sfat achizitionare TV LCD

De toate pentru toţi

Alege-mi TVul :)

SONY KDL32P3000K
8
36%
SAMSUNG LE26S81
12
55%
PHILIPS 26PFL5322
2
9%

Total votes: 22

Gerula
taraboste
Auto: KIA Ceed 1,4 GSL 2007

Post by Gerula »

Made in Slovakia...hmmm. nu-i asa ca suna cunoscut? 8)
Mos Gerula

Cee'd 1.4 "Ltd Edition" Dakar

kia_bv
red arrow
Auto:

Post by kia_bv »

Legat de HD Ready, la noi doar PRO TV transmite si doar prin satelitii lor, adica nu iti este de folos HD Ready.
Mai este si Dolce Tv, fiind singurul provider de televiziune, care transmite in HD, asa ca daca iti iei LCD tre sa-ti iei si Dolce.
Eu am aflat toate astea dupa ce mi-am luat 2 LCD Myria si merg ok, dar nu am semnal. HD
Ceeeeee'd, 1.4 GSL-Best, Mars Red -- BV 28 UBI
ODO 12500 km
Image

Hansolo1
Auto:

Post by Hansolo1 »

In legatura cu transmisiile HD....nu are cum sa transmita dolce HD din moment ce posturile de TV nu sunt transmise HD.
Deci TV HD poti sa iti iei linistit cel mai important lucru este sa ai cablu TV care sa emite foarte bine. Digi, Dolce nu prea se incadreaza in aceasta categorie de calitate...sunt sub transmisiile prin cablu a celor de UPC...nu ca sa fac reclama dar nu inghesuie pe banda mai multe posturi cum fac cei de la Digi, Dolce sau mai shtiu eu care.
In fine, deci transmisii HD o sa ai doar daca ai receptor HD si daca postul cutare trasmite HD...si nicidecum DOLCE.
Cee'd 1.4LX Base sau (Best mai nou) Silver - fara optionale...comanda 11.05.2007 a venit 25.07.2007

mr_wizard
vrajitorul
Auto: pro_cee'd 1.6 T-Jet

Re: sfat achizitionare TV LCD

Post by mr_wizard »

Ajutati-ma si pe mine cu un sfat: mi-am luat un LCD TV Samsung si am legat computerul la el prin cablu VGA (de la iesirea DVI). Problema e urmatoarea: ce setari sa fac la placa video (ASUS cu chipset ATI) ca sa pot folosi LCD-ul ca al doilea monitor? Am incercat (si a mers) cu "clone desktop", dar imi modifica rezolutia de la monitor, de la 1280x1024 mi-o aduce la 1024x768. Eu as vrea rezolutii separate pt monitor si LCD, cum sa fac?
pro_cee`d 3D - 1.6 GSL MT LX Base Cassa White+ diverse optionale - achizitionata 07.10.2015 AG-24-NFS
POZE
JB

ODO 130k +

Ogy
Cel mai ghinionist!
Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.

Post by Ogy »

Pentru ce vrei unul dintre LCD-urile mentionate?
Sa vizionezi pur si simplu tv?
La cati bani vrei sa te incadrezi?
Si mai ales unde vrei sa-l pui?
Sony este baza -din pacate la noi,providerii de antena prin cablu rar iti da tie semnal wide screen -deci sony cade (cel putin anumite modele) datorita faptului ca pe modul inteligent nu iti incape toata imaginea pe ecran, sau mai bine zis nu se incadreaza
-iti recomand insa samsung la orice diagonala (am doua in casa si merg brici, sony am la prietena si ala da clasa la culori dar pacat ca nu se incadreaza imaginea)
-de philips sau alte marci nu ma pronunt
Daca te dau banii afara din casa ia-ti un OLED si termina cu smecheriile, sau un proiector full hd.
Pt ultimul post:
click dreapta mouse->properties->settings->selectezi monitorul 2->bifezi doar extend bla bla->apply->dupa care iti alegi rezolutia-> ajustezi eventual imaginea si culorile din meniul ati daca nu te satisface pe deplin

mr_wizard
vrajitorul
Auto: pro_cee'd 1.6 T-Jet

Post by mr_wizard »

@Ogy:
Multumesc pentru sfat, am rezolvat-o. Merge "brici". :D
pro_cee`d 3D - 1.6 GSL MT LX Base Cassa White+ diverse optionale - achizitionata 07.10.2015 AG-24-NFS
POZE
JB

ODO 130k +

traiangm
Cee'd rider
Auto:

Post by traiangm »

Eu am SAMSUNG-ul. Il recomand.
KIA cee'd 1.4 LX BEST piston grey
KIA Sportage 1.6 T-GDI MHEV Style Deluxe White

Post Reply