Ceed-ul lui Adi
ABS si ESP
Duminica veneam dinsppre Sibiu si am facut prostia sa aleg ruta prin Fagaras. Pe langa faptul ca drumul e si groaznic fiind afectat de numeroasele lucrari fara creier care se fac pe acolo (cica e si ceva scandal cu acest drum, fiind realizat cu fonduri UE care se pare ca au disparut pe undeva iar lucrarea a fost raportata ca fiind terminata) sunt si tot felul de capcane gen lipsa semmne, lipsa limitari s.a.m.d. si tot felul de personaje care se dau soferi. La un moment dat, in linie dreapta urmata la aprox 500 de metri de o curba, am vrut sa depasesc un tir, de pe sensul opus nu venea nimic. Am dat si eu, ca tot omu' a 4-a ca sa scurtez depasirea si i-am dat bice. Bine inteles ca desteptul de pe TIR a inceput sa accelereze in acel moment (pana atunci vreo 5 min a mers constant cu 90) dar intr-un stil asa, agresiv. Din fata, dupa curba de care ma apropiam venea o masina cu o viteza pe care eu am estimat-o ca fiind mai mult de 150 km/h. Cert este ca aflat deja la 120 intr-a patra mi-am dat seama ca nu are rost sa fortez asa ca am franat brusc (afara ploua intens) si am tras dreapta dupa ce tirul a trecut de mine). A intrat ABS-ul si ESP-ul putin. Cert e faptul ca m-am putut redresa fara nici un fel de problema sau emotie. Pur si simplu masina a stat pe sosea ca pusa cu mana de parca nu ar fi fost acel asfalt ud si alunecos. L-am injurat in gand pe tiristul inconstient dar...astia sunt oamenii - cat s-ar da ei de profesionisti.
Kia Cee'd B-01-PWS, Abyss Blue 1.4 Base+ceva dotari[/b][/color]
Tizule, cred ca faci parte din categoria celor "baftosi" in trafic si te descurci tu sa gasesti un berbec care sa iti faca zile fripte. Mai treci si tu pe la biserica, aprinde o lumanare, sfinteste masina ... etc, poate scapi.
PS: Am un prieten cu un Golf V care o pateste ca tine din 2 in 2 cu cate un/o destept/desteapta in trafic ... de parca lui i se intampla toate: ii ies idioti in cale, trage cate unul de volan aiurea si alte asemenea!
PS: Am un prieten cu un Golf V care o pateste ca tine din 2 in 2 cu cate un/o destept/desteapta in trafic ... de parca lui i se intampla toate: ii ies idioti in cale, trage cate unul de volan aiurea si alte asemenea!
). Eh, avand in vedere ca le cam conduc de vreo 7 ani fara evenimente...aaaa, rectific, fara evenimente provocate de ine (vezi un post de acum vreo luna si ceva) nu prea pot sa spun ca o caut. Dar cum fac mai mult de 30.000 de km pe an, sansa sa dau peste maestri ai soselei e mare rau. Si de astia sunt destuiDaDiRo wrote:Tizule, cred ca faci parte din categoria celor "baftosi" in trafic si te descurci tu sa gasesti un berbec care sa iti faca zile fripte. Mai treci si tu pe la biserica, aprinde o lumanare, sfinteste masina ... etc, poate scapi.
Nesimtire si prostie. Asta am de comentat. De ce? Pai, ieri m-am trezit fara 2 dintre capacelele care acopera locasurile facute special pentru a putea amplasa un suport de schiuri sau altceva pe masina. E vorba de 2 plasticuri care nu stiu cui ar putea servi. Gestul a fost facut pur si simplu din rautate. Atat.
Sper ca voi rezolva si asta cand ajung la revizia de 15.000. Nu ca acele capacele ar avea vreo importanta capitala dar...adevarul e ca masina arata mult mai inestetic fara ele.
Sper ca voi rezolva si asta cand ajung la revizia de 15.000. Nu ca acele capacele ar avea vreo importanta capitala dar...adevarul e ca masina arata mult mai inestetic fara ele.
- apachioara
- nicicum
- Auto:
apachioara wrote:Vezi ca iti pot cadea la spalatorie, de la spalarea cu jet.. eu asa am patit cu unu capacel de-ala
Era si asta posibil dar...de vreo 2 saptamani nu am mai fost la spalatorie. Si pana ieri erau capacelele.... Asta e...nu e un capat de tara dar faza imi sta putin, recunosc, pe creier.
-
- Auto:
Re: Ceed-ul lui Adi
Revin dupa o gramada de timp (eh ce sa-i faci delegatiile si lipsa timpului).
Mashinutza se indreapta spre 21.000 de km - cred ca acum ar fi avut 40.000 daca nu primeam in aprilie masina de serviciu un Chevvy Lacetti cu motor turbodiesel de 2.0 - si nu are nici un fel de probleme. Sunt ff multumit de e, dar adevarul e ca ma gandesc sa predau leasingul, deoarece in ultimul timp cam someaza si e ppacat de ea si de banii care-i dau mai degeaba pe rate.
Din cand in cand o mai scot la cate un drum lung si va spun sincer, masina e super de tot, e o adevarata placere sa o conduci. Spun asta in cunostinta de cauza. In ultimul timp am condus Opel Corsa cu motor 1,3 CDTI, 75 de cai, o porcarie care nu-si merita banii decat daca te uiti la consum, care intr-adevar e mic (peste 6,5 nu sare orice i-ai face) si Chevrolet Lacetti cu motor de 2.0 (121 CP) care e ok, dar consuma de rupe. Corsa are un interior de cacao, cu niste plastice de casetofoane chinezesti de te apuca amocul cand le vezi.
Cum spuneam, sa conduci Kia Ceed e o adevarata placere. Se comporta excelent in orice coonditii.
Mashinutza se indreapta spre 21.000 de km - cred ca acum ar fi avut 40.000 daca nu primeam in aprilie masina de serviciu un Chevvy Lacetti cu motor turbodiesel de 2.0 - si nu are nici un fel de probleme. Sunt ff multumit de e, dar adevarul e ca ma gandesc sa predau leasingul, deoarece in ultimul timp cam someaza si e ppacat de ea si de banii care-i dau mai degeaba pe rate.
Din cand in cand o mai scot la cate un drum lung si va spun sincer, masina e super de tot, e o adevarata placere sa o conduci. Spun asta in cunostinta de cauza. In ultimul timp am condus Opel Corsa cu motor 1,3 CDTI, 75 de cai, o porcarie care nu-si merita banii decat daca te uiti la consum, care intr-adevar e mic (peste 6,5 nu sare orice i-ai face) si Chevrolet Lacetti cu motor de 2.0 (121 CP) care e ok, dar consuma de rupe. Corsa are un interior de cacao, cu niste plastice de casetofoane chinezesti de te apuca amocul cand le vezi.
Cum spuneam, sa conduci Kia Ceed e o adevarata placere. Se comporta excelent in orice coonditii.
La ce model de Corsa te referi?
Ultimul model mi pare ca are plastice OK.
Corsa "D", 1,3 CDTI.radu84 wrote:La ce model de Corsa te referi?
Plastice ok doar daca nu te uiti mai indeaproape.
In alta ordine de idei nici cu plafonul masinii nu prea mi-e rusine (adica imi este )
Predau leasing Kia Cee'd 1.4 GSL, 109 CP, stare excelenta atat estetic cat si functional. Dotari: varianta Best + scaune incalzite fata si ESP. Masina este rulata mai mult in afara, in momentul de fata avand 42.000 kmla bord.
Nu am avut nici un fel de probleme functionale iar actele sunt la zi.
Imi pare rau sa ma despart de mashinutza, ma doare sufletul dar, din pacate, nu se mai poate altfel. Deh, criza...
Eventualii interesati ma pot apela la 0766.474.111
Nu am avut nici un fel de probleme functionale iar actele sunt la zi.
Imi pare rau sa ma despart de mashinutza, ma doare sufletul dar, din pacate, nu se mai poate altfel. Deh, criza...
Eventualii interesati ma pot apela la 0766.474.111
adianghel wrote:Revin dupa o gramada de timp (eh ce sa-i faci delegatiile si lipsa timpului).
Salut ,
Imi pare rau ca s-a ajuns sa vinzi ceva ce ti-ai cumparat , ma refer aici si la mine ... eu de cateva luni bune tot trag de mine sa nu o vand sa mai rezist sa platesc casco , rate , revizii , antene si stergatoare furate ... dar cred ca intr-un final o sa ajung sa o vand pentru ca ma tot duc in datorii ...
Imi pare rau ca s-a ajuns sa vinzi ceva ce ti-ai cumparat , ma refer aici si la mine ... eu de cateva luni bune tot trag de mine sa nu o vand sa mai rezist sa platesc casco , rate , revizii , antene si stergatoare furate ... dar cred ca intr-un final o sa ajung sa o vand pentru ca ma tot duc in datorii ...
KIA Cee'd 1.4 BEST Machine Silver
Album Foto : http://picasaweb.google.com/andreibalas ... neSilver02
Jurnal de bord : viewtopic.php?t=2129
Album Foto : http://picasaweb.google.com/andreibalas ... neSilver02
Jurnal de bord : viewtopic.php?t=2129
andrei976 wrote:Salut ,
Deh, criza, statul asta nesatul care a preferat sa ma faca sa-mi desfiintez microintreprinderea, toate astea ma fac sa simt in acest moment leasinul ca pe o povara. Nu e vorba de a fi in imposibilitatea sa mai platesc ratele dar calculul e simplu: combustibiliii scumpi, drumuri ioc, rata + casco o parte semnificativa din buget, rezulta decizia pe care deja am luat-o.Oricum ca sa ramaa ceva pozitiv: daca imi dau masina de suflet, puteti fi sigur ca urmatoarea va fi tot o kia. Am condus multe masini de-a lungul timpului iar Kia Ceed e una dintre acelea care m-a satifacut pe deplin (si aici ma refer si la raportul calitate - pret)