Cee’d 1.4 GSL MT SW BEST Pewter Beige
Re: Cee’d 1.4 GSL MT SW BEST Pewter Beige
Gata, e vaccinată, cu număr definitiv, cu toate cele obligatoriu necesare.
Primele cifre interesante:
6.0l/100 urban+exterior (60km/h viteză medie)
10.0l/100 urban - TimiÈ™oara (20km/h viteză medie )
Primele cifre interesante:
6.0l/100 urban+exterior (60km/h viteză medie)
10.0l/100 urban - TimiÈ™oara (20km/h viteză medie )
Cee'd 1.4 GSL MT SW BEST Pewter Beige | Jurnal de bord
Vreau sa te intreb de unde ti-ai luat tava pt portbagaj? De la vreun magazin din TM sau chiar de la Asia Motors?
Kia Cee'd HB 1,6 CRDi, 115 HP - Machine Silver
De la un timiÈ™orean de treabă de aici de pe forum, vezi aici: viewtopic.php?f=50&t=1843&hilit=tavita 110 lei din ce-mi amintescMircik wrote:Vreau sa te intreb de unde ti-ai luat tava pt portbagaj? De la vreun magazin din TM sau chiar de la Asia Motors?
Nici n-a trecut o lună È™i am găsit-o aÈ™a într-o zi:
UÈ™a destul de deformată în mijloc È™i aripa puÈ›in îndoită jos.
Casco la Omniasig, service la Asia Motors din TimiÈ™oara (Tiwa Therm), uÈ™ă spate schimbată, aripă revopsită, acum e ca nouă.
Am citit multe plîngeri aici pe forum despre Tiwa Therm, dar eu n-am avut probleme, comanda după uÈ™ă a durat o săptămînă, apoi reparaÈ›ia s-a făcut cum au spus în 2 zile. Aveam dubii că va arăta la fel, dar au făcut o treabă excelentă.
Despre casco la fel, s-au miÈ™cat rapid È™i poate am avut noroc că cel care a făcut constatarea avea È™i el KIA
UÈ™a destul de deformată în mijloc È™i aripa puÈ›in îndoită jos.
Casco la Omniasig, service la Asia Motors din TimiÈ™oara (Tiwa Therm), uÈ™ă spate schimbată, aripă revopsită, acum e ca nouă.
Am citit multe plîngeri aici pe forum despre Tiwa Therm, dar eu n-am avut probleme, comanda după uÈ™ă a durat o săptămînă, apoi reparaÈ›ia s-a făcut cum au spus în 2 zile. Aveam dubii că va arăta la fel, dar au făcut o treabă excelentă.
Despre casco la fel, s-au miÈ™cat rapid È™i poate am avut noroc că cel care a făcut constatarea avea È™i el KIA
Pe 2 decembrie a sosit cardul de asistenÈ›ă rutieră de la KIA.
I-am pus o alarmă MAAT 7500 cu senzor volumetric (cred că-i spune), pentru că mai uit geamul deschis nu că aÈ™ lăsa ceva de valoare în maÈ™ină.
Alarma 650 de lei cu montaj inclus și senzorul 179 tot cu montaj inclus.
Senzorul ăsta are doi receptori mici puÈ™i pe stîlpii din faÈ›ă, sus. Și alarma mai are un emiÈ›ător care a fost pus în spatele oglinzii retrovizoare. Noroc că e deja negru acolo È™i nu se vede.
Pagerul merge foarte bine, de obicei parchez maÈ™ina destul de departe de locul de muncă, cam 500 de metri È™i cîteva clădiri între È™i totuÈ™i merge bine.
Butonul de coborîre geamuri e inutil pentru că maÈ™ina n-are faimoasa funcÈ›ie confort.
Manualul în romînă: http://alexxed.iglu.cz/MAAT 7500 - romînă.pdf
Manualul în engleză: http://alexxed.iglu.cz/MAAT 7500 - engleză.pdf
Da, diferă.
Alarma 650 de lei cu montaj inclus și senzorul 179 tot cu montaj inclus.
Senzorul ăsta are doi receptori mici puÈ™i pe stîlpii din faÈ›ă, sus. Și alarma mai are un emiÈ›ător care a fost pus în spatele oglinzii retrovizoare. Noroc că e deja negru acolo È™i nu se vede.
Pagerul merge foarte bine, de obicei parchez maÈ™ina destul de departe de locul de muncă, cam 500 de metri È™i cîteva clădiri între È™i totuÈ™i merge bine.
Butonul de coborîre geamuri e inutil pentru că maÈ™ina n-are faimoasa funcÈ›ie confort.
Manualul în romînă: http://alexxed.iglu.cz/MAAT 7500 - romînă.pdf
Manualul în engleză: http://alexxed.iglu.cz/MAAT 7500 - engleză.pdf
Da, diferă.
-
- Auto:
Salut,
Am citit cu interes jurnalul de bord si am vazut ca ai si primit cardul de asistenta rutiera.
Eu am ridicat masina in 3 octombrie si nici acum nu am primit cardul, dar comanda masinii am facut-o in Arad si am ridicat-o din Bucuresti de la Mit Motors, ca se afla in stoc si chiar imi trebuia masina acolo in zona.
La mine cu inmatricularea a fost usor, am apelat la firma Nazareth, peste drum de rutiera si s-au ocupat ei de toate, nici nu a fost nevoie sa merg la RAR.
Poate ne vedem la Brasov!
Salutare
Am citit cu interes jurnalul de bord si am vazut ca ai si primit cardul de asistenta rutiera.
Eu am ridicat masina in 3 octombrie si nici acum nu am primit cardul, dar comanda masinii am facut-o in Arad si am ridicat-o din Bucuresti de la Mit Motors, ca se afla in stoc si chiar imi trebuia masina acolo in zona.
La mine cu inmatricularea a fost usor, am apelat la firma Nazareth, peste drum de rutiera si s-au ocupat ei de toate, nici nu a fost nevoie sa merg la RAR.
Poate ne vedem la Brasov!
Salutare
Cee'd SW 1.6 DSL, 115 CP CITY, Black Pearl TM 52 HMP
MaÈ™ina a adunat niÈ™te zgîrieturi fine È™i unele mai puÈ›in fine pe toate geamurile de la ras gheaÈ›a combinată cu praf. Probabil È™i de la È™tergătoare. Scrisesem aici: viewtopic.php?f=38&t=3817
După studii È™i întrebări, constat că nu se poate face nimic, schimbatul parbrizului e peste 2000 de lei, aÈ™a că ajung din nou la principiul pe care-l aveam în minte înainte să-mi cumpăr maÈ™ină. Ce contează ce e? Important e să meargă.
După studii È™i întrebări, constat că nu se poate face nimic, schimbatul parbrizului e peste 2000 de lei, aÈ™a că ajung din nou la principiul pe care-l aveam în minte înainte să-mi cumpăr maÈ™ină. Ce contează ce e? Important e să meargă.
Am trecut È›ara cu ea de la TimiÈ™oara la BucureÈ™ti prin Sibiu. De undeva de după Deva pînă undeva după Sibiu drumul e foarte bun, pe două benzi. Cine zice că motorul de 1,4 de pe Cee'd este leneÈ™ nu È™tie să conducă maÈ™ina, eu m-am descurcat foarte bine cu el, mai ales pe autostradă .
Am mers prin BuziaÈ™ că nu È™tiu dacă s-a reparat TimiÈ™oara - Lugoj, nu am regretat, drumul nu e prea circulat È™i e fără gropi.
Am mers prin BuziaÈ™ că nu È™tiu dacă s-a reparat TimiÈ™oara - Lugoj, nu am regretat, drumul nu e prea circulat È™i e fără gropi.
Am mai fost la o drumeÈ›ie, unde am avut ocazia să urc la PeÈ™tera ScăriÈ™oara pe un drum cu pietre È™i pante mari, de 7km. Vreo 10 maÈ™ini erau abandonate pînă la jumătatea drumului, eu am ajuns pînă sus, deÈ™i un localnic s-a uitat la maÈ™ină È™i a jignit-o spunîndu-mi că nu crede că pot urca cu ea
Recent mi s-a defectat închiderea centralizată, nu se mai închidea o uÈ™ă din spate È™i portbagajul. Am fost la service (Asia Motors TimiÈ™oara / Tiwa Therm) È™i în jumătate de oră s-a rezolvat. Mi-au dat È™i o cafea din partea casei
Recent mi s-a defectat închiderea centralizată, nu se mai închidea o uÈ™ă din spate È™i portbagajul. Am fost la service (Asia Motors TimiÈ™oara / Tiwa Therm) È™i în jumătate de oră s-a rezolvat. Mi-au dat È™i o cafea din partea casei
-
- Auto:
La RAR pentru aplicarea foliei poti merge fara masina si sa ai doar actele la tine? In 2002 cand am inmatriculat vechea masina stiu ca nu s-a uitat nimeni la ea.
KIA CEED 1.4 CITY ISG CU OPTIONALE (IN ASTEPTARE)
KIA CEED 1.4 CITY ISG CU OPTIONALE
Da, poți.alexandrub wrote:La RAR pentru aplicarea foliei poti merge fara masina si sa ai doar actele la tine? In 2002 cand am inmatriculat vechea masina stiu ca nu s-a uitat nimeni la ea.
Eu am mers cu maÈ™ina din comoditate, dar am parcat departe de locul unde am plătit, nu s-a uitat nimeni la maÈ™ină.
Am trecut peste 10 mii de kilometri fără să sesizez la momentul potrivit.
Multi inainte alexxed! Sa te tina masinuta 1000 de ani
Kia Cerato 1.6 crdi rosu
Intalnirea Nationala ClubKIA.ro 2010 click aici
Intalnire ClubKIA.ro la Ploiesti - grataaaaaaaar click aici
1 Mai cu surprize la BRASOV click aici
Vrei sa comanzi sau vrei sa devii reprezentant Avon? - 0721 706 008
Intalnirea Nationala ClubKIA.ro 2010 click aici
Intalnire ClubKIA.ro la Ploiesti - grataaaaaaaar click aici
1 Mai cu surprize la BRASOV click aici
Vrei sa comanzi sau vrei sa devii reprezentant Avon? - 0721 706 008
Cineva i-a făcut o nouă bubă înainte să împlinească 1 an. Bara din spate, ușa din spate îndoită într-un punct, farul dreapta spate puțin zgâriat.