JURNAL KIA MAGENTIS 2.0 CRDI
JURNAL KIA MAGENTIS 2.0 CRDI
In urma unor probleme legate de contul meu a trebuit sa imi refac contul , ca atare am pierdut tot inclusiv jurnalul de bord , insa voi continua cu pareri si cu jurnalul incepand de la cei 11600de kilometrii
Iata dupa 11600de kilometrii facuti prin tara va pot spune ca alegerea facuta a meritat.....este o masina fantastica...foarte stabila....corecta in viraje.....foarte confortabila....si mai ales te poti baza pe ea in depasiri.
Pana in momentul de fata am reusit sa ii pun folie pe geamuri ceea ce o face "dementiala" cat si o pereche de xenoane care la fel o ajuta fff mult sa te faca sa intorci privirea pe strada dupa ea
Urmeaza un cip tuning la motor (nu ca ar avea nevoie la cei 140 de cai )dar stiti cum este...cu cat ai parca iti doresti mai mult si eventual un nou set de jante poate pe 18 in prezent fiind pe 17 desi si acestea sunt destul de ok
Dupa cum va spuneam la cei 18500 de euro cat am dat pe ea....pret de catalog 26700de euro este o masina care iti ofera tot ceea ce ai nevoie pentru un drum lung cat si pentru un oras destul de aglomerat...consumul nedepasind in oras 8/% iar afara scazand pana la 5.5/6%
Trapa este dementiala.... singurele inconveniente sunt: culoarea care atunci cand este spalata masina se vede superb alb perlat insa imediat musculitele isi fac aparitia si din alb perlat devine neagra......cat si intretinerea pielii care trebuie avut grija in permanenta sa nu se zgarie si trebuie mereu mereu curatata
In rest numai cuvinte de lauda la adresa ei ......cum va aparea ceva nou voi revenii cu informatii despre ea
Iata si un link care va ajuta sa va faceti o impresie despre MAGENTISUL meu
http://picasaweb.google.com/ralucutza1307/KiaMagentis#
Iata dupa 11600de kilometrii facuti prin tara va pot spune ca alegerea facuta a meritat.....este o masina fantastica...foarte stabila....corecta in viraje.....foarte confortabila....si mai ales te poti baza pe ea in depasiri.
Pana in momentul de fata am reusit sa ii pun folie pe geamuri ceea ce o face "dementiala" cat si o pereche de xenoane care la fel o ajuta fff mult sa te faca sa intorci privirea pe strada dupa ea
Urmeaza un cip tuning la motor (nu ca ar avea nevoie la cei 140 de cai )dar stiti cum este...cu cat ai parca iti doresti mai mult si eventual un nou set de jante poate pe 18 in prezent fiind pe 17 desi si acestea sunt destul de ok
Dupa cum va spuneam la cei 18500 de euro cat am dat pe ea....pret de catalog 26700de euro este o masina care iti ofera tot ceea ce ai nevoie pentru un drum lung cat si pentru un oras destul de aglomerat...consumul nedepasind in oras 8/% iar afara scazand pana la 5.5/6%
Trapa este dementiala.... singurele inconveniente sunt: culoarea care atunci cand este spalata masina se vede superb alb perlat insa imediat musculitele isi fac aparitia si din alb perlat devine neagra......cat si intretinerea pielii care trebuie avut grija in permanenta sa nu se zgarie si trebuie mereu mereu curatata
In rest numai cuvinte de lauda la adresa ei ......cum va aparea ceva nou voi revenii cu informatii despre ea
Iata si un link care va ajuta sa va faceti o impresie despre MAGENTISUL meu
http://picasaweb.google.com/ralucutza1307/KiaMagentis#
Last edited by danny86 on 10 Jul 2009, 13:42, edited 1 time in total.
NU NE CAUTATI.....SUNTEM PESTE TOT.......WWW.CLUBKIA.RO
posesor Kia Magentis 2.0CRDI full options PH-86-MDI
posesor Fiat Grande Punto 1.4 PH-09-MDI
Re: JURNAL KIA MAGENTIS 2.0 CRDI
inca lucram la el cand tu ai postat scubli ........acu este si linkullllll
- scubli
- "ambiguus"
- Auto:
Acum am vazut link-ul =D>
Felicitari danny86 pentru masina =D> si multi,multi km fara incidente ...mi-a placut drive-test-ul =D> ... este o masina deosebita =D>
Drum bun !!!
Drum bun !!!
mersi Teddy.....te astept in octombrie la coloana sa mai faci o tura cu ea
si tu scubli .......si u esti invitat pentru a da o tura cu magentisul
scubli pacat ca la Arieseni erai ocupat cu xenoanele ...
danny86 ne vedem la Brasov si trebuie sa testam si sistemul audio atunci vroiam sa vad si sa simt masina
Drum bun !!!
danny86 ne vedem la Brasov si trebuie sa testam si sistemul audio atunci vroiam sa vad si sa simt masina
Drum bun !!!
eu am dat o tura cu bijuteria si nu pot sa zic decat atat: E VIS !
s-o stapanesti sanatos si la sute de mi de km =D>
s-o stapanesti sanatos si la sute de mi de km =D>
mersi scubli...mersi ady.....mersi teddy ...hai ca pe rand va multumesc .....in octombrie verificam si sistemul audio si mai dam o tura