Consum kia cee'd
Pai dk am facut din Alexandria pana in Buc 40 min
KIA CEED 2.0 GSL-143CP- ESP,Clima,Jante17'',Senzori parcare,etc
http://www.youtube.com/watch?v=SlBAVJjTwVk
+++ASTRA GTC 1.6T-180CP-ROSU
http://www.youtube.com/watch?v=SlBAVJjTwVk
+++ASTRA GTC 1.6T-180CP-ROSU
Eu reusesc sa o tin sub 12 (11. in Bucuresti, pe traseul dus-intors intre Tineretului - Arcul de Triumf, prinzand zilnic traficul de dimineata-seara. Bineinteles ca nu fortez drumul drept, ci o tin numai pe stradute inguste.
Dar nu mi-am pus niciodata intrebarea daca o fi nasol consumul...si nici n-am incercat sa nu o calc, s-o las 'sa respire' cum imi recomanda un batranel de pe langa bloc... Daca un astfel de criteriu ar fi insemnat ceva, as fi ales un diesel.
Dar nu mi-am pus niciodata intrebarea daca o fi nasol consumul...si nici n-am incercat sa nu o calc, s-o las 'sa respire' cum imi recomanda un batranel de pe langa bloc... Daca un astfel de criteriu ar fi insemnat ceva, as fi ales un diesel.
1.6 GSL TX MT, 90kW, So Red
Dupa 1300 km consum mediu 6,4 pe ultimii 500 km dar nu inteleg o chestie cu distanta ramasa de parcurs cu benzina din rezervor.
1. cosum mediu - 6.4 (resetat in urma cu aprox 500 km dupa ce am facut plinul)
2. indicatorul aproape de zona rosie dar nu s-a aprins becul la benzina (deci peste 8 litri de benzina ramasi in rezervor)
3. ?? km ramasi de parcurs - 92
Dupa calcul nu da bine, exista vreo rezolvare? dupa ce consum calculeaza distanta ramasa?
1. cosum mediu - 6.4 (resetat in urma cu aprox 500 km dupa ce am facut plinul)
2. indicatorul aproape de zona rosie dar nu s-a aprins becul la benzina (deci peste 8 litri de benzina ramasi in rezervor)
3. ?? km ramasi de parcurs - 92
Dupa calcul nu da bine, exista vreo rezolvare? dupa ce consum calculeaza distanta ramasa?
1.4GSL START+optionale PISTON GREY
@soryro - nu cred ca se aprinde becul la 8 litri (cu toate ca asa scrie prin carte).. ci la 5 litri. Uite aici un link
nush daca consuma chiar 13 mai kokolino.eu sunt din galatzi shi stau la casa mai pe la marginea orashului.ca sa ajung la facultate trebuie sa trec orashul.e in celalalt capat.o am de 2 saptamani shi am 1400 km."computerul" de bord imi indica 8.2 a scazut de la 8.6.acum nush.poate e mai mult da nu e 13 sigur.oricum la cat merg eu cu ea shi mai ales ca am un stil un pic mai sportiv nici nu ma uit la consum ca ma sperii shi fac accident.sper sa ma plictisesc shi sa o las mai moale. salut.
-
- Auto: Kia rio new 1.4 Dsl
Teddy wrote:Am 1010 km. am un consum de 7,3-7,4 litri in oras si 6,8-6,9 litri in afara orasului.
Ar trebui sa se faca rubrica separata pt cei din bucuresti la consum. pt ca nu se compara cu ce e in tara. aici e traficul mult mai aglomerat, si cand zice careva , de exemplu din HD, ca el are in oras 7 l la suta de km e normal pt el, dar pt noi bucurestenii nu e )
Asa ca cel mai indicat ar fi topic de consum doar pt bucuresti si unul pt restul tarii
este aici :viewtopic.php?t=300alinutu000 wrote:Teddy wrote:Am 1010 km. am un consum de 7,3-7,4 litri in oras si 6,8-6,9 litri in afara orasului.
Ar trebui sa se faca rubrica separata pt cei din bucuresti la consum. pt ca nu se compara cu ce e in tara. aici e traficul mult mai aglomerat, si cand zice careva , de exemplu din HD, ca el are in oras 7 l la suta de km e normal pt el, dar pt noi bucurestenii nu e )
Asa ca cel mai indicat ar fi topic de consum doar pt bucuresti si unul pt restul tarii
cee'd 1.4 base, oil blue, proiectoare, cotiera, cheie 2 butoane
golf 4, benzina 1.4
www.instructiunissm.com
golf 4, benzina 1.4
www.instructiunissm.com
Medie consum
620km din care , un drum Brasov-Bucuresti , 2 drumuri Titan-Aeroport Otopeni restul in Bucuresti pe traseul titan 1 mai, consum mediu CB 7.9l%.
Mare e gradina Domnului, dar multi i-au sarit gardul!
B-14-PVB Ceed 1.4 Best "Alba ca Zapada" comandat pe 12.03.2008 ridicat pe 13.03.2008 volan, 4+1/2 roti (cauciucuri incluse),becuri cu "gaze rare" si troncaneli rebele
Jurnal de bord:viewtopic.php?f=5&t=1825
B-14-PVB Ceed 1.4 Best "Alba ca Zapada" comandat pe 12.03.2008 ridicat pe 13.03.2008 volan, 4+1/2 roti (cauciucuri incluse),becuri cu "gaze rare" si troncaneli rebele
Jurnal de bord:viewtopic.php?f=5&t=1825
Re: Medie consum
Foarte interesant... dar oare ce motorizare ai? N-ar fi mai simplu sa o treci in semnatura?akm wrote:620km din care , un drum Brasov-Bucuresti , 2 drumuri Titan-Aeroport Otopeni restul in Bucuresti pe traseul titan 1 mai, consum mediu CB 7.9l%.