Dealer KIA Timisoara (ASIA Motors)

Vă rog să postaţi dealerii cu care aţi colaborat. De asemenea, rog dealerii care vor să colaborăm să posteze, pentru a li se crea forum separat.
Post Reply
kaspersky
Posts: 58
Joined: 09 May 2008, 21:12
Auto:
Location: Timisoara

Dealer KIA Timisoara (ASIA Motors)

Post by kaspersky » 07 Mar 2009, 05:38

Mi-am cumparat masina prin KIA Timisoara (http://www.kia-timis.ro, ASIA Motors), initial era programata sa vina pina in 7 iulie 2008 dar a ajuns pe 1 august 2008. Domnul Ghisoiu a fost foarte amabil si si-a cerut scuze pentru intirziere si mi-a explicat ca este la latitudinea lor sa ofere gratis presuri si ca si compensatie pt. intirziere a spus ca voi primi un set de presuri gratis. La ridicarea masinii nu le aveau pe stoc, asa ca am revenit peste 1 luna, respectiv doua si mi-a spus ca au probleme cu furnizorii si nu au asa ceva pe moment dar ma va anunta telefonic cind li se vor livra. Deh, se pare ca e penurie de presuri si pina in ziua de azi nu au primit! :mrgreen:

PS: sa le mai fac o vizita sa-i intreb de presuri? :)) treaba e ca mai am vreo doi prieteni ce vor sa-si cumpere kia si cred ca o sa-i indemn sa mearga la arad ca vad ca aia par mai seriosi
KIA Ceed SW 1.6 - 01.08.2008

User avatar
hlpartners
Posts: 84
Joined: 18 Feb 2008, 01:57
Auto:
Location: Timisoara
Contact:

Re: Dealer KIA Timisoara (ASIA Motors)

Post by hlpartners » 07 Mar 2009, 16:45

Am incercat sa cumpar masina din Timisoara, prin "amabilitatea" domnului de la vanzari de la asia motors, am fost redirectionat catre dealerul din Arad, unde am dat de oameni adevarati, implicati in ceea ce faceau, ceea ce le recomand si prietenilor tai sa faca. In Timisoara, nici macar un drive test nu am reusit sa obtin de la acel om plictisit.

Toate cele bune si poate ne vedem la Arieseni.
Cee'd SW 1.6 DSL, 115 CP CITY, Black Pearl TM 52 HMP

Post Reply

Return to “Alţi dealeri şi serviceuri din reţeaua KIA”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests