De la a o vrea pana la a o avea(cronicile Kia Cee'd Best)
Nu mai stiu ce sa zic. Credk fiecare cu norocu lui. Si eu deabia astept sa o iau din curtea dealerului, dar oricum dupa ce am citit aici toti spun ca merita asteptarea si asta sper si eu...sa merite:D Acuma na, daca o fi pe 15 aprilie asta e, sper sa nu dureze mai mult de atat.
Daca ti-a promis'o dealerul saptamana asta, at bafta! Bate'l la cap sa nu cumva sa uite:)
Daca ti-a promis'o dealerul saptamana asta, at bafta! Bate'l la cap sa nu cumva sa uite:)
KIA CEE'D 1.4 GSL BEST BLACK PEARL
ODO: 134.500KM
Chiar ma gandeam sa dau azi o fuga pana acolo ca nu-i asa departe, macar sa o vad, daca a venit. Ca banui ca or mai fi ceva formalitati de cand o primesc ei pana mi-o dau mie... habar n-am.
Din cate am citit pe forum au fost cazuri in care a venit masina si mai repede decat se asteptau unii, poate e si in cazul tau la fel.
Din cate am citit pe forum au fost cazuri in care a venit masina si mai repede decat se asteptau unii, poate e si in cazul tau la fel.
Pai eu sper sa vina mai repede decat au spus ei inca din ziua in care am dat comanda, o sa vedem cat de norocos sunt;) Formalitati sunt, fii sigura ca masina poate sa fie la ei de sapt trecuta, da ti-au spus ca o dau sapt asta tocmai ca sa aiba ei toate actele gata. Ai face bine sa mergi pana la ei, poate cine stie, vii inapoi acasa cu tot cu masina:D
KIA CEE'D 1.4 GSL BEST BLACK PEARL
La care MIT ai facut tu comanda? Eu de exemplu am facut la MIT Aviatorilor....deci sa ma astept la niste presuri moka?psystem wrote:Daca iei de la MIT iti dau ei presuri originale.
Bafta
Cee'd 1.6 CRDI HP, So RED.
Comanda data pe 25.01.2008; achitata integral 19.03.2008 si ridicata pe 10.04.2008.
Album foto IC3's Cee'd
Comanda data pe 25.01.2008; achitata integral 19.03.2008 si ridicata pe 10.04.2008.
Album foto IC3's Cee'd
Bravo, andreea! Esti norocoasa! era si timpul sa-ti vina!
Mie pe contract imi scrie 21 de zile din momentul achitarii integrale, lucru ce l-am facut pe 29.02. Iar masina era pe stoc, in Slovacia! Trebuie doar sa o aduca pana aici! Probabil pentru tine, shustrik, nu o aveau pe stoc! Ce ti-au zis aia cand ai facut comanda? Si sa stii ca si eu am fost la MIT MOTORS Baneasa....
Mie pe contract imi scrie 21 de zile din momentul achitarii integrale, lucru ce l-am facut pe 29.02. Iar masina era pe stoc, in Slovacia! Trebuie doar sa o aduca pana aici! Probabil pentru tine, shustrik, nu o aveau pe stoc! Ce ti-au zis aia cand ai facut comanda? Si sa stii ca si eu am fost la MIT MOTORS Baneasa....
KIA CEE'D 1.4 GSL LX BEST Piston Grey(2008) B 911 W D G ( WarDoG).
Ma intreb cum e faza cu RCA-ul! Ca intra in vigoare la 24 de ore de la incheiere. Ma anunta oare dealerulsa-mi fac rca inainte de a o ridica? Sau il fac acolo, cum ar trebui, ca n-au de unde sa stie aia de la rca cum e masina! Plus ca n-am certificat de inmatriculare...sigur se incheie la dealer, pe baza unor formulare de-ale lor!
KIA CEE'D 1.4 GSL LX BEST Piston Grey(2008) B 911 W D G ( WarDoG).
Eu zic sa -l intrebi pe dealer. La mine fiind in leasing s-a ocupat OTPLeasing de partea asta, mi-au trimis sms ieri ca trebuie sa achit RCA-ul si azi dealerul mi-a spus ca se ocupa ei sa ia polita de la firma de leasing... sper sa fie in vigoare
La mine dealerul mi-a zis ca in 10 zile de la plata integrala a masinii (20.02 tot prin sms m-au anuntat cei de la leasing) or fi fost zile lucratoare
La mine dealerul mi-a zis ca in 10 zile de la plata integrala a masinii (20.02 tot prin sms m-au anuntat cei de la leasing) or fi fost zile lucratoare
Saptamana trecuta(vineri) am facut un precontract de rezervare la un 1,4 Best Machine Silver,la MIT Aviatorilor rezervare care e valabila pana vinerea asta cand trebuie sa ma decid daca-i alba sau neagra . Norocul meu a fost ca tocmai isi facuse stocul pe martie si mi-a zis ca dupa ce achit avansul masina va sosi pana la sfarsitul lu martie .Maine fac drive-testul si o sa achit si avansul.Am si eu niste intrebari:
1.Am inteles ca primesc niste covorase? Aveti idee cum sunt?E ceva de capul lor?
2.La ce firma o sa-mi faca RCA-ul si pe ce perioada?
Celor care deja va venit bijuteria va doresc multi multi km fara probleme,iar celor care sunt in asteptare(printre care voi fi si eu de maine) o asteptare cat mai usoara!
1.Am inteles ca primesc niste covorase? Aveti idee cum sunt?E ceva de capul lor?
2.La ce firma o sa-mi faca RCA-ul si pe ce perioada?
Celor care deja va venit bijuteria va doresc multi multi km fara probleme,iar celor care sunt in asteptare(printre care voi fi si eu de maine) o asteptare cat mai usoara!
1. primesti covorase daca cumperi de la Mit. Sunt speciale de Ceed si se potrivesc perfect.
Cand faci test drive-ul maine sa te uiti la covorasele din masina.
2. Mie mi-au facut ei la Omniasig pe un an in ziua in care am ridicat-o. Personal nici nu m-au interesat comparatiile cu alte firme de RCA.
Sa alegi atent firma la care-ti faci CASCO! E infinit mai important.
Cand faci test drive-ul maine sa te uiti la covorasele din masina.
2. Mie mi-au facut ei la Omniasig pe un an in ziua in care am ridicat-o. Personal nici nu m-au interesat comparatiile cu alte firme de RCA.
Sa alegi atent firma la care-ti faci CASCO! E infinit mai important.
Mersi pentru sfaturi/pareri
Abia astept ziua de maine,numai am rabdare.Azi am facut un test-drive cu fratele i30 si mi-a lasat o impresie super.Sper ca Ceed-ucul sa-l intreaca(sunt sigur c-o va face ).Maine revin cu pareri.O seara buna
P.S: stiu ca alegerea firmei de casco e cea mai importanta;am trecut prin niste evenimente nefericite cu fosta masina si am vazut ce importanta este.
Abia astept ziua de maine,numai am rabdare.Azi am facut un test-drive cu fratele i30 si mi-a lasat o impresie super.Sper ca Ceed-ucul sa-l intreaca(sunt sigur c-o va face ).Maine revin cu pareri.O seara buna
P.S: stiu ca alegerea firmei de casco e cea mai importanta;am trecut prin niste evenimente nefericite cu fosta masina si am vazut ce importanta este.