Lista asteptare masina -2007-
-
- Auto:
-
- Auto:
-
- Auto:
Ma mir ca dealerul tau stie ceva, pentru ca al meu nu stie nimic. Vineri cind eu l-am sunat mi-a spus ca nu stie unde este masina mea, dar este data la transport din 12.09.2007. Asa ca dau urmatorul anunt:"CAUT CEE'D 1,4 BASE PISTON GREY! GASITORULUI OFER RECOMPENSA CEL PUTIN O BERE".
kia ceed 1,4GS LX MT, piston grey, comanda pe 21.06.2007, sosit pe 26.09.2007.
DJ-10-KFT
DJ-10-KFT
Se referea de la data platii avansului ca altfel nu mai comanda nimeni masina.andrei0241 wrote: @Pompilius ... ai idee daca data platii se refera la plata avansului sau a platii integrale? Normal ar fi prima varianta, insa nu m'ar mira s afie altfel ...
Iti dai seama ce-ar fi fost sa dai banii,sa platesti dobanzi 2-3 luni si sa-ti raspunda la telefon ca habar n-au ce se-ntampla cu masina?
Eu cred ca le dadeam foc!
Cee'd 1,4 LX Best Pewter Beige
CL-19-RIP
CL-19-RIP
-
- Auto:
A mai trecut o saptamana...si eu tot nu am masina...si va spun eu ca nici saptamana asta nu o voi avea desi comanda este data de pe 5 iunie si masina este achitata integral...Oare ce se intampla cu Casco care l-am incheiat de 3 saptamani? Cred ca il vor plati cei de la Kia pentru ca altfel va iesi scandal mare de tot. Am vazut sambata un trailer in Iasi cu 2 ceed-uri, unu avea culoarea pe care o astept si eu dar nu era al meau....pentru ca al meu joi era tot la Zilina si cei de acolo nu aveau in plan sa il incarce si pe al meu.
Cee'd 1.4 Base - Abyss Blue
-
- Auto:
se pare ca miercuri ar trebui sa ridic masina:).. dar sa vedem .. dealarul kia m-a invatat un lucru.. expect the unexpectable.. si nu pot sa nu-mi aduc aminte de bancul..." e posibil sa pierzi o masina inainte de a o cumpara?.. da ..cu o conditie : sa fie kia cee'd.. ".. bafta tuturor care asteapta.. si sa speram ca noi am fost "generatia de sacrificiu" si sa regleze lucrurile in continuare..
LX BEST 1.4 SO RED