Pe un subiect deschis va posta doar cel care l-a deschis şi a adresat întrebarea, service-ul vizat sau persoana care postează în numele acestuia, sau importatorul. În cazuri excepţionale se poate cere acord de postare ucp.php?i=pm&mode=compose&u=2
2. Se recomandă nominalizarea service-ului/~lor vizat/e. În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a contacta orice service iar orice reprezentant al vreunui service este îndreptăţit să răspundă.
3. Sunt interzise orice discuţii care nu sunt întrebări tehnice adresate service-urilor
1. Pe un subiect deschis va posta doar cel care l-a deschis şi a adresat întrebarea, service-ul vizat sau persoana care postează în numele acestuia, sau importatorul. În cazuri excepţionale se poate cere acord de postare ucp.php?i=pm&mode=compose&u=2
2. Se recomandă nominalizarea service-ului/~lor vizat/e. În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a contacta orice service iar orice reprezentant al vreunui service este îndreptăţit să răspundă.
3. Sunt interzise orice discuţii care nu sunt întrebări tehnice adresate service-urilor
Kia Ceed City 1.6 GLS SoRed - misto
Consumul de alcool (excesiv) si tutun (oricat de putin) dauneaza grav sanatatii tale si a celor din jur!!!
Consumul de alcool (excesiv) si tutun (oricat de putin) dauneaza grav sanatatii tale si a celor din jur!!!
Re: Service din Bucuresti accepta piesele clientului la revizie?
Au plecat mailuri către toate service-urile din Bucureşti, aşteptăm răspuns.
Re: Service din Bucuresti accepta piesele clientului la revizie?
Am primit un răspuns din partea unuia din service-urile din Bucureşti, nu cred că e cazul să precizez poziţia celorlaltor:
"Salut Mihai,
Cunosti deja pozitia importatorului are a fost prezentata cu ceva timp in
urma clubului pe care il reprezinti. Pot sa iti confirm ca noi respectam
indicatiile producatorului si ale importatorului KIA in Romania.
Daca mai sunt intrebari am sa iti raspund cu placere.
Cu respect"
E ultima întrebare fără aspect pur tehnic care rămâne în secţiune!
Mulţumesc
"Salut Mihai,
Cunosti deja pozitia importatorului are a fost prezentata cu ceva timp in
urma clubului pe care il reprezinti. Pot sa iti confirm ca noi respectam
indicatiile producatorului si ale importatorului KIA in Romania.
Daca mai sunt intrebari am sa iti raspund cu placere.
Cu respect"
E ultima întrebare fără aspect pur tehnic care rămâne în secţiune!
Mulţumesc