Nu vi se pare ca kia cumpara masinile cu banii nostri?
Nu vi se pare ca kia cumpara masinile cu banii nostri?
Se plateste avansul si dupa ce vine seria sasiului o platesti integral, urmind ca sa o primesti in 20 zile lucratoare. Asta in cel mai fericit caz si in precontract nu sunt specificate clauze de penalitati pentru dealer daca intirzie livrarea (au mai spus-o si altii pe forum).
Eu sunt mai prapastios din fire.
Sa presupunem ca am achitat masina si vine la timp, dar pe trailer sau la service o aduc zgiriata, sau lovita, sau cum spunea cineva cu un geam crapat. Ce faci? O refuzi si mai astepti 3 luni sau o iei urmind ca un cca 2 luni s-a ti-o repare in service.
Dupa parerea mea marea problema a KIA Romania este service-ul. Degeaba imi dau 5 ani garantie daca pentru un vopsit sau o piesa si montarea ei stau cu masina pe bara 3 luni. Nu mai vorbesc de priceperea oamenilor care lucreaza in service. Ati vazut cum arata service-ul de la dealerul de la care ati cumparat masina? Daca ati fost in service ce impresie v-au lasat?
Eu sunt mai prapastios din fire.
Sa presupunem ca am achitat masina si vine la timp, dar pe trailer sau la service o aduc zgiriata, sau lovita, sau cum spunea cineva cu un geam crapat. Ce faci? O refuzi si mai astepti 3 luni sau o iei urmind ca un cca 2 luni s-a ti-o repare in service.
Dupa parerea mea marea problema a KIA Romania este service-ul. Degeaba imi dau 5 ani garantie daca pentru un vopsit sau o piesa si montarea ei stau cu masina pe bara 3 luni. Nu mai vorbesc de priceperea oamenilor care lucreaza in service. Ati vazut cum arata service-ul de la dealerul de la care ati cumparat masina? Daca ati fost in service ce impresie v-au lasat?
in Brasov service-ul e ok.
despre faptul ca ar cumpara masinile cu banii nostrii...tot ce e posibil, dar cand l-am intrebat pe dealer daca-mi vine masina mai repede daca o platesc intergral...aceleasi termen de livrare mi-a dat. deci nu stiu ce sa zic..
despre faptul ca ar cumpara masinile cu banii nostrii...tot ce e posibil, dar cand l-am intrebat pe dealer daca-mi vine masina mai repede daca o platesc intergral...aceleasi termen de livrare mi-a dat. deci nu stiu ce sa zic..
Cee'd 1.4 GSL LX MT Machine Silver ."Ltd. Edition"
Jurnal de bord: http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?t=316
ODO 75000km
--------------------------
FOLOSESTE "SEARCH" INAINTE SA POSTEZI
POSTEAZA IN SECTIUNEA CORECTA
RESPECTA MEMBRII ACESTUI FORUM
ODO 75000km
eu am luat-o in leasing iar in momentul in care firma de leasing a platit catre Kia masina era deja pe drum. in 1 zi a ajuns si am si luat-o. Cand am platit rezervarea au suit masina pe trailer in Zilina. am fost f. multumit ca in 2 saptamani s-a rezolvat totul. Precizez ca am luat o masina care era deja pe stoc in Zilina, versiunea Classic.
stim...
ODO 75000km
ODO 75000km
-
- 3/E
- Auto:
Masina oricum este trimisa in tara, chiar daca nu e platita integral. Cerinta asta de achitare integrala e de la Kia Romania ... care se pare ca nu ar livra'o dealerilor daca acea conditie nu e indeplinita
Ce fac ei cu banii ... n'avem de unde sti. Si nici nu's foarte sigur ca ar putea fi ogligati cumva sa aduca masina si sa o poti vedea inainte de a o achita integral ...
Ce fac ei cu banii ... n'avem de unde sti. Si nici nu's foarte sigur ca ar putea fi ogligati cumva sa aduca masina si sa o poti vedea inainte de a o achita integral ...
Ford - Fiesta - 1.4 tdci
In precontract scrie ca masina trebuie achitata integral cand se afla in antreprize. Deci nu e legat de serie.
(ANTREPR?Z?, antreprize s.f. ?ntreprindere care execut? lucr?ri industriale, comerciale, de construc?ii etc.; lucrarea propriu-zis?)
Deci practic cand masina e in fabrica, la asamblare, ei iti cer banii.
(ANTREPR?Z?, antreprize s.f. ?ntreprindere care execut? lucr?ri industriale, comerciale, de construc?ii etc.; lucrarea propriu-zis?)
Deci practic cand masina e in fabrica, la asamblare, ei iti cer banii.
-
- 3/E
- Auto:
Acum 2 ani am cumparat un clio fidji. In 4 zile am avut masina. Intr-adevar nu am facut nazuri la culoare, care de altfel e ok (bej angora). Am platit avans 40% (minim 10%) marti, miercuri m-au sunat de la reprezentanta sa o vad. In aceeasi zi am vazut-o, joi am platit diferenta si vineri am ridicat-o. Asa ceva nu se poate intimpla la KIA. Ma refer la faptul ca sa vad masina inainte de a o cumpara. Sa vad daca este modelul ok, daca nu e zgariata/lovita si dupa aceea sa platesc diferenta. Sunt chiar de acord sa dau un avans mai mare daca dealerul ma lasa sa vad masina inainte de o achita complet.
Deh, Renault are o logistica incomparabil mai buna si isi permit stocuri. Cu masinile e alta problema. Marketingul ...
Deh, Renault are o logistica incomparabil mai buna si isi permit stocuri. Cu masinile e alta problema. Marketingul ...
probabil asa e si la Dacia...
pai de unde vrei sa aiba Kia masini pe stoc daca abea a fost lansat acest model.
mai ales ca inainte vindeau o masina pe luna....cine ar fi adus 300?
renault a avut o strategie buna: masini ieftine si 'bune'.
vanzari in masa si service-are la greu, pai normal ca au stocuri si piese de schimb.
ps: prefer sa stau pentru o oglinda sau un geam 1 luna decat sa stau cu masina in servie cu probleme majore in fiecare luna
pai de unde vrei sa aiba Kia masini pe stoc daca abea a fost lansat acest model.
mai ales ca inainte vindeau o masina pe luna....cine ar fi adus 300?
renault a avut o strategie buna: masini ieftine si 'bune'.
vanzari in masa si service-are la greu, pai normal ca au stocuri si piese de schimb.
ps: prefer sa stau pentru o oglinda sau un geam 1 luna decat sa stau cu masina in servie cu probleme majore in fiecare luna
ODO 75000km
ODO 75000km
Re: Nu vi se pare ca kia cumpara masinile cu banii nostri?
Nu vad care ar fi diferenta daca nu ai fi achitat integral.caracude wrote:Eu sunt mai prapastios din fire.
In ambele cazuri ( achitata integral sau nu ) te gasesti in aceeasi situatie.
Poti sa o refuzi si mai astepti 3 luni, astepti sa o repare in service sau te orientezi catre alta marca.
Kia Cee'd 1,4 base+ Piston grey
Dauna totala 2010
Dauna totala 2010
pai probabil vor sa aduca masinile inainte sa aduca piese de schimb.
o sa vedem mai incolo..
o sa vedem mai incolo..
ODO 75000km
ODO 75000km
-
- 3/E
- Auto:
Corecta observatia lui GOvidiu ... e vb de antrepozite!
Cat despre Renault si stocurile ... e alta treaba. Ai mei au luat anul trecut un Symbol Fidji si a durat ~o sapt livrarea, desi masina era pe stoc.
Avem si la Kia Cee'd un exemplu de livrare de pe stoc - kokolino, la care asteptarea nu a fost deloc lunga. Insa ptr restul ... asta este situatia. N'au cum sa lucreze pe stoc la cererea actuala
Insa ... deja discutia a deviat muuuult de la denumirea topicului!
Cat despre Renault si stocurile ... e alta treaba. Ai mei au luat anul trecut un Symbol Fidji si a durat ~o sapt livrarea, desi masina era pe stoc.
Avem si la Kia Cee'd un exemplu de livrare de pe stoc - kokolino, la care asteptarea nu a fost deloc lunga. Insa ptr restul ... asta este situatia. N'au cum sa lucreze pe stoc la cererea actuala
Insa ... deja discutia a deviat muuuult de la denumirea topicului!
Ford - Fiesta - 1.4 tdci