A mai fost un topic dar din pacate a fost sters.
Propun sa facem o lista cu service-urile care care accepta consumabilele clientului (chiar daca nu sunt originale) si cele care nu accepta.
In cazul schimbului placutelelor de frana spre exemplu diferenta de pret e asa de mare incat se merita un drum in alta localitate...
Service-uri care accepta consumabilele clientului
- iulian2007
- PFR
- Auto:
Re: Service-uri care accepta consumabilele clientului
SAB (braila), cu mentiunea ca desi pe cutia consumabilului nu scrie KIA cu rosu , sa fie produsul special destinat pt KIA si sa respecte caracteristicile impuse de fabricant/importator
forumul pasionatilor de detailing click AICI si AICI
facebook - Polish Braila & PolishFaruri Braila
http://polishbraila.blogspot.com/
facebook - Polish Braila & PolishFaruri Braila
http://polishbraila.blogspot.com/
Re: Service-uri care accepta consumabilele clientului
Salutare la toata lumea ,
Am facut revizia la 66.000 km, cand am schimbat toate filtrele inclusiv motorina ,plus ulei CASTROL EDGE 5W30. Toate au fost cumparate de mine de la un magazin pe comanda si m-au costat aproape 530 ron. Mi le-au schimbat fara probleme la KIA BANEASA. Foarte de treaba au program pana la ora 21. Mi-a zis mecanicul ca placutele mai merg lejer 10.000 km. Oricum cand vor incepe sa scartaie sa-mi cumpar placute eu si platesc doar manopera. Apropo, manopera la revizie m-a costat aprox. 220 ron. Deci total aprox. 750 ron. Am scutit cel putin 300 ron.
Am facut revizia la 66.000 km, cand am schimbat toate filtrele inclusiv motorina ,plus ulei CASTROL EDGE 5W30. Toate au fost cumparate de mine de la un magazin pe comanda si m-au costat aproape 530 ron. Mi le-au schimbat fara probleme la KIA BANEASA. Foarte de treaba au program pana la ora 21. Mi-a zis mecanicul ca placutele mai merg lejer 10.000 km. Oricum cand vor incepe sa scartaie sa-mi cumpar placute eu si platesc doar manopera. Apropo, manopera la revizie m-a costat aprox. 220 ron. Deci total aprox. 750 ron. Am scutit cel putin 300 ron.