bizonareala

De toate pentru toţi

e plina romania de bizoni?

da
85
42%
nu
2
1%
nesimtirea nu are limite
63
31%
10 bice la curul gol pt fiecare bizon
53
26%

Total votes: 203

Vladd
Auto:

Re: bizonareala

Post by Vladd »

de bizoni is stãtul si eu, fac zilnic cam 100km, (pana la faculta, apoi la lucru si pe urma acasa) mergeam in drum spre targu mures, dinspre iernut, cand apare un copchil cu bemweu, de jedemii de ani si da flashuri sa ma dau la oparte sa treaca, in fine, se face drumu cu doua benzi pe sens, vine "schumaher" cu bemweu langa mine (bine inteles ca era cu o "ciuta" de femeie in dreapta, si sa faca si el talente), si incepe sa arate semne obscene , sa ma injure, in secunda urmatoare, calcat pedala la podea, si bizonu disparu din cadru,,,Asta este unul din sutele de cazuri intalnite pe un drum national, Cand e vorba de oras,,, nici nu are rost sa ma gandesc,...

dmc81
psycho driver
Auto:

Post by dmc81 »

javachris wrote:
Am ajuns sa ma uit mai mult la masinile altora in trafic decat la a mea.
Eu fac asta de vreo 5 ani de cand am inceput sa merg aprope zilnic cu masina :lol: :lol: :lol: Daca nu aplicam metoda asta sigur ma lovea in fiecare zi cate un idiot sau idioata, insa din pakate nu tot timpul functioneaza pt. ca mai ai norocul sa nu anticipezi tot timpul reactiile celorlalti din trafic si ultima data am patit-o in decembrie cand nu mergea semaforul la intersectia dintre barbu vacarescu si fabrica de glucoza si m-am trezit cu una bucata gagica intr-un mercedes care avea cedeaza trecerea si nu m-a vazut ca intrasem in intersectie si m-a agatat cu bara fata facandu-mi o mare bucurie pe usa stg spate si pe aripa ea neavand mai nimic, decat bara putin zgariata.

Deci in Bucuresti sau in Romania in general sunt pline soselele de bizoni, insa fratilor cedeti-ma ca in comparatie cu Turcia suntem mici copii. Am fost anul trecut, cu masina ( mare greseala am facut) in Istanbul si m-am imbolnavit de nervi. De abia asteptam sa ajung inapoi in tara. Nu aveau nici o treaba cu regulile de circulatie.... mama lor de turcaleti, cata carnitza le-am bagat in frigidere :lol: :lol: :lol:
Kia Ceed 1.4 Best
Image
ODO : + 19000 km

Image

Ogy
Cel mai ghinionist!
Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.

Post by Ogy »

Lasand la o parte semnele de circulatie care sunt puse acolo doar pentru pietoni. Intalnesc zilnic oameni care nu se asigura la schimbarea benzii de mers. Macar daca ar clipocii o data semnalul ala ca nu-l costa nimic in plus. Cum a spus cineva pe aici...tre sa anticipez ce face ala de langa mine. Ma apuc de citit in cafea...la volan. Oricum am ajuns sa cedez eu prioritatea acolo unde o am...de frica de noi evenimente....

singlecrys
fidelu'
Auto: Kia Ceed 2018 si Sportage 2019

Post by singlecrys »

http://www.servimg.com/image_preview.ph ... u=12769632
era chiar una, care atunci cand s-a dat jos din masina am zis ca nu dormise toata noaptea..apoi am mai vazut ca avea si niste tocuri dalea cat gatu de la girafa! asta e exemplul cel mai intalnit de bizoni in Romanica!
Dentist pasionat de mountainbike
JURNAL BORD:TL 08 SRS
*INSCRIE-TE AICI ...pentru Harta posesorilor de cee`d/ceed din Romania
,,La noi, dintii fac diferenta"

eugenflorinmanea
Auto: Saab 9-5 Aero

Post by eugenflorinmanea »

seby wrote:eu am patit-o pe dn 1 ,in localitate rulam cu 50 km/h ,banda 1 ocupata ,in spatele meu un de B cu un aveo flasuri si flasuri sa-i fac lui loc sa treaca , dar unde sa ma dau ? si l-am tinut asa pana la iesire din localitate , ma depasit mi-a spus ceva '' frumos '' dupa care a franat in fata mea ( era un pustan cu fetita dupa el si avea impresii in el) dupa care sa te tii , pret de vreo 7 km a vazut ce poate o solenza ( fosta masina ) la 170 ii dadeam flasuri sa treaca pe banda 1 dar nik asa ca l-a facut eu pe banda 1 .si reactia lui a fost :roll: :roll: :roll: :roll: #-o
Stii ce e frumos sa le faci la astia?? Mai ales vara..si mai ales daca are si 'gajica in dreapta' ...deschizi frumusel geamul si..cu un pistol cu apa... fas!!!! Iti dai seama ce umilinta ii dai:):):)
SAAB 9-5

lnvisible
Auto:

Post by lnvisible »

seby wrote:eu am patit-o pe dn 1 ,in localitate rulam cu 50 km/h ,banda 1 ocupata ,in spatele meu un de B cu un aveo flasuri si flasuri sa-i fac lui loc sa treaca , dar unde sa ma dau ? si l-am tinut asa pana la iesire din localitate , ma depasit mi-a spus ceva '' frumos '' dupa care a franat in fata mea ( era un pustan cu fetita dupa el si avea impresii in el) dupa care sa te tii , pret de vreo 7 km a vazut ce poate o solenza ( fosta masina ) la 170 ii dadeam flasuri sa treaca pe banda 1 dar nik asa ca l-a facut eu pe banda 1 .si reactia lui a fost :roll: :roll: :roll: :roll: #-o
Eu nu fac asa, pentru mine ecuatia e mai simpla: nu risc sa raman fara carnet 3 luni sau mai stiu eu cat pentru o maimuta! nu de alta dar stiu ca tot eu sufar mai rau. Si mai mult de atat, cu cat e mai mare distanta dintre mine si un asemenea dobitoc ... CU ATAT MAI BINE!
A fost Pro'ceed CRDI 115 HP

eugenflorinmanea
Auto: Saab 9-5 Aero

Post by eugenflorinmanea »

Dar ce te faci daca vezi un tir langa tine care merge paralel, iar soferul e la geamul din dreapta si se stramba la tine (vezi tarzan la volan ) :)))))))))))))))
SAAB 9-5

lnvisible
Auto:

Post by lnvisible »

Nu ma intelege gresit, eu si acum stau cu frica sa nu ma trezesc acasa cu vreo 5-6 amenzi pt depasiri facute pe DN la nervi. Ca asta e, la nervi uiti de radare. Doar ca imi dau seama ca nu merita.
Daca Doamne fereste dau de Dancing Tarzan in tir distanta e cuvantul cheie ... intr-un fel sau altul :lol:

rayman
Auto:

Post by rayman »

Ba nene, hai sa zic ca uneori ii inteleg pe cei care parcheaza dea-n boulea. Poate au o graba, poate nu stiu... poate... Recunosc ca si eu is bizon in noptile cu luna plina, insa incerc sa ma abtin.
DAR luati un examplu - n-am poza dar povestesc mumos.
In parcarea City Mall sunt deschise 4 etaje sau 5. Primele doua sunt FULL, multi isi pun masinile perpendicular pe sensul vietii, de n-ai loc sa treci daca te intersectezi cu altul. La etajul 3 e liberache, la 4 bate vantul. CAT de BOU sa fii ca sa iti pui passat-ul pe jumatate in drum (cam ca infinitica ala de mai sus) cand la 1 etaj mai sus gasesti loc sigur, si la inca unul poti sa joci fotbal? Bai nu ii inteleg pe dobitocii astia.

Eu, na, civilizat, 7 ani de acasa, inca 18 pe drumuri. Nu pot sa stau cu mana in san. Am un carnetel si un pix in topedpou, culmea, pixu ClubKia de la intalnirea din Decembrie. Cand vad un bizon parcat impotriva firii, ii las un mesaj amoros. Trebuie sa fac CEVA, nu?

Si inca un exemplu ce m-a lasat efectiv masca. Tot in parcarea aia (am abo), trec de bariera, urc panta lu peste, urmeaza o curba destul de urata in rampa. Vad pe perete faruri, si franez violent, ca venea cu scartz din sensul opus - pe banda mea - un opel intesat cu 5 mormoloci. Cat pe ce sa ne pupam, eu ma uit stramb la el (gen wtf dude, ce pana mea faci?!) la care el imi arata MUIE. MIE!
Apai sa nu-mi bag picioarele in ea de tara si de oras imputit si de....tot... Aaargh...
Cee'd 1.4 Best, Piston Gray, codename BISISICA, ODO: >74 000 KM din 2.04.2008
clic aici sa vezi ce-am mai pozat

ida01ro
Carcotas Sef
Auto:

Post by ida01ro »

rayman wrote:... Apai sa nu-mi bag picioarele in ea de tara si de oras imputit si de....tot... Aaargh...
DA ! corect...so, who cares?!! eu cred ca aici e problema naspa' rau....

bafta!

PS: e corespondentul celor care raspund balarios/anagramat/bizon pe forum (si tolerati de de admin ca deh..) ...asa ca ce sa mai astepti pe strada larga ?!!
cassa white & rainbow blue ceed 1,4 ltd edition + ceva optionale. BC 02YDA; ODO> 23 K
Dorele, ne mai tii mult ma?

lnvisible
Auto:

Post by lnvisible »

ida01ro wrote:
rayman wrote:... Apai sa nu-mi bag picioarele in ea de tara si de oras imputit si de....tot... Aaargh...
PS: e corespondentul celor care raspund balarios/anagramat/bizon pe forum (si tolerati de de admin ca deh..) ...asa ca ce sa mai astepti pe strada larga ?!!
:lol: :lol: :lol: mi-a placut asta! Dar totusi am o curiozitate: daca un om are o problema si iti cere ajutorul, il refuzi pentru ca nu e prieten cu gramatica? Nu zice nimeni sa nu ii explici ca romana e prietenoasa, dar hai sa nu dramatizam acum.
By the way, cred ca ai vrut sa scrii "agramat" :P

ida01ro
Carcotas Sef
Auto:

Post by ida01ro »

lnvisible wrote:...By the way, cred ca ai vrut sa scrii "agramat" :P
..good point ! :lol:

:oops: imi cer scz...o zi grea, chiar dc e duminica...shit hapendzzzzzzzzzz

dpdv tehnic, DA, atat cat cunosc, dar cu gramatica, sincer...am alte treburi de facut......

bafta
cassa white & rainbow blue ceed 1,4 ltd edition + ceva optionale. BC 02YDA; ODO> 23 K
Dorele, ne mai tii mult ma?

sorinh
Auto:

Post by sorinh »

am si eu o poveste cu un idiot:
eram la coada la benzinarie, si un putzoi cu logan (dar nu e vina masinii) si sapca alba dolce&gabbana intoarsa la fitze (cum avea mutu la chelsea) a alimentat de 30 de lei, s-a dus, a platit, s-a intors, si a inceput sa stearga geamurile. nu a contat ca era sambata la iesirea din bucuresti, aglomeratie si ca eram vreo 4 la fiecare pompa. si-a facut imperturbabil treaba, a inghitit toata muia din lume, si a plecat relaxat.
am si o poza cu bizonul, dar nu pot sa uploadez pe imageshack...
1.6 DSL LP Base Pewter Beige + optionale
vrrrrroooooommm !!!!!! vrrrrroooooommm !!!!!!
www.erepublik.com

bogdan_o
Auto:

Post by bogdan_o »

Chestiile gen "bucurestenii sunt cei mai nesimititi" sunt fumate de mult. Da, poate ca traficul in Bucuresti e cel mai aglomerat, dar nu uitati ca in Bucuresti nu stau numai cei nascuti aici. E un fel de amalgam de oameni din toata tara. Bizoni sunt peste tot, chiar si pe forum-ul asta.

Nu cred ca razbunarea in trafic e cea mai buna metoda. Sincer. Citeam de spray-uri paralizante, de batai etc. Mai citeam ca un coleg suparat pe unul ca i-a dat flash-uri l-a depasit cu o solenza pe banda 1 cu 170 km/h. Trecand peste faptul ca masina aia prinde 170 km/h doar la vale si cu vant din spate, trebuie sa recunosc (,) ca a pune viata ta si altora in pericol e un gest mult mai "matur" decat flash-urile.

gguramulta
Wanted
Auto:

Post by gguramulta »

bogdan_o wrote:Chestiile gen "bucurestenii sunt cei mai nesimititi" sunt fumate de mult. Da, poate ca traficul in Bucuresti e cel mai aglomerat, dar nu uitati ca in Bucuresti nu stau numai cei nascuti aici. E un fel de amalgam de oameni din toata tara. Bizoni sunt peste tot, chiar si pe forum-ul asta.

Nu cred ca razbunarea in trafic e cea mai buna metoda. Sincer. Citeam de spray-uri paralizante, de batai etc. Mai citeam ca un coleg suparat pe unul ca i-a dat flash-uri l-a depasit cu o solenza pe banda 1 cu 170 km/h. Trecand peste faptul ca masina aia prinde 170 km/h doar la vale si cu vant din spate, trebuie sa recunosc (,) ca a pune viata ta si altora in pericol e un gest mult mai "matur" decat flash-urile.

Asa este in Bucuresti, sunt toti oamenii din tara..cum a spus si bogdan e un fel de amestecatura, iar cei din provincie veniti in bucuresti profita de acest lucru, eu sunt de 6 ani in Bucuresti, sincer m`am saturat sa aud moldoveni facuti in tot felul si fel si fel de anecdote...esentialul este daca vezi ca-i prost lasa-l sa fie prost...sincer va spun m-a injurat unul si si n-am ripostat..nu cred ca am avut de pierdut ceva...asa ca putem spune Doamne mare-Ti E gradina, mai multi au sarit gardul..

atat timp cat iti vezi de treaba da-i naibii..daca nesimtirea depaseste limitele, e bine sa fiti protejati, nu spray paralizant...telescopica ;)
Kia Cee'd 1,4 LX BEST black pearl B-04-YAW
viewtopic.php?f=5&t=4150 ---> jurnal de bord
http://picasaweb.google.com/georgeguramulta
ODO 17000KM/h
Image

Post Reply

Return to “Cafenea”