Cee`d 'mania'
- apachioara
- nicicum
- Auto:
...pai...in primul rand sa nu te IMPUSTI !! NU DISPERA!
1- verifica daca nu cumva la usa respectiva este actionat sistemul ala ....pt copii ! (vezi manual!)
2-verifica daca este ars becul de la torpedou sau...lipseste cu desavrsire! )
3- sa dea Domnul ca astea sa fie SINGURELE probleme pe care le vei avea cu ceed!
PS:scz...acum vad ca inaintea mea ti s-au dat sugestii bune!:))
1- verifica daca nu cumva la usa respectiva este actionat sistemul ala ....pt copii ! (vezi manual!)
2-verifica daca este ars becul de la torpedou sau...lipseste cu desavrsire! )
3- sa dea Domnul ca astea sa fie SINGURELE probleme pe care le vei avea cu ceed!
PS:scz...acum vad ca inaintea mea ti s-au dat sugestii bune!:))
cassa white & rainbow blue ceed 1,4 ltd edition + ceva optionale. BC 02YDA; ODO> 23 K
Dorele, ne mai tii mult ma?
Dorele, ne mai tii mult ma?
hai sa-ti fie cu noroc!
Cee'd 1.6 GSL Black Pearl, Classic + Interior piele, Geamuri fumurii + actionare electrica fata/spate, Pachet Sport, ESP, Climatronic, Cheie pliabila, Scaune incalzite, Oglinzi electrice.
www.tuninginfo.ro - Prietenul masinii tale!
www.tuninginfo.ro - Prietenul masinii tale!
In legatura cu usha. Shtii ca daca mashina este inchisa (peste 40 la ora se inchide automat) la toate ushile mai putzin cea a shoferului trebuie sa tragi de acea maneta de 2 ori: o data pentru deblocare shi a 2-a oara pentru deschidere.aktymel wrote:mda.. mersi ida .. insa sunt dezamagit un pic... dupa primi cativa km mai excat vreo 54.. cat am apucat sa o studiez... am observat ca nu se deschide din interior usa stanga spate.... si torpedoul nu are lumina.... am sunat la dealer dar nu mi-a raspuns .. (probabil nu vrea sa fie deranjat la ora 21.. plus ca s-o fi saturat de mine cat am sunat toata saptamana....).. astept urgent raspunsuri ... CE FAC !??
Cat despre torpedo cel mai probabil becul e ars shi asta se schimba in cateva minute.
Nu te speria... aceste mici probleme mai apar. Sper ca astea sa fie singurele tale probleme cu mashinutza.
Kia Start 1.6 115 cp diesel + multe optzionale (comanda noiembrie) ridicata 06.02.2008. Culoare: Kompass Blue.
BV 10 YEL
BV 10 YEL
DAaaa .. ba sa stii ca face toti banii care ia-m dat ( vreo 300 si un pik de ron parca nu mai stiu exact ) ... Este luat din metro. Si imi place la nebunie cum isi face treaba ... Jetul se poate regla astfel pot obtine presiune mai mare pe o portiune mica sau presiune mai mica dar spal o portiune mai mare.... Ai inteles cam cum functioneaza ?!... Ce nu prea imi place ... borcanelu care il are ....pt spumant ... nu arunca spuma ... sau poate nu este detergentul bun ... nustiu ... dar degreseaza cu succes totul ... si va spun este o adevarat placere sa fac curat cu mana mea ....