Sa-mi mai cumpar CEE'D???
Re: masina noua
La o emisiune auto pe national, parca, cu ocazia lansarii versiunii city (acuma nu mai stiu exact daca inainte sau concomitent, sau dupa lansare), moderatorul ne-a prezentat PR managerul de la Kia Romania (daca bine retin, nu eram foarte atent, recunosc), si s-a afirmat ca acel PR manager este "autorul" configurarii atat a best-ului, cat si a city-ului. Deci, nu coreenii s-au scumpit la tarate, ci tot ai nostri sunt autorii. Oricum eu m-am bucurat de aparitia city, considerand ca omul a invatat ceva din succesul dar, probabil si din minusurile ofertei best.
cee'd 1.4 sw, best in pearl black!
-
- Auto:
nu mi-ai dat planurile peste cap, pentru ca deocamdata nu exista vreun bine pus la punctmikey_VS wrote:@eurofighter - cum adica? sa inteleg ca ti-am dat planurile peste cap? nu am vrut asa ceva, dar cred ca e mai bine sa stii dinainte, daca tot suntem aici.
e foarte bine ca stiu la ce sa ma astept
Nu exista nici un ceed cu mai mult de 6 airbaguri.
Sofer/pasager/scaun sofer/scaun pasager/cortina stanga/cortina dreapta.
Ca unii considera cortina un airbag facut din mai multe airbaguri e problema lor
Sofer/pasager/scaun sofer/scaun pasager/cortina stanga/cortina dreapta.
Ca unii considera cortina un airbag facut din mai multe airbaguri e problema lor
Kia Cee'd 1.4 best
Eu am fost deja la un dealer din Bucuresti pt ca intentionez ca si tine sa imi achizitionez 1.4 varianta best benzina, iar oferta e de 11560 EUR cu casco si tva, e adevarat ca pt leasing.polo9 wrote:mersi. iam zis la dealer sa imi puna si o alarma care mia spus ca costa 350 ron si imi pune gratis senzor de parcare.sper sa nu am probleme cu ea sa inceapa programul odata.mia socotit dealeru de acolo si eis cu ea cu isncriere,rar,numere,alarma la 11.300-11.400 insa nu imi faca casco.
Pe langa diferenta de pret vad ca tie ti-au mai inclus si alte beneficii.
O iei cu banii jos? In caz contrar, chiar ma enerveaza diferenta asta.
... imi scapa mie ceva? TVA - ok e inclus dar Casco e suplimentar la suma aia ...iar oferta e de 11560 EUR cu casco si tva, e adevarat ca pt leasing.
A fost Pro'ceed CRDI 115 HP
Adica discount de vreo 600 de iepuroi... eu zic ca e o oferta superbuna.
Ex-Pro Cee'd 1,4 Best
Actual Ford Focus mk4 1.0 125CP
Actual Ford Focus mk4 1.0 125CP
merita sau nu cee'd????
Salut!
Sunt posesor de golf V din 2004 19 tdi ESP clima..etc singurele probleme pe care le-am avut pana acum au fost:-s-a stricat maneta care ajuta la reglarea scaunului pe inaltime
-am schimbat 2 rulmenti
-un capat de planetara
-"greierasii" au aparut de cateva ori dar au disparut asa de repede cum au aparut...
-In rest nu imi aduc aminte sa fi avut alte probleme(am schimbat placute, ulei, filtre... dar astea se pun la consumabile)...TIN SA PRECIZEZ CA MASINA ARE 115000 KM!!!!!!!!!!
Acum o luna eram hotarat sa imi iau o KIA PRO CEE'D 1.6 CITY asa ca am inceput sa ma informez am ajuns pe forumul kia si vreau sa va spun ca sunt ingrozit de cate probleme are CEED!
Acum sunt aproape convins sa fug de KIA...
Dar vreau sa va cer parerea Merita CEE'D?????????
este cineva care a trecut de 50000 mii km macar?? imi poate spune pareri si ce probleme au mai aparut?
Care sunt problemele reale care apar la CEED??si va rog sa imi spuneti pe cele care apar la mai multi posesori de ceed ...nu mici/mari probleme care apar la o masina din 1000!
Va Multumesc!
Sunt posesor de golf V din 2004 19 tdi ESP clima..etc singurele probleme pe care le-am avut pana acum au fost:-s-a stricat maneta care ajuta la reglarea scaunului pe inaltime
-am schimbat 2 rulmenti
-un capat de planetara
-"greierasii" au aparut de cateva ori dar au disparut asa de repede cum au aparut...
-In rest nu imi aduc aminte sa fi avut alte probleme(am schimbat placute, ulei, filtre... dar astea se pun la consumabile)...TIN SA PRECIZEZ CA MASINA ARE 115000 KM!!!!!!!!!!
Acum o luna eram hotarat sa imi iau o KIA PRO CEE'D 1.6 CITY asa ca am inceput sa ma informez am ajuns pe forumul kia si vreau sa va spun ca sunt ingrozit de cate probleme are CEED!
Acum sunt aproape convins sa fug de KIA...
Dar vreau sa va cer parerea Merita CEE'D?????????
este cineva care a trecut de 50000 mii km macar?? imi poate spune pareri si ce probleme au mai aparut?
Care sunt problemele reale care apar la CEED??si va rog sa imi spuneti pe cele care apar la mai multi posesori de ceed ...nu mici/mari probleme care apar la o masina din 1000!
Va Multumesc!
-
- scraachu'
- Auto:
Re: merita sau nu cee'd????
wazzup man si bine ai venit pe forum...eu am proceed 1.6 benzina city...5500km si sunt 200% multumit de masina mea..o am de 4 luni ... probleme nu am ce sa mentionez pentru k nu am avut...eu ti-o recomand si btw daca ar fii sa-mi iau alta masina la mai multi bani...mi-as lua tot proceed dar 2.0 cu pachet sport trapa etc...pt mine masina asta e un vis ...design Super, si la banii astia are o gramada de dotari...
Daca stai sa te iei dupa probleme o sa ajungi chiar sa nu mai mananci nimik ...probleme sunt peste tot...dar eu pot sa zic k sunt chiar foarte multumit de masina mea a.k.a. Whitey...
bafta si sper sa faci alegerea corecta
Daca stai sa te iei dupa probleme o sa ajungi chiar sa nu mai mananci nimik ...probleme sunt peste tot...dar eu pot sa zic k sunt chiar foarte multumit de masina mea a.k.a. Whitey...
bafta si sper sa faci alegerea corecta
Pai daca e s-o luam senso stricto dex, merita 100% banii dati. Adica face banii dati pentru ca trebuie s-o raportezi si la concurenta directa care e mai scumpa unpic.
Totusi intrebarea "merita Ceed?" e prea generalista si genereaza la randu-i 2 intrebari:
1-Ce alta masina ti-ai putea cumpara cu banii de care dispui?
2-Daca zici ca esti multumit de Golf, de ce-l schimbi?
Daca te intereseaza parerea mea; toate sunt cazane pe 4 roti (ca nu sunt Ferrari, Porsche), cel mai indicat e sa-ti placa ce cumperi si sa te simti tu bine cu achizitia facuta, restul conteaza prea putin
PS: de Golf 6 ce zici?
Totusi intrebarea "merita Ceed?" e prea generalista si genereaza la randu-i 2 intrebari:
1-Ce alta masina ti-ai putea cumpara cu banii de care dispui?
2-Daca zici ca esti multumit de Golf, de ce-l schimbi?
Daca te intereseaza parerea mea; toate sunt cazane pe 4 roti (ca nu sunt Ferrari, Porsche), cel mai indicat e sa-ti placa ce cumperi si sa te simti tu bine cu achizitia facuta, restul conteaza prea putin
PS: de Golf 6 ce zici?
-
- psycho driver
- Auto:
Salut
Cred ca este un alt post facut la deruta de concurenta ''Sunt posesor de golf V din 2004 19 tdi ESP clima..etc ''
Ca posesor de Kia Ceed sunt foarte multumit de masina, am facut 9000km din 28 iulie 2008.
Nu am avut nici un fel de probleme cu masina de natura tehnica.
Pot sa va zic cu mana pe inima ca m-a oprit intr-o zi pe Pipera-Tunari un domn (el mergea in directia inversa fata de mine si era aglomerat pe ambele sensuri, el s-a oprit paralel cu mine ) sa ma intrebe daca sunt multumit de masina, si am profitat de ocazie si i-am spus sa intre pe forum pt. mai multe informatii.
Deci, cine intra pe forum, nu are activitate , vedeti ca e la primul post al individului in cauza, sunt de parere ca nici nu trebuie bagati in seama daca vin cu asemenea afirmatii '' Acum o luna eram hotarat sa imi iau o KIA PRO CEE'D 1.6 CITY asa ca am inceput sa ma informez am ajuns pe forumul kia si vreau sa va spun ca sunt ingrozit de cate probleme are CEED!Acum sunt aproape convins sa fug de KIA...Dar vreau sa va cer parerea Merita CEE'D?????????''
Care mama dracului sunt problemele alea mah frate. sunt curios si eu.
Bafta tuturor
Cred ca este un alt post facut la deruta de concurenta ''Sunt posesor de golf V din 2004 19 tdi ESP clima..etc ''
Ca posesor de Kia Ceed sunt foarte multumit de masina, am facut 9000km din 28 iulie 2008.
Nu am avut nici un fel de probleme cu masina de natura tehnica.
Pot sa va zic cu mana pe inima ca m-a oprit intr-o zi pe Pipera-Tunari un domn (el mergea in directia inversa fata de mine si era aglomerat pe ambele sensuri, el s-a oprit paralel cu mine ) sa ma intrebe daca sunt multumit de masina, si am profitat de ocazie si i-am spus sa intre pe forum pt. mai multe informatii.
Deci, cine intra pe forum, nu are activitate , vedeti ca e la primul post al individului in cauza, sunt de parere ca nici nu trebuie bagati in seama daca vin cu asemenea afirmatii '' Acum o luna eram hotarat sa imi iau o KIA PRO CEE'D 1.6 CITY asa ca am inceput sa ma informez am ajuns pe forumul kia si vreau sa va spun ca sunt ingrozit de cate probleme are CEED!Acum sunt aproape convins sa fug de KIA...Dar vreau sa va cer parerea Merita CEE'D?????????''
Care mama dracului sunt problemele alea mah frate. sunt curios si eu.
Bafta tuturor
Kia Ceed 1.4 Best
ODO : + 19000 km
si eu sunt ffff multumit de kia, inainte de kia am avut un opel (nu vreau sa fac reclama) la 230.000 de km l`am vandut (era diesel si era din 2002), l`am avut de la 80.000 de km, si in tot acest timp am schimbat de vreo 2 ori bucsele, computerul la pompa de injectie si curele, alternator, si altele, si am fost ffff multumit, tu crezi ca, daca kia ar fii asa cum zici tu ar mai da 7 ani garantie sau 150.000 de km? mai documenteaza-te si dupa aceea vorbeste
dmc81 , stai chill,, o sa fii uimit cate topicuri cu "probleme" sunt...
mane, si eu am golf 1.9 tdi in familie, cu dsg, din 2005, o masina de care sunt foarte incantat, iar proceedul 1.6 cu dotari similare city il am de 3 luni sunt sunt si mai multumit! ti-l recomand totalmente, te vei simti la fel de bine si in proceed, ba chiar are mai mult spatiu decat golful in partea din fata. trebuie sa te obisnuiesti insa cu doua stiluri diferite de condus, mai ales ca tu vii de pe diesel manual, daca la golf erai obisnuit sa traga de la 2000, proceedul nu va face asta decat de pe la 3000-3500-4000. deja la 5000 de ture in reprize lasi in urma orice golf 5 1.9tdi.
oricum , buna alegerea atat la masina precedenta cat si la cea viitoare! succes!
mane, si eu am golf 1.9 tdi in familie, cu dsg, din 2005, o masina de care sunt foarte incantat, iar proceedul 1.6 cu dotari similare city il am de 3 luni sunt sunt si mai multumit! ti-l recomand totalmente, te vei simti la fel de bine si in proceed, ba chiar are mai mult spatiu decat golful in partea din fata. trebuie sa te obisnuiesti insa cu doua stiluri diferite de condus, mai ales ca tu vii de pe diesel manual, daca la golf erai obisnuit sa traga de la 2000, proceedul nu va face asta decat de pe la 3000-3500-4000. deja la 5000 de ture in reprize lasi in urma orice golf 5 1.9tdi.
oricum , buna alegerea atat la masina precedenta cat si la cea viitoare! succes!
KIA ProCeed 1.6 Black PH 22 LEK
-
- psycho driver
- Auto:
@LeCCa Ai dreptate ca orice alta masina si Ceed-ul are problemele lui, insa pana la a afirma ca esti ingrozit de problemele pe care le are, ( eu personal probleme de ordin tehnic nu am avut, si crede-ma ca am forjat masina din prima zii in care am trecut de 1000km, am dat si prin gropi de tot felul cu ea, am tecut prin niste baltoace de credeam ca acolo raman si multe multe altele..) fara sa faci un drive test sa simti si tu masina cat de cat si fara sa intrebi posesorii de astfel de masini daca au avut probleme cu ele, doar asa ca ai auzit tu de la X sau Y si mai vezi cate un post pe forum ca a patit unul din X sute/mii de utilizatori ceva mai grav la masina, mi se cam pune pata . Eu mai am si un Logan 1.6 benzina pe care mi l-am luat la cateva luni dupa ce s-a lansat pe piata si are acum aproape 100'000 KM si in afara de schimbat consumabile nu am avut probleme cu el. Despre Logan daca ai stii cata lume mi-a spus ca e prost, ca are probleme, toti cunoscutii mei imi spuneau sa nu imi iau asa ceva. Si uite ca nu a fost cum zicea lumea. De la 90000 KM i l-am lasat tatalui meu si mi-am luat Kia pt. ca imi place foarte mult masina.LeCCa wrote:dmc81 , stai chill,, o sa fii uimit cate topicuri cu "probleme" sunt...
Ca si mandru posesor de Kia Ceed sper ca omul sa fie incantat de masina si ii spun cu mana pe inima ca masina merita iar cel putin pe partea de motor+cutie are 7 ani garantie, restul e discutabila iar ca un bonus cu aceasta ocazie are posibilitatea sa intre in comunitatea clubkia.ro unde va intalnii oameni deosebiti gata oricand sa il sfatuiasca si sa il ajute.
Kia Ceed 1.4 Best
Nu ca sunt multumit, sunt extrem de multumit de ceed. Am condus si alte masini si nu am fost asa incantat, a fost alegerea potrivita.
@edi_85. Am un prieten care are tot Cee'd si are 70000Km. inafara de ce se schimba la revizii..nu a bagat nici un ban in plus in masina. Eu sunt f f f f multumit de masina. Si daca ai fost atent majoritatea de pe forum suntem multumiti de masina.
Kia Cee'd 1.4 Best, Kompass Blue
ODO: 66000Km,
- Car Alarm
- Xenon Philips 8000K
- Auto Sheet Llumar
- Sistem Follow Me Home
- Led Lights Positions 66Smd
- Led Lights Glove Compartment 12Smd
- Led Lights Ceiling 12Smd
- Led Lights Number Plate 6Smd
- Wheels Kia Type A 16 / Tires Dunlop FastResponse
- Tires Dunlop Winter Sport M3 R16