Din pacate la leduri nu osa iti dea nimeni garantie pt ele, asa ca acu astept sa vad cat de mult ma tin, nu ar tre sa faca probleme, oricum, urmeaza un xenon ca al lui fadi , sa se inteleaga cu pozitia
KIA Ceed 1.4 GSL Best - no more
Piston Grey
-------------------------------------------------
Honda Civic 1.5T
te-am intrebat deoarece eu am leduri smd ,de mai bine de un an pe masina si am dat 25 de lei pe ele.....si au si xenon asortat ca sa se inteleaga .....
Eu am montat un kit xenon tip EagleEye 35W 7000K in Aprilie 2008 care m-a tinut pana in Octombrie 2009 arzandu-se un balast (de fapt era un contact imperfect, care ba mergea ba nu mergea), cumparat din Vitan cu 400 lei. Acesta a mers impecabil, nu influenta deloc instalatia electrica, nu sarea melodia, nu se reseta CB, nimik.
In Octombrie 2009 pana in prezent am un kit xenon Well Done 35W 6000K, achizitionat la pretul de 330 Ron. De cand l-am montat au inceput problemele descrise si de voi cu saritul melodiei de pe stick de fiecare data, cu resetatul computerului de bord, dar cea mai suparatoare era ca la aprindere chiar daca eram in mers cu masina, scadeau toate indicatoarele de bord la zero (turatie, vitezometru, indicator temperatura si benzina) se duceau la zero pt o fractiune de secunda. De atunci am schimbat bateria cu o Varta 65Ah si nu mai face decat sa sara melodia de pe stick.
Habar nu am cum sa rezolv treaba cu saritul melodiei........cred ca baga perturbatii in instalatia electrica.
cand reusesti sa ne spui si noua....mie imi place sa spun ca si cei de la service....asa fac toate....care au xenon montat after-market....la kia ceed ma refer....
can-bus, nu face altceva decat sa elimine erorile de tip bec ars de la msinile care monitorizeaza becurile. Deci nu stiu daca este o sulotie. Spike-ul de consum aparut la aprinderea instalatiei xenon poate ajunge si pana la 80W, de aici si caderea acelor. Ca cat e mai ieftina instalatia cu atat sunt mai slabe droserele. Eu m-am abtinut pana acum sa-mi instalez xenon, tocmai din cauza acestor probleme.
Eu am instalat Philips luat de la reprezentanta kia si n-am avut probleme pana acum cu caderea indicatoarelor sau saritul melodiilor de pe stick (e drept ca m-au ars cu vreo 600 Ron).
Am si eu o intrebare, cand s-or arde becurile, cele de schimb cam la ce preturi sunt ? (35 W, 6000 k).
Kia ceed 1,4 gsl,machine silver,comanda 20.06,seria la "shashiu" 05.09,ridicata pe 03.10.07.