Cum ajung la lampa de ceata spate?
Cum ajung la lampa de ceata spate?
S-a spart lampa de ceata state (am dat peste un ciot de copac si a cedat lampa spate dreapta). In manual scrie cum sa ajungi la stopul din spate, prin portbagaj. Dar nu scrie despre lampa de ceata. Stie cineva cum sa ajungi la aceasta lapma de ceata.
din manualul de service online:
1. Disconnect the negative(-) battery terminal.
2. Remove the rear bumper.
(Refer to the Body group - "Rear Bumper")
3. Remove the rear lamp(A) after loosening the cap.
4. Remove the rear lamp assembly after loosening the screws(2EA).
scrie sa demontezi bara spate, cam dificil.
1. Disconnect the negative(-) battery terminal.
2. Remove the rear bumper.
(Refer to the Body group - "Rear Bumper")
3. Remove the rear lamp(A) after loosening the cap.
4. Remove the rear lamp assembly after loosening the screws(2EA).
scrie sa demontezi bara spate, cam dificil.
Kia CEED 1.4 GSL Best Kompas Blue
Bucuresti, 7000KM
Bucuresti, 7000KM
Re: Cum ajung la lampa de ceata spate?
Salutare tuturor,
Eu am primit masina in septembrie si am vazut acum faptul ca nu functioneaza un stop spate de ceata. Stie careva cum as putea ajunge la bec ? Multumesc anticipat pentru raspuns.
Eu am primit masina in septembrie si am vazut acum faptul ca nu functioneaza un stop spate de ceata. Stie careva cum as putea ajunge la bec ? Multumesc anticipat pentru raspuns.
CJ - 83 - KIA
Kia Cee'd 1.6 DSL - 115 CP - Mars Red - BASE cu optionale faruri de ceata si cheie pliabila cu telecomanda
Comanda + Avans - 25 Iunie 2008 - Platita integral 30 Iulie 2008 - Programul Rabla
Serie de sasiu - 14 August 2008
A ajuns in curtea dealer-ului - 28 August 2008
Ridicata - 3 Septembrie 2008
ODO - 64.000 km
Kia Cee'd 1.6 DSL - 115 CP - Mars Red - BASE cu optionale faruri de ceata si cheie pliabila cu telecomanda
Comanda + Avans - 25 Iunie 2008 - Platita integral 30 Iulie 2008 - Programul Rabla
ODO - 64.000 km
- Bonzai2
- Master Of Puppets
- Auto: Mazda Cx5
Cumva nu functioneaza cel de pe dreapta?Daca da sa stii ca acolo nu ai bec e doar de decor.Doar pe stanga este bec.alfcristy wrote:Salutare tuturor,
Mazda Cx5 2.2 D AWD 175 CP Revolution - Red Soul
Ex : Kia Cee'd 2.0 GSL Style- Kompass Blue
http://picasaweb.google.com/Bonzai222/ElCid#
Nu conteaza cat de lung ai parul, important e ce si cum gandesti
Ex : Kia Cee'd 2.0 GSL Style- Kompass Blue
http://picasaweb.google.com/Bonzai222/ElCid#
Nu conteaza cat de lung ai parul, important e ce si cum gandesti
Multzumesc pentru raspuns bonzai2 ! Este bine de stiut aspectul asta....intr-adevar era noapte si nu m-am uitat daca este bec....si totusi....cum ajungem sa schimbam becul la stopul de ceata de pe stanga ?
CJ - 83 - KIA
ODO - 64.000 km
ODO - 64.000 km
- iulian2007
- PFR
- Auto:
cel mai indicat ar fi undeva pe o rampa, sa nu mai pomenesc de un elevator, culcat pe spate pe un pres nu cred ca-ti convine
forumul pasionatilor de detailing click AICI si AICI
facebook - Polish Braila & PolishFaruri Braila
http://polishbraila.blogspot.com/
facebook - Polish Braila & PolishFaruri Braila
http://polishbraila.blogspot.com/
Multumesc pentru raspuns. Stop-ul de ceata spate nu este o urgenta....asha ca este ok sa-l schimbi cand ai la dispozitie o rampa, groapa-service...etc. Sper sa avem cat mai putine probleme cu el.
CJ - 83 - KIA
ODO - 64.000 km
ODO - 64.000 km
-
- Auto:
Am si eu o intrebare legata de lampa ceata spate: se poate monta bec si in partea dreapta?Eventual in service ca sa nu pierd garantia la partea electrica...?
*am vazut la un F Fiesta,la un C4 parca,la un Maybach ....oricum toate au din fabrica 2 X lampi ceata dar numai una are bec dar au avut proprietarii tupeu de ``tunning`` si noi nu avem?
*am vazut la un F Fiesta,la un C4 parca,la un Maybach ....oricum toate au din fabrica 2 X lampi ceata dar numai una are bec dar au avut proprietarii tupeu de ``tunning`` si noi nu avem?
- Ogy
- Cel mai ghinionist!
- Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.
Doar daca faci comanda in UK pentru lampa dreapta ceata....o sa-ti treaca si tie
reinvii topicul asta vechi de 13 ani pentru ca nu imi dau seama cum sa schimb becul de ceata la un ceed din 2008, varianta proceed. cred ca e valabil si pt ceedul normal, si nu pentru sw
e in bara stopul de ceata, chiar trebuie sa demontez bara?
e in bara stopul de ceata, chiar trebuie sa demontez bara?
Pro Ceed, Silver 1.4 Classic + Jante, volan /schimbator piele, cheie pliabila
Am avut si eu problema cu becul de ceata, l-au descoperit la ITP ca nu merge.
Intre timp am avut o alta problema de rezolvat si am ajuns cu masina pe un elevator.
Acolo i-am pus pe baieti sa-mi spuna cum schimb becul, cica este un scut pe spate si se da jos , dupa care ai acces usor la ceva plastice pe care le dai jos si apoi poti schimba becul.
Nu este necesara demontarea barei spate, dar musa groapa sau elevator.
Tot ProCeed am si eu.
Intre timp am avut o alta problema de rezolvat si am ajuns cu masina pe un elevator.
Acolo i-am pus pe baieti sa-mi spuna cum schimb becul, cica este un scut pe spate si se da jos , dupa care ai acces usor la ceva plastice pe care le dai jos si apoi poti schimba becul.
Nu este necesara demontarea barei spate, dar musa groapa sau elevator.
Tot ProCeed am si eu.
Exista o protectie de plastic ( un fel de scut ) ce protejeaza portbagajul si care este prinsa de caroserie ( in dreptul portbagajului ) cu 4 piulite de 10 ( M6 ) iar de bara spate cu nituri de plastic . Se demonteaza acest scut si ai acces la stopurile de ceata din bara .
1.6 GSL EX, MT, 122 CP, 225/45 R17W, 140.500 km
multumesc, maine ma bag sub ea
L.E. Am reusit desfacand doar un nit de plastic,cel care prinde scutul de bara spate, cam la jumatatea distantei intre far ceata si numar.
Nu e foarte comod, m-am chinuit vreo 10 min, dar merge sa bagi mana si sa scoti soclul cu becul de ceata.
Nu e foarte comod, m-am chinuit vreo 10 min, dar merge sa bagi mana si sa scoti soclul cu becul de ceata.