Huse pentru scaune KIA cee'd
Re: Huse pentru scaune KIA cee'd
Eu am huse Umbrella, negre, si sunt foarte multumita de cum arata
KIA Cee'd 1.4 GSL MT BEST, machine silver
de unde le-ai luat?Aramis wrote:Eu am huse Umbrella, negre, si sunt foarte multumita de cum arata
- iulian2007
- PFR
- Auto:
huse oferta metro, 70 ron productie germania, pot fi vazute in galeria mea foto (kia ceed supercar). multumit de ele
PS: oferta a fost in luna martie, cand le-am achizitionat
PS: oferta a fost in luna martie, cand le-am achizitionat
forumul pasionatilor de detailing click AICI si AICI
facebook - Polish Braila & PolishFaruri Braila
http://polishbraila.blogspot.com/
facebook - Polish Braila & PolishFaruri Braila
http://polishbraila.blogspot.com/
Mi-am lua si eu UMBRELLE din Autovit 130RON. Sunt destul de frumusele, au decupatura cu arici pt scaunele fata unde nu se scot tetierele, decupatura airbag. Au burete pt suport lateral si lombar. Sper sa se ma impiedice sa folosesc incalzirea scaunelor la iarna.
Ioan29, le-am luat din Carrefour (Iasi ), 115 RONI, parca... Se gasesc si mai ieftine, dar le-am luat pe astea pentru ca sunt negre complet si din exterior se observa mai greu prezenta lor mirifica
Au arici pentru tetierele fata, n'au burete pentru suport lombar insa. Minusul cel mai serios a fost faptul ca nu erau decupate pentru tetierele banchetei din spate (le-am taiat cu un briceag si apoi ars marginile cu bricheta, ca sa nu se destrame.)
Au arici pentru tetierele fata, n'au burete pentru suport lombar insa. Minusul cel mai serios a fost faptul ca nu erau decupate pentru tetierele banchetei din spate (le-am taiat cu un briceag si apoi ars marginile cu bricheta, ca sa nu se destrame.)
Eu mi-am luat anul trecut huse de la Carrefour, 90 lei. In fata sau potrivit, insa in spate nu, plus ca nici pe tetierele din spate nu se potriveau, erau prea mari. Alt dezavantaj, incepusem sa ne electrocutam de la ele, pana am renuntat definitiv. Daca e ceva bun mi-as lua, dar asta dupa ce imi voi curata la un salon tapiteria, pentru ca au vomat , au murdarit, au varsat lapte, suc si alte chestii pe ea, copiii.
shtirlitz, eu husele pentru tetiere nici nu le-am incercat pentru ca nu-mi plac absolut deloc Inca nu m'am electrizat de la ale mele si sper nici sa nu se intample
Eu am facut huse pe comanda in Braila din stofa -pe str.Transilvaniei - super au iesit - pret 320 lei .Au fost asa de sumpe pentru ca am vrut un material de calitate , dar exista si materiale mai eftine.
-Kia Ceed-1.4-BEST-so red-90.000 km
Ati gasit in supemarketuri huse pentru cee'd sau merg cele de rio, picanto ......etc?
De care ati cumparat?
Multumesc!
De care ati cumparat?
Multumesc!
BEST PRO Cee'd MACHINE Silver 1.4 GSL comanda 17.06.2008, 15.07.2008 primit serie, 30.07.2008 sosit acasa.
OFF: m-a pufnit rasul cand am citit prima pagina din topicul asta
ON: huse speciale pentru cee'd exista? la dealer am vazut ca sunt vreo 350 lei
ON: huse speciale pentru cee'd exista? la dealer am vazut ca sunt vreo 350 lei
Cee'd 1.6 Dizalake 115 PS/ Pewter Beige/ City
Poti sa-mi spui si mie cum ai montat husa pe bancheta din spate, am tot incercat nu am reusit si m-am enervatAramis wrote:Eu am huse Umbrella, negre, si sunt foarte multumita de cum arata
KIA Cee'd 1.4 GSL MT BEST Piston Grey
Stef, am avut parte de ajutor, eu incercam sa strecor firele printre banchete, iar cealalta persoana le tragea in momentul in care ajungeau in portbagaj (stiu ca ma exprim cam ambiguu, dar zau ca nu stiu cum sa iti spun altfel...) La bancheta-spatar spate a mers destul de ok, am reusit sa le agat unele de altele, dar pentru bancheta pe care stai a fost un chin, le-am inodat pe acolo de le-am innebunit. Promit ca zilele astea, cand ies cu masina, o sa ma uit inca o data la ce am facut pe acolo, si revin cu detalii.
La mine la bancheta spatar sunt probleme
KIA Cee'd 1.4 GSL MT BEST Piston Grey
Eu mi-am luat Pufi si-am avut mare noroc ca am prins aceeasi culoare ca si tapiteria originala: negru cu dungi fine gri si sunt si pentru airbag-uri laterale.Multi care se urca in masina nici nu-si dau seama ca am huse
Pui te rog si niste poze?