Trepidat motor la relantiu si in plaja 2000-2800 rpm

Secţiune destinată strict solicitării de răspunsuri tehnice de la service-urile autorizate KIA
Forum rules
1. Pe un subiect deschis va posta doar cel care l-a deschis şi a adresat întrebarea, service-ul vizat sau persoana care postează în numele acestuia, sau importatorul. În cazuri excepţionale se poate cere acord de postare ucp.php?i=pm&mode=compose&u=2
2. Se recomandă nominalizarea service-ului/~lor vizat/e. În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a contacta orice service iar orice reprezentant al vreunui service este îndreptăţit să răspundă.
3. Sunt interzise orice discuţii care nu sunt întrebări tehnice adresate service-urilor
User avatar
Vincze Szilard
Posts: 1407
Joined: 23 Sep 2008, 13:43
Auto:
Location: Cluj
Contact:

Trepidat motor la relantiu si in plaja 2000-2800 rpm

Post by Vincze Szilard » 19 Oct 2010, 11:03

am un cee'd sw de 2 ani si cam de un an masina trepideaza la relantiu cu motoru cald, si in plaja de turatii 2000-2800 dupa care isi revine. vibratiile se transmit inclusiv in scaun si in toata masina, in plaja acea de turatii si sunetul motorului este mai gros, mai urat.
am fost cu ea la service la Willy & co in Cluj si mi-au spus ca nu stiu care-i baiu si ca si altii au acea-si problema si ca nu il pot rezolva pt ca nu stiu de unde provin vibratiile, si ca sa umblu asa pana se accentueaza ca atunci o sa isi dea seama mai usor ce unde provin.
acum intrebarea mea e, cu o masina noua trebuie sa umblu pana se face praf ca pe urma sa fie reparata? nu-i mai simplu sa se repare acum cat e proaspat problema, daca nu se stie atunci de ce nu se intreaba mai sus, chiar si pana la fabrica care-s problemele?
Kia CEED SW 1.4 BEST
ODO: 110 000 + ceva

Return to “Întreabă un service”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests