White Queen - JAX - FULL OPTION
Sunetul nu se masoara numai in Watti. Eu consider ca cea mai importanta calitate a unui sistem audio este intinderea si acuitatea in banda de frecventa. Totusi nu ma dau cunoscator pentru ca nu sunt dar sunt capabil sa remarc faptul ca anumite frecvente lipsesc din spectrul reprodus de difuzoarele cee'd-ului. Se pot aduce imbunatatiri dar pe mine, pentru moment, ma satisface sistemul audio.
Cee'd 1.4 BEST Neagra - B 98 RMX
Ultima masina a mea a fost Golf IV - exact asa cum spui tu aveam sunet in ea... fiecare wat... fiecare decibel era la locul lui, antifonat, se auzea perfect! Instalatie pusa acum 5 ani de zile, masina s-a vandut cu ea cu tot... si functioneaza chiar si astazi la noul proprietar la fel de impecabil.
O sa pun la un moment dat ceva frumos si pe kiutza mea... n-am incercat sa vad daca Bang & Olufsen monteaza cineva la noi... as pune 8 difuzoare micutze pentru fidelitate maxima si un sub mic pentru dinamica bassului... in rest nimic.
JAX
O sa pun la un moment dat ceva frumos si pe kiutza mea... n-am incercat sa vad daca Bang & Olufsen monteaza cineva la noi... as pune 8 difuzoare micutze pentru fidelitate maxima si un sub mic pentru dinamica bassului... in rest nimic.
JAX
FULL OPTIONS Cassa White KIA Cee'd 2.0 140HP DSL MT STYLE + Black sport concept interior, silver stitching, alloy pedals, black headlamp bezels, 17-inch x 7.0J alloy wheels Type 2 FOTOGRAFII: CLICK AICI!
marile marci auto au ca optionale si cate un sistem audio mai bun/puternic/fidelitate mai mare...mazda are bose, ford are sony explode(cred) grupul VW are si el ceva...pana si la fiat puteai sa ti pui optional ceva HiFI...
eu de asta am intrebat ce are jax pe masina, nu am vrut sa ridic iar problema e bun sau nu e bun sistemul audio de pe ceed...
si eu ca si voi sunt per total multumit de el...
eu de asta am intrebat ce are jax pe masina, nu am vrut sa ridic iar problema e bun sau nu e bun sistemul audio de pe ceed...
si eu ca si voi sunt per total multumit de el...
Ex: Ceed 1.4 Best, Kompass Blue
Ex: Subaru Impreza 2.0S, Pearl White
Now: Subaru Impreza WRX STI 2.5T, Rally Blue & Ceed 1.4 City
Ex: Subaru Impreza 2.0S, Pearl White
Now: Subaru Impreza WRX STI 2.5T, Rally Blue & Ceed 1.4 City
Toti suntem multumiti de standard-ul acesta. Asta este clar!
FULL OPTIONS Cassa White KIA Cee'd 2.0 140HP DSL MT STYLE + Black sport concept interior, silver stitching, alloy pedals, black headlamp bezels, 17-inch x 7.0J alloy wheels Type 2 FOTOGRAFII: CLICK AICI!
-
- Auto:
Farurile vin cu sport pack... sport pack in jur de 500 de euro parca nu mai tin minte. Include: faruri negre, grila aia, jante type 2, tot interiorul negru din piele cusuta cu fir argintiu, pedalele din aliaj, crom in interior.
Cam asta ar fi...
JAX
Cam asta ar fi...
JAX
-
- Auto:
Cu placere...
isjax wrote:Include: faruri negre, grila aia, jante type 2, tot interiorul negru din piele
JAX
pielea este partial piele,adica nu tot interior, daca vrei full piele mai adaugi 200 euro la aia 500...
Cee'd 1.6 GSL Black Pearl, Classic + Interior piele, Geamuri fumurii + actionare electrica fata/spate, Pachet Sport, ESP, Climatronic, Cheie pliabila, Scaune incalzite, Oglinzi electrice.
www.tuninginfo.ro - Prietenul masinii tale!
Da, asa este... ca totusi mi se parea cam ieftin ce suma am spus eu... + cateva sute pentru full piele si all interior black adica orice ornament care e gri standard... sa fie negru + crom pe bord, schimbator, buton frana mana, ornamente usi, deschizatoare usi...
JAX
JAX
din pacate eu nu prind intalnirea asta. masina este la pitesti..am platit-o integral...acu astept sa apara prin bucuresti
Cee'd 1.6 GSL Black Pearl, Classic + Interior piele, Geamuri fumurii + actionare electrica fata/spate, Pachet Sport, ESP, Climatronic, Cheie pliabila, Scaune incalzite, Oglinzi electrice.
De acordus la ora 16 voi fi la Casa Poporului!
-
- Zuza
- Auto: