White Queen - JAX - FULL OPTION

Totul despre al vostru Kia cee'd şi poze bineînţeles!
Post Reply

Ce parere aveti despre aceasta masina?

Poll ended at 21 Jan 2008, 15:08

E belea!
28
36%
Draguta
12
16%
Prea scumpa !
37
48%

Total votes: 77

mixer
Membru Contra
Auto:

Post by mixer »

Sunetul nu se masoara numai in Watti. Eu consider ca cea mai importanta calitate a unui sistem audio este intinderea si acuitatea in banda de frecventa. Totusi nu ma dau cunoscator pentru ca nu sunt dar sunt capabil sa remarc faptul ca anumite frecvente lipsesc din spectrul reprodus de difuzoarele cee'd-ului. Se pot aduce imbunatatiri dar pe mine, pentru moment, ma satisface sistemul audio.
Cee'd 1.4 BEST Neagra - B 98 RMX

jax
Auto:

Post by jax »

Ultima masina a mea a fost Golf IV - exact asa cum spui tu aveam sunet in ea... fiecare wat... fiecare decibel era la locul lui, antifonat, se auzea perfect! Instalatie pusa acum 5 ani de zile, masina s-a vandut cu ea cu tot... si functioneaza chiar si astazi la noul proprietar la fel de impecabil.

O sa pun la un moment dat ceva frumos si pe kiutza mea... n-am incercat sa vad daca Bang & Olufsen monteaza cineva la noi... as pune 8 difuzoare micutze pentru fidelitate maxima si un sub mic pentru dinamica bassului... in rest nimic.

JAX
FULL OPTIONS Cassa White KIA Cee'd 2.0 140HP DSL MT STYLE + Black sport concept interior, silver stitching, alloy pedals, black headlamp bezels, 17-inch x 7.0J alloy wheels Type 2 FOTOGRAFII: CLICK AICI!

moguai
Auto: Subaru WRX STI

Post by moguai »

marile marci auto au ca optionale si cate un sistem audio mai bun/puternic/fidelitate mai mare...mazda are bose, ford are sony explode(cred) grupul VW are si el ceva...pana si la fiat puteai sa ti pui optional ceva HiFI...
eu de asta am intrebat ce are jax pe masina, nu am vrut sa ridic iar problema e bun sau nu e bun sistemul audio de pe ceed...
si eu ca si voi sunt per total multumit de el...
Ex: Ceed 1.4 Best, Kompass Blue
Ex: Subaru Impreza 2.0S, Pearl White
Now: Subaru Impreza WRX STI 2.5T, Rally Blue & Ceed 1.4 City

jax
Auto:

Post by jax »

Toti suntem multumiti de standard-ul acesta. Asta este clar!
FULL OPTIONS Cassa White KIA Cee'd 2.0 140HP DSL MT STYLE + Black sport concept interior, silver stitching, alloy pedals, black headlamp bezels, 17-inch x 7.0J alloy wheels Type 2 FOTOGRAFII: CLICK AICI!

_constantin_
Auto:

Post by _constantin_ »

Frate, in primul rand prea tare masina. In al doile rand o intrebare ... farurile alea negre se pot comanda doar pentru vers Style? Intreb pentru ca stau in cumpana ce sa iau ... Style sau Clasic. Aceiasi intrebare pentru pedale. Mersi mult.

jax
Auto:

Post by jax »

Farurile vin cu sport pack... sport pack in jur de 500 de euro parca nu mai tin minte. Include: faruri negre, grila aia, jante type 2, tot interiorul negru din piele cusuta cu fir argintiu, pedalele din aliaj, crom in interior.
Cam asta ar fi...

JAX

_constantin_
Auto:

Post by _constantin_ »

Ok, mersi mult, cred ca o sa dau o fuga pana la un dealer sa vad cum imi fac calculele, oricum masina este un vis. S-o alergi sanatos.

jax
Auto:

Post by jax »

Cu placere... :)

bogdan241
Auto:

Post by bogdan241 »

isjax wrote:Include: faruri negre, grila aia, jante type 2, tot interiorul negru din piele

JAX

pielea este partial piele,adica nu tot interior, daca vrei full piele mai adaugi 200 euro la aia 500...
Cee'd 1.6 GSL Black Pearl, Classic + Interior piele, Geamuri fumurii + actionare electrica fata/spate, Pachet Sport, ESP, Climatronic, Cheie pliabila, Scaune incalzite, Oglinzi electrice.

www.tuninginfo.ro - Prietenul masinii tale!

jax
Auto:

Post by jax »

Da, asa este... ca totusi mi se parea cam ieftin ce suma am spus eu... + cateva sute pentru full piele si all interior black adica orice ornament care e gri standard... sa fie negru + crom pe bord, schimbator, buton frana mana, ornamente usi, deschizatoare usi...

JAX

victor
Jidanul
Auto:

Post by victor »

pe mine m-au tavalit de tot jentile fratzica... sunt DEMENTIALE! :lol:

Jaxxone - adunarea generala Sambata la orele 16:00 in fata la Academie, mergem impreuna

(nu inainte de a merge la spalatorie, clar :lol: )

:D

:supz:
Kia CEE'D 1.6 DSL LX BASE 90 CP + ceva optionale. PISTON GREY

poze in curand...

bogdan241
Auto:

Post by bogdan241 »

din pacate eu nu prind intalnirea asta. masina este la pitesti..am platit-o integral...acu astept sa apara prin bucuresti :(
Cee'd 1.6 GSL Black Pearl, Classic + Interior piele, Geamuri fumurii + actionare electrica fata/spate, Pachet Sport, ESP, Climatronic, Cheie pliabila, Scaune incalzite, Oglinzi electrice.

www.tuninginfo.ro - Prietenul masinii tale!

victor
Jidanul
Auto:

Post by victor »

Jaxxonee ne vedem azi la 16:00 in fata Casei Poporului!
Cuba!
:wink:
Kia CEE'D 1.6 DSL LX BASE 90 CP + ceva optionale. PISTON GREY

poze in curand...

jax
Auto:

Post by jax »

De acordus :) la ora 16 voi fi la Casa Poporului!

petry_1776
Zuza
Auto:

Post by petry_1776 »

Intrebare de 5 puncte, pt ca am vazut ca ai IPOD: poti sa-ti faci un playlist pe I POD pe care s-o respecte mashinutza? Pt ca sistemul random sucks. eu n-am avut niciodata IPOD si mi-as cumpara unul doar daca pot sa fac un playlist

Post Reply

Return to “Jurnal de bord”