Powerbox
-
- Auto:
-
- Auto:
spune-ne te rog cat te costa in total, ca eu nu vad preturi pe acolo...si la ce rezultate te ashtepti (cai/cuplu/consum)boss28 wrote:Lasa ca iti raspund eu la intrebarea asta cand imi vine jucaria pe la sfarsitul luniimarius_gl wrote:Arnold12: Da niste detalii! Ti-ai pus asa ceva? Cu ce rezultate? Cu ce costuri? De unde l-ai procurat?
tipitip: ai vrut s? citezi toat? pagina? viewtopic.php?t=80
730 ron adus din germania si poti sa te joci cu magarii care cred ca daca au masini de renume pot sa iti taie fata cum si cind vor ei Masina urca mai rapid in trepte si ce simti acum la 2500 vei simtii cu Powerbox-ul la 2000~2100.marius_gl wrote:Arnold12: Da niste detalii! Ti-ai pus asa ceva? Cu ce rezultate? Cu ce costuri? De unde l-ai procurat?
Cu aproximatie acum ar trebui sa fie 138cp si 305 Nm.
@boss28:
A venit? L-ai pus? Functioneaza? Care este senzatia?
A venit? L-ai pus? Functioneaza? Care este senzatia?
1.6 DSL LP Base Pewter Beige + optionale
vrrrrroooooommm !!!!!! vrrrrroooooommm !!!!!!
www.erepublik.com
www.erepublik.com
Din pacate inca nu a ajuns, nu a prins transportul de saptamana trecuta asa ca mai am de asteptat. posibil sa il am saptamana viitoare.
In mod sigur o sa imi dau cu parerea dupa ce il montez.
Daca merge bine si merita "cutiuta cu un fir" poate ma apuc si de import
In mod sigur o sa imi dau cu parerea dupa ce il montez.
Daca merge bine si merita "cutiuta cu un fir" poate ma apuc si de import
Fost Posesor Cee'd 1,6 90 CP, Classic, Piston Grey din data de 11.06.2007 ora 18:00 B-95-LEA, o sa imi iau alta LEA cand ma intorc in tara
in afara de powerbox mai faci si modificarea de ponei de la 90 la 115 la dealer?
1.6 DSL LP Base Pewter Beige + optionale
www.erepublik.com
www.erepublik.com