ERSTE PITESTI
povestea cu 25 este zvonistica. Si mie cand am facut comanda in 13.02.08 ai amplatit avansul mi s-a comunicat ca in 25 se trimite.. Pe 25 am fost sunat prompt si profi de la ERSTE si mi s-a confirmat ca se trimite coimanda. Astept acum seriile. Cu mine au fost foarte corecti pana acum. Sper sa-si tina bunul obicei... Toate temerile mele sunt legate de service daca ascult barfele... Zicea cineva ca a auzit de la asigurator ca se ateapta 6 luni pentru un prag bushit... sa ne fereasca Sfantul!
Tony - 1.6 GSL TX MT COMFORT - M Silver
Multumesc de detalii! Zice lumea ca pe langa Tiriac Altz spre gara pe stanga e un magazin unde sunt in 5 mil bune... Nu stiu cat e de real.. Nu ma pricep foarte bine. Daca dai deceva idei vreau sa stiu si eu.. Am vazut senzori de parcare la 2 mil in kaufland. Cat de pocnitori or fi?
Tony - 1.6 GSL TX MT COMFORT - M Silver
Kia cee'd
Erste cat costa un Best (1.4 GSL MT) la voi?
Vreau sa stiu daca aveti "prostul" obicei de a adauga diferite taxe "romanesti" gen transport din Slovacia sau PDI sau cine stie ce mai debiteaza mintea bolnava a sefilor vostrii.
In concluzie cat costa un ceed 1.4 GSL MT Best argintiu la ERSTE PITESTI?
Mentionez ca sunt un potential client ERSTE in cazul in care sunteti o firma EUROPEANA
Vreau sa stiu daca aveti "prostul" obicei de a adauga diferite taxe "romanesti" gen transport din Slovacia sau PDI sau cine stie ce mai debiteaza mintea bolnava a sefilor vostrii.
In concluzie cat costa un ceed 1.4 GSL MT Best argintiu la ERSTE PITESTI?
Mentionez ca sunt un potential client ERSTE in cazul in care sunteti o firma EUROPEANA
-
- Auto:
Sarbatori Fericite!
Buna ziua
Cu ocazia Sarbatorilor de Pasti dorim sa va uram "Sarbatori Fericite!"
si totodata sa va anuntam ca :
Toti clientii Kia care sunt deja in posesia unui model Kia precum si cei care doresc sa achizitioneze un auto Kia prin Erste Pitesti sa fie invitati la evenimentul "Official Match Ball Carrier" - mai 2008,avand sansa sa castige un sejur complet(all inclusive) de 2 nopti si 3 zile (o camera dubla) la un hotel de 4 sau 5 stele, bilete de avion si doua bilete la meciul respectiv.
Pt.informatii suplimentare privind regulamentul de participare va rugam sa ne contactati la tel:0248/210.129 sau 223.728 si 0245/212.075
Cu stima
Erste Automobile
Cu ocazia Sarbatorilor de Pasti dorim sa va uram "Sarbatori Fericite!"
si totodata sa va anuntam ca :
Toti clientii Kia care sunt deja in posesia unui model Kia precum si cei care doresc sa achizitioneze un auto Kia prin Erste Pitesti sa fie invitati la evenimentul "Official Match Ball Carrier" - mai 2008,avand sansa sa castige un sejur complet(all inclusive) de 2 nopti si 3 zile (o camera dubla) la un hotel de 4 sau 5 stele, bilete de avion si doua bilete la meciul respectiv.
Pt.informatii suplimentare privind regulamentul de participare va rugam sa ne contactati la tel:0248/210.129 sau 223.728 si 0245/212.075
Cu stima
Erste Automobile
-
- Auto:
Re: Sarbatori Fericite!
Un regulament este greu de postat? Ce este Official Match Ball Carrier?ERSTE PITESTI wrote:Buna ziua
... Erste Pitesti sa fie invitati la evenimentul "Official Match Ball Carrier" - mai 2008,avand sansa sa castige un sejur complet(all inclusive) de 2 nopti si 3 zile (o camera dubla) la un hotel de 4 sau 5 stele, bilete de avion si doua bilete la meciul respectiv.
Cu stima
Erste Automobile
Multumim pentru urari!
Kia ceed 1,6 EX GSL ESP+climatronic+oglinzi exterioare pliere electronica+senzori parcare, oil blue,comanda 11.09,seria~20.11,ridicata 14.12, AG-15-AVS, 120.000km
- mr_wizard
- vrajitorul
- Auto: pro_cee'd 1.6 T-Jet
Re: Sarbatori Fericite!
stanvaleriu wrote:Un regulament este greu de postat? Ce este Official Match Ball Carrier?ERSTE PITESTI wrote:Buna ziua
... Erste Pitesti sa fie invitati la evenimentul "Official Match Ball Carrier" - mai 2008,avand sansa sa castige un sejur complet(all inclusive) de 2 nopti si 3 zile (o camera dubla) la un hotel de 4 sau 5 stele, bilete de avion si doua bilete la meciul respectiv.
Cu stima
Erste Automobile
Multumim pentru urari!
...sau macar un link
Salutare! Am si eu o intrebare: Ce curs este luat in considerare cand se achita suma in euro pentru masina? Se ia cursul BNR sau al altei banci?
Ce se mai plateste la achitarea masinii luata prin credit bancar, nu prin leasing?
Multumesc
Ce se mai plateste la achitarea masinii luata prin credit bancar, nu prin leasing?
Multumesc
Pro_cee'd 1.4 GSL BEST Cassa White AG 84 DAV
1->2-->3--->4---->5----->Rachetaaaaaa!!!!
1->2-->3--->4---->5----->Rachetaaaaaa!!!!
se foloseste cursul de cumparare valuta al bancii dealerului
CEE'D 1,6 GSL BASE Piston Grey + 2-3 optionale;
poze: http://picasaweb.google.com/adrianstefa ... bilicaCeeD
jurnal de bord: viewtopic.php?f=5&t=2692
ODO 18000km
poze: http://picasaweb.google.com/adrianstefa ... bilicaCeeD
jurnal de bord: viewtopic.php?f=5&t=2692
ODO 18000km