modul pompa ABS
modul pompa ABS
Buna ziua, am si eu o intrebare: a mai avut cineva probleme cu modulul pompei ABS? Am martorul in bord aprins de ceva vreme si am fost la diagnoza la un mecanic care mi-a zis ca modulul pompei ABS este dus.Daca are cineva o idee va rog scrieti-o .Ar putea sa fie si senzorul ABS? Multumesc anticipat [-o<
Re: modul pompa ABS
In postul tau , vad ca nu spui ce fel de masina ai si din ce an .
Acest topic a fost deschis pentru Kia Ceed ( la inceput, pentru ca ulterior s-a dezvoltat ) acum 10 ani .
In cei 10 ani nu am auzit pe nici un coleg care sa fi avut o problema cu asa ceva .
Modulul pompa ABS ar trebui sa fie cel mai fiabil mecanism de pe masina .
Daca este cum ti s-a spus , ar trebui sa fii un mare ghinionist.
S-a diagnosticat electronic masina ? Daca da, exista un cod de eroare ?
Daca gresesc , imi cer scuze fata de mecanic si fata de colegii de pe forum.
Pentru ca in asemenea cazuri 99% ar trebui sa fie un senzor de roata , ABS.
Daca vreunul dintre colegi a gasit altceva ar trebui sa ne ajute cu alta idee.
Acest topic a fost deschis pentru Kia Ceed ( la inceput, pentru ca ulterior s-a dezvoltat ) acum 10 ani .
In cei 10 ani nu am auzit pe nici un coleg care sa fi avut o problema cu asa ceva .
Modulul pompa ABS ar trebui sa fie cel mai fiabil mecanism de pe masina .
Daca este cum ti s-a spus , ar trebui sa fii un mare ghinionist.
S-a diagnosticat electronic masina ? Daca da, exista un cod de eroare ?
Daca gresesc , imi cer scuze fata de mecanic si fata de colegii de pe forum.
Pentru ca in asemenea cazuri 99% ar trebui sa fie un senzor de roata , ABS.
Daca vreunul dintre colegi a gasit altceva ar trebui sa ne ajute cu alta idee.
1.6 GSL EX, MT, 122 CP, 225/45 R17W, 140.500 km
- Ogy
- Cel mai ghinionist!
- Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.
Daca masina ta este echipata cu ESP (trebuie sa ai buton in stanga volanului langa cel de "reglat" farurile) si este primul model de cee'd, a fost o rechemare pentru schimbarea pompei de frana. Vezi ce zice un service kia in acest sens.
Imi cer scuze, masina este Kia Ceed SW Best din 2008, da a fost diagnoza electronica , nu am ESP.Multumesc.
Da , Ogy are dreptate , incepem sa ne apropiem . Doar ca modulul ABS este alt mecanism decat pompa de frana. Daca masina a fost diagnosticata pe tester , ai cumva un cod de eroare ?
Sunt 47 posibilitati de eroare pe modulul ABS ce iti pot aprinde martorul din bord.
Sunt 47 posibilitati de eroare pe modulul ABS ce iti pot aprinde martorul din bord.
1.6 GSL EX, MT, 122 CP, 225/45 R17W, 140.500 km
Verifica contactul de pe pedala de frana, care da comamnda la stopuri,el mai dadea eroarea asta.
Golf 7 1.5 Tsi
Multumesc pentru sfaturi ,am decis sa mai fac o diacnoza la alt mecanic si atunci vad incotro ma indrept.Nu am cod de eroare ca nu am stiut ce sa cer fiind prim data la o diacnoza.