godoroja wrote:1000 km. #rezistam. Consum 12-14 (exact la ce ma asteptam). In rest nimic, absolut nimic. Extrem de silentioasa.Uneori prea silentioasa!
la fel si eu =D> 1000 km doar consumul este 8-9.
subscriu cu silentiozitatea
godoroja wrote:1000 km. #rezistam. Consum 12-14 (exact la ce ma asteptam). In rest nimic, absolut nimic. Extrem de silentioasa.Uneori prea silentioasa!
Vezi ca si pe forumul la Tucson este la fel cu mirosul, doar sunt surori masinile. Sunt niste explicatii pertinente acolo, trebuie sa le citesti. Ideea e ca sistemul asta e un 4x4 de asfalt asa mai mult si fara sa-l chinui.godoroja wrote:Extreme winter update:
150 km. Consum 10,7 l/100 km.
Aseara am testat si eu acest AWD care de fapt imi pare un 4X2,5 ! E prima masina din care iese fum si pute groaznic a ambreiaj (#-o), masina pare surprinsa atunci cand derapeaza si dureaza ceva pana isi baga computerul nasul s-o redreseze. Parca e mirat si surprins sistemul AWD! Daca mergi extrem de linistit cu ea am observat ca nu sunt probleme! Azi noapte dupa Popesti Leordeni, spre centura, ora 01:30, pe viscolul ala, nu prea imi parea ca am baza in ea la 70 km/h. Ma astept sa sariti in sus ca de ce mergeam cu 70 pe asemenea conditii vitrege! Pentru ca de asta este un test. Am mers si cu altele si cu asta in test ! Poate ca-s eu obisnuit cu altceva! Mai cercetam.... Overall ii dau ok-ul cu un plus mare pentru silentiozitate!
P.S. Cine imi poate explica ce e cu mirosul de ambreiaj si cu fumul? Cred ca nu-s primul.....