Ceed-ul lui Adi

Totul despre al vostru Kia cee'd şi poze bineînţeles!
boglaw
Moderator
Auto:

Post by boglaw »

bravo adi, asa gandesc si eu, trebuie sa-i educam pe astia, nu de alta dar p noi ne omoara cand pierd controlul masinilor la spartu'n figuri
Kia Cee'd GSL 1.4, b-67-VVI, 2008, ~110.000 km

adianghel
Auto:

Post by adianghel »

L-au gasit pe fraier. Se pare ca totusi carnetul lui nu era suspendat dar asigurare nu avea. S-a ales cu o super-amenda si cu carnetul luat plus ca va trebui sa apara si in procesul pe care i-l va intenta asiguratorul meu casco daca refuza sa scoata banul pentreu reparatia care s-a facut la masina mea.
Asta e. Poate asa invata si ghiolbanii sa se poarte pe sosele:)

PS. Am fost in concediu si de asta nu prea am mai intrat pe forum
Kia Cee'd B-01-PWS, Abyss Blue 1.4 Base+ceva dotari[/b][/color]

gogu
Moderator General
Auto:

Post by gogu »

bine ai revenit!

ma bucur sa aud ca ai luat atitudine fata de individul respectiv, fiecare trebuie sa fie responsabil pe ceea ce face.
LX 1.4 GSL OilBlue/Rainbow Blue cu varii optiuni
>>Poze cu masina mea<<
Image

spdblue
danezul
Auto: Cee'd LX Best 1,4 Benzina

Post by spdblue »

Felicitari si sa o stapaniti sanatosi. Pozele sunt superbe, masina este frumoasa. Drum bun si sa ne vedem in trafic. Numai bine. :)
Kia Ceed 1.4 T-GDi 6MT BEST Blue Flame
ODO: 1200
Jurnal de bord: viewtopic.php?f=165&t=25685
Cee'd LX Best 1,4 Benzina Mars Red Siguranta in trafic prin respect
BV 77 SPD ODO 141.520
Jurnal de bord http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?f=5&t=704 Stiri auto moto

adianghel
Auto:

Post by adianghel »

Multumesc. Eu am decis sa nu mai fiu tolerant cu idiotii. Cand e greseala e greseala, se mai intampla, toti o putem pati. Dar cand e prostia e facuta asa, la mishto, sau din razbunare sau din orice alt motiv stupid....gata , nu mai am intelegere.

skorpion_nyc
vecinu
Auto:

Post by skorpion_nyc »

imi pare rau sa aud de ceed-uri lovite.si eu am avut de multe ori experiente neplacute cu taximetristi iresponsabili in special ,din fericire fara urmari.povesteste-ne cu detalii cum a decurs reparatia,promtitudinea celor de la casco,cat a costat,profesionalismul servisului si in general ce consideri ca ne-ar interesa in situatii asemanatoare.
skorpion_nyc/KIA cee'd 1.4 GSL LX MT BEST kompass blue .B-71-RXW. comanda 20 iulie,serie 1 oct.,livrare 15 oct.

scosmin
Killed In Action
Auto:

Post by scosmin »

adianghel wrote:Multumesc. Eu am decis sa nu mai fiu tolerant cu idiotii. Cand e greseala e greseala, se mai intampla, toti o putem pati. Dar cand e prostia e facuta asa, la mishto, sau din razbunare sau din orice alt motiv stupid....gata , nu mai am intelegere.
Sa stii ca ai o atitudine foarte corecta. Stiu ca pentru unii e greu sa-si vada masina zgariata de catre altcineva si sa-si pastreze luciditatea pentru a aprecia gravitatea faptei.
De ce spun asta? Un bun prieten de-al meu incercand sa scoata masina dntr-o parcare foarte aglomerata, dand cu spatele a atins usor cu aripa dreapta fata masina de langa el. Chestiunea este ca a rezultat o zgarietura mica (insemnand ca nu se vede de la o distanta de 2m sa zicem ... in orice caz trebuie sa ti-o arate cineva ca sa o vezi). Oricum s-a dat jos, s-a uitat si a tras concluzia ca nu e ceva grav, si a plecat mai departe (asta se intampla in parcarea blocului in care locuieste).
Cineva a vazut scena si l-a dat in gat la proprietarul masinii, care a reactionat exagerat si a facut plangere la politie.
Rezultatul: carnet suspendat 1 luna.
etienne wrote:...asa am patit si eu cu unu se bagase peste mine pe geam in masina...noroc ca nu eram singur...

Vezi daca ai butonul asta pe bord:
Kia Cee'd 1.6 CRDi LX BEST PewterBeige(TM) C:19.07.07, S:03.10.07, L:20.10.07. T3h album
Kia Sportage 1.6 T-GDI GT-LINE MT CanyonSilver(TM) C: 30.06.2017 L:09.09.2017

etienne
POSEDAT
Auto:

Post by etienne »

superrr tareee :lol:
Kia Cee'd 1.4 LX Best, Piston Gray comanda 24 august ..ridicat 8 noiembrie..2007...in curs de dezvoltare a puterii.... http://picasaweb.google.com/mehedinti.st/AlbumFRTitlu#

alexcercel
Moderator
Auto:

Post by alexcercel »

Oare importa cineva acel buton cu tot cu echipamentul necesar? Sau mai important: oare pierdem garantia daca il instalam pe masina? :))
Cee'd LX Best 1.4 Machine Silver :: B-70-YIM
>> Jurnalul bordului meu :D <<
Minisite Design

adianghel
Auto:

Post by adianghel »

skorpion_nyc wrote:imi pare rau sa aud de ceed-uri lovite.si eu am avut de multe ori experiente neplacute cu taximetristi iresponsabili in special ,din fericire fara urmari.povesteste-ne cu detalii cum a decurs reparatia,promtitudinea celor de la casco,cat a costat,profesionalismul servisului si in general ce consideri ca ne-ar interesa in situatii asemanatoare.

La Casco a mers repede (allianz) chiar daca de la Politie nu am avut procesul verbal (ca atunci inca era cautat faptasul) ci doar ceva scris si stampilat pe spatele dovezii. Apoi totul a decurs snur. Am fost la service (la MIT pe Buc-Ploiesti) si am avut surpriza placuta sa aflu ca masina imi va fi reparata n service-ul Mitsubishi. S-a estimat perioada de reparatie la aprox 2 zile, ceea ce s-a si intamplat asa. Oamenii amabili, m-au sunat cand a fost gata asa cum au promis, mi-au dat masina spalata (si eu o dusesem curata, nimic de zis) si in ordine. Ma declar placut surprins.

Arnold12
Auto:

Post by Arnold12 »

Deci service-ul nu este o bomba cum ziceau uni nemultumiti pe vinzatori pe aici. :lol:
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria

adianghel
Auto:

Post by adianghel »

Arnold12 wrote:Deci service-ul nu este o bomba cum ziceau uni nemultumiti pe vinzatori pe aici. :lol:

Nu, chiar deloc. Asta e o veste buna. Sper ca tot service Mitsubishi rezolva si problemele de mecanica :)

skorpion_nyc
vecinu
Auto:

Post by skorpion_nyc »

acum eu sunt intr-o situatie asemanatoare cu a ta.voi avea nevoie de ceva vopsea la a mea.daca ai cumva ceva informatii despre tipul vopselei,unii zic ca e ecologica pe baza de apa.la a ta au folosit vopsea originala sau au amestecat ce au gasit prin atelier.se cunoaste ceva diferenta de culoare,de sidef,sau nu iti dai seama ca a fost vopsita?te rog sa imi raspunzi pt ca luni ma prezint la service pt reparatie.thx in advance.ce noutati mai ai cu rodajul?
skorpion_nyc/KIA cee'd 1.4 GSL LX MT BEST kompass blue .B-71-RXW. comanda 20 iulie,serie 1 oct.,livrare 15 oct.

adianghel
Auto:

Post by adianghel »

skorpion_nyc wrote:acum eu sunt intr-o situatie asemanatoare cu a ta.voi avea nevoie de ceva vopsea la a mea.daca ai cumva ceva informatii despre tipul vopselei,unii zic ca e ecologica pe baza de apa.la a ta au folosit vopsea originala sau au amestecat ce au gasit prin atelier.se cunoaste ceva diferenta de culoare,de sidef,sau nu iti dai seama ca a fost vopsita?te rog sa imi raspunzi pt ca luni ma prezint la service pt reparatie.thx in advance.ce noutati mai ai cu rodajul?

Scuze ca-ti raspund asa de tarziu. Am fost plecat din tara pana azi dimineatza . Nu se cunoaste absolut deloc ca a fost vopsita. Am inteles si eu ca vopseaua ar fi ecologica dar daca e pe baza de apa sau nu...chiar nu stiu sa-ti spun.
Eu ma indrept spre 5000 de km. Nu am fortat-o mai deloc vreo 1200 de km. Adica am schimbat maxim la 3500 rotatii, mai precis intre 3200 si 3500 si mai mult de 120 nu i-am dat. Dupa - cand aveam deja 2000 de km am ajuns la 160 maxim. Mergea mult mai mult dar nu era locul potrivit si la drept vorbind nici nu am vrut sa o calc mai tare.
Nu am ce sa-i reprosez masinii absolut deloc.
Bafta :)

skorpion_nyc
vecinu
Auto:

Post by skorpion_nyc »

intre timp am luat-o de la service,nu se cunoaste ca a fost vopsita,ceva urme albicioase de la lac ,care s-au rezolvat pe loc cu polish.

Post Reply

Return to “Jurnal de bord”