ceed`ul meu
Re: ceed`ul meu
Nasol,dar se mai intampla.Asa a patit si var'miu,cand a fost la peco si i-a zis unui prieten sa ii alimenteze si lui ca se duce el sa plateasca,si sa ii puna d'aia cea mai ieftina,si normal ca cea mai ieftina era motorina si masina era pe benzina,chestia nasoala era ca de abia a oprit motorul.
***Ceed GT MY23 Blue Flame
***Yamaha Tracer 9GT MY23
***Yamaha Tracer 9GT MY23
Re: ceed`ul meu
Factura nu i-am bagat-o pe gat am un prieten care are un service(TACO.srl detinatorii kia au reducere acolo, pe strada Fizicienilor) si mi-a facut-o pe moca... am evitat sa ma intorc la benzinarie, de felul meu nu sunt un tip calm si ma aprind foarte repede...ma rog in momentul ala eram deja aprins...asa ca m-am multumit ca masina nu a avut nimic si m-am dus acasa iar pe la acea benzinarie(pe Centura Bucuresti..Petrom) nu am mai trecut pana acum si nici nu am sa mai trec in viata mea...
Uni oameni sunt prosti...daca eu ma intorceam la benzinarie sa am o discutie ca intre barbati cu tipul ala eram si mai prost!!!
Uni oameni sunt prosti...daca eu ma intorceam la benzinarie sa am o discutie ca intre barbati cu tipul ala eram si mai prost!!!
Kia cee`d 1.6 CRDi, Style, mars red, 38.000 km, upgrade xenoane