salut tg mures-enilor

Vă rog să postaţi dealerii cu care aţi colaborat. De asemenea, rog dealerii care vor să colaborăm să posteze, pentru a li se crea forum separat.
Post Reply
boris
Posts: 11
Joined: 07 Jul 2008, 18:56
Auto:
Location: targu mures

salut tg mures-enilor

Post by boris » 07 Jul 2008, 19:28

Salutare tuturor. Nu am cee'd-ul sw mult visat, de abia peste 2 zile o sa ma duc sa fac un contract. O sa fie ceva vreme de asteptat, sper sa merite pana la urma. Cei care v-ati luat masina din Mures, ce parere aveti de reprezentanta de aici? Sunt ok? V-ati simtit tratati cu importanta si respectul cuvenite? Am trecut pe acolo, am vazut masina expusa, am facut si un test-drive (in Brasov, insa), mi-a placut. Ei pare-se ca nu sunt dispusi sa faca nici un discount, nici macar iun breloc, daramite covorase sau ceva mai palpabil. Bun, masina oricum se vinde, ca e frumoasa si buna. Dar totusi ... :shock:

Alina
Posts: 11
Joined: 05 Dec 2007, 08:12
Auto:
Location: Tg.Mures
Contact:

Post by Alina » 07 Jul 2008, 20:02

Sunt chiar ok,si cei de la reprezentanta....eu cu Ioana Roman am vorbit mai mult dar si restul sunt ok,si cei de la service.Am peste 15.000 km deci am facut si revizia aceea gratuita,si cea de 15.000 si nu am avut probleme,au fost foarte amabili.Ce mi-a placut mie e ca nu sunt ''incuiati'',cum am mai citit pe forum.Am vrut un alt tip de alarma,m-au lasat sa o pun la Lexus.Eu sunt chiar multumita de ei....sper sa fi si tu si sa nu ai probleme.Felicitari pt alegere
Cee'd 1,4 Best Black pearl MS 08 BAK
Opel Astra MS 05 YPX

Post Reply

Return to “Alţi dealeri şi serviceuri din reţeaua KIA”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests