Pret revizii....
- scubli
- "ambiguus"
- Auto:
Re: Pret revizii....
@Edu: Da, e drept ca la majoritatea apare 3.5l pe factura, nu neg asta. Putine cazuri sunt unde apare un 3.3l sau o alta valoare.
Eu doar spuneam ca in motorul de 1.6 intra 3.3l de ulei, dar nu bag mana in foc si pt. cel de 1.4 si din acest motiv sunt curios cat incape in el, in caz ca a facut un angajat KIA o schimbare de ulei propriei masini sau cineva chiar la el acasa.
Spun asta pt. ca motoarele de 1.4 si 1.6 par, in linii mari, identice avand soft-ul computerului de bord modificat si s-ar putea sa nu fi scurs uleiul cum trebuie in cazul tau. (parerea mea).
Eu doar spuneam ca in motorul de 1.6 intra 3.3l de ulei, dar nu bag mana in foc si pt. cel de 1.4 si din acest motiv sunt curios cat incape in el, in caz ca a facut un angajat KIA o schimbare de ulei propriei masini sau cineva chiar la el acasa.
Spun asta pt. ca motoarele de 1.4 si 1.6 par, in linii mari, identice avand soft-ul computerului de bord modificat si s-ar putea sa nu fi scurs uleiul cum trebuie in cazul tau. (parerea mea).
La mine,la ambele revizii au trecut 3 litri de ulei.
Kia ceed 1,4 gsl,machine silver,comanda 20.06,seria la "shashiu" 05.09,ridicata pe 03.10.07.
- scubli
- "ambiguus"
- Auto:
Se pare ca e nevoie doar de 3l de ulei pt. motorul de 1.4, scuzele mele.
Cineva cu 1.6 prezent pe aici ? Cat ulei a fost pus la revizie ?
Cineva cu 1.6 prezent pe aici ? Cat ulei a fost pus la revizie ?
la 15000 mi-au pus 3.7 litri iar la 30000 mi-au pus 3.3 litri...acum am un litru acasa din cele 2 revizii facute pe care am sa il duc lor la a 3-a revizie
In manualul de utilizare atat pt. motorul de 1.4, cat si pt. cel de 1.6 gsl e trecut 3.3 litri ulei.
La ambele revizii au pus 3.25 l, dupa gradatia de pe bidon.
Nu are cum sa incapa 3.5, ar trece peste nivelul maxim.
Nu are cum sa incapa 3.5, ar trece peste nivelul maxim.
eu am pe factura 4L...la noi se pare ca-s mai smecheri
Maine plec la Sibiu si mai am 600 km pana la revizie. Ma batea gandul sa fac revizia acolo. Are cineva idee daca exista service in Sibiu si daca ies mai ieftin decat in Bucuresti?
Thx.
Thx.
Mandru posesor de Kia Cee'd 1,4 Best Abyss Blue
B 999 PNA
ODO: >100.000 Km
B 999 PNA
ODO: >100.000 Km
- livsan2000
- Auto:
Salutare!!
Am facut si eu revizia nr. 2 la 1,4 benzina, 19000 Km, in Galati la ENA.
Exceptand faptul ca pentru 45 min. de manopera m-au taxat 190 lei, totul a fost OK:
-m-au lasat unele piese de acasa : 1/2 bidon ulei de data trecuta, filtru aer Mann si filtru polen Jakoparts (ingaraj.ro);
-mi-au dat restul de lichid de frana si spray de degresat, precum si filtrele schimbate (aer + polen).
Deci in concluzie totul a fost OK dar trebuie sa-mi gasesc alt service mai ieftin la manopera pt. ca la astia le este foaaammeee tare.
Ulei Bixxol C3 - 3L - 141 lei
Spray degripant - 1buc - 13lei
Filtru ulei - 1buc - 35 lei
Lichid frana - 1buc - 22 lei
Manopera - 2,5 ore - 190 lei
Total de plata : 399 lei la servie + 117 lei piesele mele = 516 lei
Cam mult dupa parerea mea !!!
Ma gandesc serios sa renunt la garantie, pentru ca am inteles ca revizia de 3 ani va fi crunta, avand in vedere ca implica si schimbare placute, probabil manopera va fi vreo 500 lei.
Mentionez ca m-am si luat la harta putin cu dansii pentru ca mi s-a parut aberant sa mi se factureze 2,5 ore manopera avand in vedere ca a durat 45 min. Ce vrei domle'? astia-s timpii!!! Mi-au trecut in cartea de service ca cele 2 filtre nu sunt originale, ci aduse de mine.
Asta e! Made in RO!!!
Am facut si eu revizia nr. 2 la 1,4 benzina, 19000 Km, in Galati la ENA.
Exceptand faptul ca pentru 45 min. de manopera m-au taxat 190 lei, totul a fost OK:
-m-au lasat unele piese de acasa : 1/2 bidon ulei de data trecuta, filtru aer Mann si filtru polen Jakoparts (ingaraj.ro);
-mi-au dat restul de lichid de frana si spray de degresat, precum si filtrele schimbate (aer + polen).
Deci in concluzie totul a fost OK dar trebuie sa-mi gasesc alt service mai ieftin la manopera pt. ca la astia le este foaaammeee tare.
Ulei Bixxol C3 - 3L - 141 lei
Spray degripant - 1buc - 13lei
Filtru ulei - 1buc - 35 lei
Lichid frana - 1buc - 22 lei
Manopera - 2,5 ore - 190 lei
Total de plata : 399 lei la servie + 117 lei piesele mele = 516 lei
Cam mult dupa parerea mea !!!
Ma gandesc serios sa renunt la garantie, pentru ca am inteles ca revizia de 3 ani va fi crunta, avand in vedere ca implica si schimbare placute, probabil manopera va fi vreo 500 lei.
Mentionez ca m-am si luat la harta putin cu dansii pentru ca mi s-a parut aberant sa mi se factureze 2,5 ore manopera avand in vedere ca a durat 45 min. Ce vrei domle'? astia-s timpii!!! Mi-au trecut in cartea de service ca cele 2 filtre nu sunt originale, ci aduse de mine.
Asta e! Made in RO!!!
KIA Ceed, 1,4 Best Pewter Beige Benzina, 27.000 Km
Prima revizie 9.990 km (Kia Cee'd SW 1,6) ... IMG Jilava (preturile includ TVA) :
- ulei synpower 5W30/208L ( 3,3l ): 184,57 lei
- filtru ulei : 33,32 lei
- filtru aer : 98,77 lei
- saiba buson : 3,57 lei
- manopera : 111,72 lei
--------------------------------
TOTAL : 431,95 LEI
- filtrul de polen l-am schimbat singur : 100 lei (http://www.indeo-auto.ro) - filtru CORTECO CC1285
- in plus : strans frana de mana, centrat cotiera (era cam deplasata din fabrica - atingea de scaunul soferului), bifat in carnet inspectia antiperforare
... despre echipa de la IMG Jilava : nota 10 ... amabili, seriosi, prompti ... recomand ... si cu siguranta o sa ma intorc la ei !
- ulei synpower 5W30/208L ( 3,3l ): 184,57 lei
- filtru ulei : 33,32 lei
- filtru aer : 98,77 lei
- saiba buson : 3,57 lei
- manopera : 111,72 lei
--------------------------------
TOTAL : 431,95 LEI
- filtrul de polen l-am schimbat singur : 100 lei (http://www.indeo-auto.ro) - filtru CORTECO CC1285
- in plus : strans frana de mana, centrat cotiera (era cam deplasata din fabrica - atingea de scaunul soferului), bifat in carnet inspectia antiperforare
... despre echipa de la IMG Jilava : nota 10 ... amabili, seriosi, prompti ... recomand ... si cu siguranta o sa ma intorc la ei !
Efectuat prima revizie (8800 km) la Willy&Co, Cluj-Napoca.
Preturi, cu TVA inclus:
- Ulei Mobil 1 ESP Formula 5W-30: 155 lei/4l (cumparat de mine)
- Filtru ulei: 32 lei
- Filtru aer: 99,19 lei
- Manopera: 123,5 lei
TOTAL: 409,69 lei
Filtrul de polen l-am schimbat eu acum 2 luni. (40 lei)
Ma declar multumit de prestatia celor de la Willy&Co. Desi au lasat sa se inteleaga ca nu le convine ca am adus eu uleiul, totusi au acceptat fara obiectii. La revizia urmatoare voi duce si celelalte consumabile intrucat sunt mult prea scumpe la ei.
Preturi, cu TVA inclus:
- Ulei Mobil 1 ESP Formula 5W-30: 155 lei/4l (cumparat de mine)
- Filtru ulei: 32 lei
- Filtru aer: 99,19 lei
- Manopera: 123,5 lei
TOTAL: 409,69 lei
Filtrul de polen l-am schimbat eu acum 2 luni. (40 lei)
Ma declar multumit de prestatia celor de la Willy&Co. Desi au lasat sa se inteleaga ca nu le convine ca am adus eu uleiul, totusi au acceptat fara obiectii. La revizia urmatoare voi duce si celelalte consumabile intrucat sunt mult prea scumpe la ei.
Pentru cei din Iasi: de unde ati luat filtre mai ieftine pentru prima revizia?
Cei de la Klado au zis ca pot sa aduc ulei da sa fie neaparat Mobil si ca pot sa vin cu filtre da sa fie originale altfel nu le pun pe masina.
Cele de pe ingaraj.ro sunt originale? Scrie kia pe ele? Le acepta?
La Rodav Vaslui au spus ca nu pot veni cu piesele mele.Pacat fiindca vroiam sa fac revizia la ei deoarece am unele probleme si am inteles ca ar fi mai de treaba.
Oare sa las de la mine 200 de lei cu cat as iesi mai ieftin si sa ma duc la Rodav Vaslui sa nu am batai de cap si sa imi rezolve toate problemele(care sunt cateva...)?
Cei de la Klado au zis ca pot sa aduc ulei da sa fie neaparat Mobil si ca pot sa vin cu filtre da sa fie originale altfel nu le pun pe masina.
Cele de pe ingaraj.ro sunt originale? Scrie kia pe ele? Le acepta?
La Rodav Vaslui au spus ca nu pot veni cu piesele mele.Pacat fiindca vroiam sa fac revizia la ei deoarece am unele probleme si am inteles ca ar fi mai de treaba.
Oare sa las de la mine 200 de lei cu cat as iesi mai ieftin si sa ma duc la Rodav Vaslui sa nu am batai de cap si sa imi rezolve toate problemele(care sunt cateva...)?
- ceed 2.0 Diesel
- Auto:
Se vor face discounturi mari incepand din 15 octombrie pentru piesele Kia achizitionate din reteaua KIA.
=D>
=D>
Daca intereseaza "concurenta" am facut azi la Tiriac auto BV (rep Ford) revizia la Ford Focus 1.6 benzina, la 45.000 km si a costat in jur de 480 RON (manopera+ulei+toate filtrele, reglajele/verificarile specifice. Placutele-s numai 50% uzate, dupa 45.000km!! nu au trebuit schimbate!!).
Cine a facut la ceed 45k sa poseteze daca au iesit mai scump sau mai ieftin ca Fordul.
Cine a facut la ceed 45k sa poseteze daca au iesit mai scump sau mai ieftin ca Fordul.
Kia cee`d Best SW 1,4 -109 CP - So Red 2009
&
Ford Focus HB 1,6 - 115 CP - Black 2008
&
Skoda Octavia 1,6 TDI - 105 CP - Bej cappuccino 2010
Jurnal de bord
Poze
&
Ford Focus HB 1,6 - 115 CP - Black 2008
&
Skoda Octavia 1,6 TDI - 105 CP - Bej cappuccino 2010
Jurnal de bord
Poze
Ceva detalii? De unde stii? Cat de mari o sa fie aceste discounturi? Suficiente cat sa nu mai cautam sa venim cu piesele si uleiul nostru? [-o<ceed 2.0 Diesel wrote:Se vor face discounturi mari incepand din 15 octombrie pentru piesele Kia achizitionate din reteaua KIA.
=D>