Sportage 1,6GDI Classic cu ceva optionale

Totul despre al vostru Kia Sportage şi poze bineînţeles!

Moderators: BAU, Nesta3

User avatar
cristinub1
Posts: 80
Joined: 22 Feb 2010, 18:14
Auto: KIA Sportage 1.6 GDI Classic+

Re: Sportage 1,6GDI Classic cu ceva optionale

Post by cristinub1 » 21 Aug 2017, 18:06

Astazi am inregistrat un record de consum: 6,1 l/100 km in urmatoarele conditii:
-2 persoane in masina fara prea multe bagaje
-mers regulamentar +10-20 km/h
-vant din spate :wink:
-distanta Bacau-Bucuresti, 280 km de la start la stop.
Vantul ajuta daca sufla cum trebuie, la dus am avut 6.6 in acelasi conditii.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

step99
Posts: 4
Joined: 07 May 2017, 15:12
Auto: sportage 1.6 gdi

Re: Sportage 1,6GDI Classic cu ceva optionale

Post by step99 » 23 Aug 2017, 18:42

Cam asta-i consumul la un mers normal.6.3-6.4..cu AC se duce spre 6.8-7.2..am avut record pe 60 km distanta de 5.7..dar nu am depasit 90 km/h.

dorian_sorin
Posts: 2
Joined: 19 Feb 2017, 18:48
Auto: sportage

Re: Sportage 1,6GDI Classic cu ceva optionale

Post by dorian_sorin » 24 Aug 2017, 18:10

Salut ! Este vre-un secret ceva de ai reusit sa scoti consumul asta ? Am si eu tot 1.6 gdi si la drum lung mers regulamentar mai jos de 7,6-7,8 nu ia .Bucuresti Thassos si thassos bucuresti7,6 ..Iar in oras intre 12 si 16 in functie de trafic si ac si sa spunem ca ar mai fi si jantele. De ceva timp am pus unele pe 20' ..

User avatar
cristinub1
Posts: 80
Joined: 22 Feb 2010, 18:14
Auto: KIA Sportage 1.6 GDI Classic+

Re: Sportage 1,6GDI Classic cu ceva optionale

Post by cristinub1 » 26 Aug 2017, 14:45

NU e nici un secret. Condus economic, accelerari line si atunci cand e nevoie, anticipare situatii etc. Am jante de 17.

User avatar
cristinub1
Posts: 80
Joined: 22 Feb 2010, 18:14
Auto: KIA Sportage 1.6 GDI Classic+

Re: Sportage 1,6GDI Classic cu ceva optionale

Post by cristinub1 » 30 Aug 2017, 19:23

Astazi am instalat navigatia comandata pe Aliexpress (https://www.aliexpress.com/item/Octa-8- ... 0.0.BNnZ0N). Functioneaza perfect, comenzile pe volan sunt la locul lor, Waze, USB stickul, radio, browserul, telefonul prin bluetooth etc. Nu am instalat inca camera spate, necesita un pic mai mult de munca. O sa pun si poze, din pacate nu si de la instalare ca nu am facut.
Dealerul are depozit in EU, nu am platit taxe vamale sau TVA, am primit coletul la usa fara costuri aditionale. Deocamdata sunt multumit, vedem la fiabilitate.

User avatar
Nesta3
Moderator
Posts: 3404
Joined: 17 Mar 2009, 05:31
Auto: Kia Proceed

Re: Sportage 1,6GDI Classic cu ceva optionale

Post by Nesta3 » 30 Aug 2017, 19:29

Oo, frumos te misti pe piata transferurilor :mrgreen:
Felicitari...asteptam poze
EX :Kia Proceed 1.4 benzina 109hp Best+
POZE PROCEED

2016 KIA SPORTAGE 1.6GDI STYLE

User avatar
cristinub1
Posts: 80
Joined: 22 Feb 2010, 18:14
Auto: KIA Sportage 1.6 GDI Classic+

Re: Sportage 1,6GDI Classic cu ceva optionale

Post by cristinub1 » 30 Aug 2017, 20:08

Am facut si cateva poze.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

morogg
Posts: 7
Joined: 19 Oct 2008, 14:58
Auto:

Re: Sportage 1,6GDI Classic cu ceva optionale

Post by morogg » 30 Aug 2017, 20:10

Arată foarte bine, felicitări!


Sent from my iPhone using Tapatalk

costinliviu
Posts: 58
Joined: 08 Jul 2016, 00:13
Auto: Kia Sportage 2.0 DSL 136cp
Location: Bucuresti

Re: Sportage 1,6GDI Classic cu ceva optionale

Post by costinliviu » 30 Aug 2017, 20:40

Bv. Sa ne tii si pe noi la curent despre cum se misca, fiabilitate etc. :)

User avatar
cristinub1
Posts: 80
Joined: 22 Feb 2010, 18:14
Auto: KIA Sportage 1.6 GDI Classic+

Re: Sportage 1,6GDI Classic cu ceva optionale

Post by cristinub1 » 08 Oct 2017, 11:25

Pareri dupa o luna si ceva de folosire a navigatiei:
-partea de navigatie: excelenta atat timp cat ai semnal corect de internet (vorbesc de WAZE de exemplu). Am pus un stick 3G de la Digi care insa nu receptioneaza semnal peste tot (probleme retea). Asa ca atunci cand nu are semnal unitatea se poate bloca complet, rezolvarea e un reset de la un buton care se apasa cu un pix sau ceva ascutit in partea frontala. Dupa un timp m-am prins cum sa rezolv problema: hotspot de pe mobilul pe Vodafone. Ca rezultat unitatea nu se mai blocheaza, am facut de cateva ori drumul Bucuresti-Brasov fara probleme. Deci s-a rezolvat. Mentionez ca aplicatiile GPS care nu necesita neaparat internet merg fara probleme(IGO, Google Maps, etc).
-partea de radio: excelenta ca sound si functionalitate, insa semnalul e parca mai slab decat la unitatea originala. Nu am verificat dar suspectez si un contact imperfect la antena, poate nu e mufa introdusa ca lumea. Asta si pentru ca sunt o gramada de fire care trebuie sa intre in bord si sunt cam ingramadite, posibil sa se fi miscat ceva. Mod de manifestare: la indepartarea de statia de emisie acolo unde semnalul este slab unitatea porneste functia "search" avand ca rezultat gasirea altui post de radio.Posibil sa mai fie ceva la setari ce imi scapa, poate ma ajutati voi. Ar fi o solutie un amplificator, sunt ieftine si o vad ca o ultima solutie.
-partea de player: excelenta, fara rateuri, se aude bine (dupa parerea mea, oricum mai bine decat inainte de a schimba unitatea), merge si pe CD/DVD, stick, card SD.
-partea de telefonie/bluetoooth merge foarte bine, copiaza agenda din telefon si istoricul convorbirilor, este usor de folosit, se aude foarte bine in boxele masinii. Nu am instalat microfonul suplimentar, merge cu cel de pe unitate.
-nu am instalat camera de marsarier, am facut probe si merge dar nu imi place amplasarea, am comandat alta la 10$ care se poate monta in bara, e mai usor de montat. Mai studiez.
-comenzile pe volan merg foarte bine.
-nu m-am prins cum functioneaza MirrorLink, mi se cer niste setari pe telefon (la Developer options) pe care nu le pot accesa. Nu ma streseaza acest lucru deocamdata.
-exista o intarziere la pornire data de incarcarea sistemului, normala dealtfel. Am observat ca se poate seta o intarziere la reboot dupa oprirea motorului, se pare ca scurteaza durata de pornire a unitatii intre opriri si porniri repetate ale motorului. Apropo, asa cum am legat-o eu fara sa fac modificari la instalatia electrica unitatea functioneaza doar cu contactul pus (inclusiv pe pozitia intermediara fara pornirea motorului), daca scoti cheia se opreste automat.
-aspectul bordului radical imbunatatit in bine. Unitatea iti ia ochii (daca nu vrei asta se poate stinge afisajul cu butonul DIMM).
-un lucru bun la masina mea e ca, fiind varianta Classic cu afisaj separat pentru climatizare, nu sunt probleme cu acest afisaj pe unitatea audio. Practic nici nu stiu daca functioneaza, la mine nu e cazul si nici nu am vazut cum ar putea.
Cam asta e deocamdata. Scuze pentru topicul lung.

User avatar
Nesta3
Moderator
Posts: 3404
Joined: 17 Mar 2009, 05:31
Auto: Kia Proceed

Re: Sportage 1,6GDI Classic cu ceva optionale

Post by Nesta3 » 08 Oct 2017, 11:42

Foarte bine ca ai pus feedback-ul, deoarece sunt multi care sunt sceptici in privinta unitatilor astea aftermarket.Ma asteptam ca sunetul sa fie imbunatatit, ca sa nu mai spun de experienta navi.
Pentru camera poti cauta una care sa intre in locasul unde ar fi trebuit sa fie cea originala, si cred ca poti gasi chiar una originala.O sa mai caut si eu si iti zic.
EX :Kia Proceed 1.4 benzina 109hp Best+
POZE PROCEED

2016 KIA SPORTAGE 1.6GDI STYLE

tomcat1974
Posts: 59
Joined: 08 Apr 2008, 12:27
Auto:
Location: Cluj Napoca
Contact:

Re: Sportage 1,6GDI Classic cu ceva optionale

Post by tomcat1974 » 08 Oct 2017, 20:16

cristinub1 wrote:
08 Oct 2017, 11:25
Pareri dupa o luna si ceva de folosire a navigatiei:
-partea de navigatie: excelenta atat timp cat ai semnal corect de internet (vorbesc de WAZE de exemplu). Am pus un stick 3G de la Digi care insa nu receptioneaza semnal peste tot (probleme retea). Asa ca atunci cand nu are semnal unitatea se poate bloca complet, rezolvarea e un reset de la un buton care se apasa cu un pix sau ceva ascutit in partea frontala. Dupa un timp m-am prins cum sa rezolv problema: hotspot de pe mobilul pe Vodafone. Ca rezultat unitatea nu se mai blocheaza, am facut de cateva ori drumul Bucuresti-Brasov fara probleme. Deci s-a rezolvat. Mentionez ca aplicatiile GPS care nu necesita neaparat internet merg fara probleme(IGO, Google Maps, etc).
Chestia cu blocatul este tipic la systeme Android(telef, tablete,etc) cand nu are conexiune de net. Android este legat low-level de serverele si serviciile Google. Daca nu are net brusc, toate applicatiile care pot rula in fundal incerca sa deschida conexiuni la servere si nu reusesc. SI tot incearca...
Kia Cee'd SW 1.4 Best - Mars Red
Comanda: 15.03.2008
Avans: 21.03.2008
Seria: 8.05.2008
Ridicat: 28.05.2008
CJ-15LKY

criminus
Posts: 15
Joined: 07 Jun 2017, 15:06
Auto: Citroen C5 Tourer momentan
Location: Bucuresti

Re: Sportage 1,6GDI Classic cu ceva optionale

Post by criminus » 09 Oct 2017, 11:07

[/quote]
Chestia cu blocatul este tipic la systeme Android(telef, tablete,etc) cand nu are conexiune de net. Android este legat low-level de serverele si serviciile Google. Daca nu are net brusc, toate applicatiile care pot rula in fundal incerca sa deschida conexiuni la servere si nu reusesc. SI tot incearca...
[/quote]

Salutare, partea cu blocatul nu este fireasca, intr-adevar aplicatiile si procesele respective incerca conexiuni la servere dar in lipsa acestor conexiuni rezultatul nu ar trebui sa fie blocarea intregului OS ci doar intreruperea functiilor respective.

tomcat1974
Posts: 59
Joined: 08 Apr 2008, 12:27
Auto:
Location: Cluj Napoca
Contact:

Re: Sportage 1,6GDI Classic cu ceva optionale

Post by tomcat1974 » 09 Oct 2017, 17:39

criminus wrote:
09 Oct 2017, 11:07
Chestia cu blocatul este tipic la systeme Android(telef, tablete,etc) cand nu are conexiune de net. Android este legat low-level de serverele si serviciile Google. Daca nu are net brusc, toate applicatiile care pot rula in fundal incerca sa deschida conexiuni la servere si nu reusesc. SI tot incearca...
[/quote]

Salutare, partea cu blocatul nu este fireasca, intr-adevar aplicatiile si procesele respective incerca conexiuni la servere dar in lipsa acestor conexiuni rezultatul nu ar trebui sa fie blocarea intregului OS ci doar intreruperea functiilor respective.
[/quote]
Corect... dar patesti asta cu o gramada de applicatii de Android.
Kia Cee'd SW 1.4 Best - Mars Red
Comanda: 15.03.2008
Avans: 21.03.2008
Seria: 8.05.2008
Ridicat: 28.05.2008
CJ-15LKY

quelloo
Posts: 3711
Joined: 22 Oct 2008, 21:51
Auto: Kia Proceed 2.0 DSL
Location: Bucuresti - Titan

Re: Sportage 1,6GDI Classic cu ceva optionale

Post by quelloo » 09 Oct 2017, 18:17

am avut 2 androide folosite intens pe ultimii 5 ani. (un HTC one M7 si un one plus 3)
s-au blocat ambele cate o singura data si asta mai mult din vina mea.
concluzia: depinde ce android folosesti
Proceed Cassa White 2.0 DSL Style... + pachet sport (the works...)
http://picasaweb.google.com/quelloo69/Q ... directlink

Post Reply

Return to “Jurnal de bord”

Who is online

Users browsing this forum: N4rc1s and 1 guest