ERSTE PITESTI
@andrei0241
...crede-ma ca nu era ironie!..pe cuvint!!
citez:"PT.CEI CE DORESC SA FORMULEZE INTREBARI VIS-A-VIS DE ERSTE PITESTI II ASTEPT LA ACEASTA ADRESA."
am formulat o intrebare si atit.cred ca te intereseaza si pe tine cit o sa coste o revizie,atita tot.nici ironie,nici rautate,doar voiam o informatie.(poate ma asteptam la un timp de raspuns mai rapid)
iti dau dreptate,propun sa se sterga topicul,nu se vor obtine informatii pertinente de aici!!
ok?
...crede-ma ca nu era ironie!..pe cuvint!!
citez:"PT.CEI CE DORESC SA FORMULEZE INTREBARI VIS-A-VIS DE ERSTE PITESTI II ASTEPT LA ACEASTA ADRESA."
am formulat o intrebare si atit.cred ca te intereseaza si pe tine cit o sa coste o revizie,atita tot.nici ironie,nici rautate,doar voiam o informatie.(poate ma asteptam la un timp de raspuns mai rapid)
iti dau dreptate,propun sa se sterga topicul,nu se vor obtine informatii pertinente de aici!!
ok?
Sageata Albastra-BC18GBA
scuze pt. al 2lea raspuns!!
merge greu si "internila" ...acu apropo de raspunsuri avizate!!!
cine vrea sa ofere informatii oficiale sa precizeze f. clar numele si functia detinuta!!!altfel ne facem o idee proasta despre respectivul dealer si poate numel respectiv de distributie nu are nici o vina.
merge greu si "internila" ...acu apropo de raspunsuri avizate!!!
cine vrea sa ofere informatii oficiale sa precizeze f. clar numele si functia detinuta!!!altfel ne facem o idee proasta despre respectivul dealer si poate numel respectiv de distributie nu are nici o vina.
Sageata Albastra-BC18GBA
-
- Auto:
DREPT LA REPLICA
Buna ziua
Mesajul initial"Cine doreste...."era pt.clientii sau potentialii clienti de Cee'd care doresc informatii despre acest model Kia.
Nu am creat aceasta adresa in ideea unor polemici duse pe baza unor ipoteze.
Revin:
Preturile recomandate pt.intretinerea Kia cee'd sunt disponibile in orice showroom Kia-daca doriti aflarea lor nu trebuie decat sa intrebati la dealerul local;
Mentenanta Kia cee'd pt.perioada de garantie se poate face in orice service autorizat kia din Romania,ca si orice alta interventie service,indiferent de unde a fost achizitionata masina
PS
De cate ori imi permite timpul accesez adresa si raspund la intrebari.
Cu stima
Mesajul initial"Cine doreste...."era pt.clientii sau potentialii clienti de Cee'd care doresc informatii despre acest model Kia.
Nu am creat aceasta adresa in ideea unor polemici duse pe baza unor ipoteze.
Revin:
Preturile recomandate pt.intretinerea Kia cee'd sunt disponibile in orice showroom Kia-daca doriti aflarea lor nu trebuie decat sa intrebati la dealerul local;
Mentenanta Kia cee'd pt.perioada de garantie se poate face in orice service autorizat kia din Romania,ca si orice alta interventie service,indiferent de unde a fost achizitionata masina
PS
De cate ori imi permite timpul accesez adresa si raspund la intrebari.
Cu stima
Re: DREPT LA REPLICA
@ERSTE PITESTI
buna ziua!stima si d-voastra!
sint putin nedumerit!!ati prognozat o infuzie de informatii referitor la modelul kia cee'd si as dori sa cunosc la cit anticipati pretul primei revizii pt. acest tip de model,in societatea in care activati,sper cu succes.
daca efortul de a raspunde nominal(un pret cu aproximatie)este unul deosebit pt. d-voastra,imi ofer anticipat scuzele si nu pot decit sa-mi exprim admiratia fata de efortul consistent( depus in cadrul societatii in care activati,sper,cu succes) de a de a informa clientii!!!
cu deosebit respect!!!
buna ziua!stima si d-voastra!
sint putin nedumerit!!ati prognozat o infuzie de informatii referitor la modelul kia cee'd si as dori sa cunosc la cit anticipati pretul primei revizii pt. acest tip de model,in societatea in care activati,sper cu succes.
daca efortul de a raspunde nominal(un pret cu aproximatie)este unul deosebit pt. d-voastra,imi ofer anticipat scuzele si nu pot decit sa-mi exprim admiratia fata de efortul consistent( depus in cadrul societatii in care activati,sper,cu succes) de a de a informa clientii!!!
cu deosebit respect!!!
Sageata Albastra-BC18GBA
-
- Auto:
Mentenanta Kia Cee'd
Buna ziua
Preturile recomandate sunt:
Cee'd 1.6 DSL:
I-162.21 Eur
II-171.07 Eur
III-162.21 Eur
IV-172.57 Eur
Cee'd 1.4 GSL:
I-92.19 Eur
II-122.09 Eur
III-126.29 Eur
IV-133.00 Eur
V-92.19 Eur
VI-199.09 Eur
Preturile sunt fara TVA si includ si manopera
Cu stima
Preturile recomandate sunt:
Cee'd 1.6 DSL:
I-162.21 Eur
II-171.07 Eur
III-162.21 Eur
IV-172.57 Eur
Cee'd 1.4 GSL:
I-92.19 Eur
II-122.09 Eur
III-126.29 Eur
IV-133.00 Eur
V-92.19 Eur
VI-199.09 Eur
Preturile sunt fara TVA si includ si manopera
Cu stima
Re: Mentenanta Kia Cee'd
@DragosKIA
sint preturi "recomandate"!!!
in bacau prima revizie o sa ajunga 5-6 mil.(de la dealer am aflat,eram curios
)
sint preturi "recomandate"!!!
in bacau prima revizie o sa ajunga 5-6 mil.(de la dealer am aflat,eram curios
)
Sageata Albastra-BC18GBA
-
- 3/E
- Auto:
Re: ERSTE PITESTI
proprietar de kia ceed - bucuresti deplasabil si in pitesti, doresc sa stiu ce ulei folositi dvs. pt ceed benzina 1396 cc intrucat prin bucuresti se "foloseste' tipul 10 w 40 care nu 'prea e" in tabelul ceed - benzina din manual.ERSTE PITESTI wrote:PT.CEI CE DORESC SA FORMULEZE INTREBARI VIS-A-VIS DE ERSTE PITESTI II ASTEPT LA ACEASTA ADRESA.
cu stima.
CEED "neagra" 1.4
filtru K&N - 109,99 CP
Mobil 1 ESP, NGK iridium, Dunlop,
ODO 120.000 km
filtru K&N - 109,99 CP
Mobil 1 ESP, NGK iridium, Dunlop,
ODO 120.000 km
-
- Auto:
ULEI CEE'D
Buna ziua
La cee'd 1.4 GSL folosim 5W40 pret 9,8eur
Cu stima
La cee'd 1.4 GSL folosim 5W40 pret 9,8eur
Cu stima
Intrebare: am inteles ca exista niste masini ajunse pe 18 dec. la Pitesti care nu au ajuns inca (de exemplu la Brasov cazul meu) la dealeri...ce se-ntampla...de ce se-ntampla asta si cam cand se preconizeaza ca se misca ceva??? Asteptam si noi niste daruri de Craciun si nu le-am primit...chiar asa de rai am fost
Since 08.01 proud owner of KIA Cee'd 1.4 Best...si cam atat...da ce merge
B 33 WDC
++Ma petite "samanta"++
B 33 WDC
++Ma petite "samanta"++
Best e 12000 DTP. El vrea o masina de 12000CIP (DTP ~ CIP + TVA)
Kia Cee'd 1.4 LX Best, Kompass Blue ODO: 135.000km+
Assumption is the mother of all fuckups
Assumption is the mother of all fuckups