Autonet - nou service si dealer Kia

andytzu
Posts: 234
Joined: 13 May 2014, 21:56
Auto: Kia Sportage 2.0D, 6MT, 184hp
Location: Bucuresti

Autonet - nou service si dealer Kia

Post by andytzu » 28 Jan 2015, 14:57

Am fost ieri cu Suzuki-ul sotiei la revizie la reprezentanta Autonet (in Bucuresti, pe Calea Giulesti) si am aflat ca de vreo 2 luni au luat licenta pentru Kia, atat ca service autorizat cat si ca dealer.

A fost cineva cu Kia la ei? Cum se prezinta, care sunt preturile la revizii etc?

Eu, fiind la a doua masina Suzuki intretinuta la ei, sunt foarte multumit de servicii. Am avut niste probleme pe garantie la masina (a trebuit schimbata coloana de directie) si s-au rezolvat imediat, cei de la Autonet si-au dat toata silinta si interesul. E adevarat, insa, ca sunt putin cam scumpi. Ceva mai scumpi decat alti dealeri de Suzuki (cum ar fi Radacini sau Cobalcescu). Dar poate pentru KIA, fiind la inceput, au o alta strategie, cine stie... Astept feedback si pareri de la voi. Din punctul meu de vedere, cu cat mai multi dealeri/service-uri autorizate, cu atat mai bine pentru noi! Creste concurenta ceea ce ar trebui sa duca, teoretic, la imbunatatirea serviciilor si scaderea preturilor pe ici pe colo. Poate si a timpului de asteptare pentru piese, care la Kia este o problema majora...

Ca idee, stiu ca Autonet fac parte din acelasi grup de firme cu reprezentanta Honda, Asko International. Despre ei am, de asemenea, o parere foarte buna. Am avut o Honda Accord pe care am intretinut-o timp de 110k km la ei (la service-ul de pe centura - Chiajna) si nu am avut ce sa le reprosez!


PS: Propun moderatorilor si deschiderea unui sub-forum pentru ei in aria de Service si Dealer autorizat Kia precum si trimiterea unui e-mail/invitatii de participare la forum...

BAU
Moderator General
Posts: 2519
Joined: 24 Jan 2008, 00:25
Auto:
Location: Bucuresti

Re: Autonet - nou service si dealer Kia

Post by BAU » 28 Jan 2015, 17:43

Putem sa-i cooptam printr-o invitatie pe forum din parte unui moderator (poate Ogy) asa cum s-a facut si cu Hyundai ( acum vad ca nu prea mai apar).
Bineinteles ca poate fi un schimb interesant de experienta . Vom vedea poate si problemele lor si ei pe ale noastre .
Cine stie , poate vom trece si noi spre Suzuki sau ei spre Kia. :)
1.6 GSL EX, MT, 122 CP, 225/45 R17W, 102.000,00 km

andytzu
Posts: 234
Joined: 13 May 2014, 21:56
Auto: Kia Sportage 2.0D, 6MT, 184hp
Location: Bucuresti

Re: Autonet - nou service si dealer Kia

Post by andytzu » 29 Jan 2015, 14:48

Da, cine stie... :)

Daca nu m-am facut inteles, ei sunt deja dealer autorizat Kia in Bucuresti (de vreo doua luni), vand masini Kia si au si service autorizat Kia. Deci sunt reprezentanta Kia.

Adyson1974
Posts: 39
Joined: 29 Sep 2007, 15:17
Auto:
Location: Bucuresti
Contact:

Re: Autonet - nou service si dealer Kia

Post by Adyson1974 » 02 Dec 2016, 14:03

Salut,
Eu nu stiu cine le-a dat autorizarea celor de la Autonet, pt ca nu mi s-au parut deloc priceputi la Kia.
Pe scurt: Am avut masina in service la ei si pe langa faptul ca au tinut-o 3 saptamani pentru o dauna rezonabila, nici macar nu mi-au dat-o cu toate problemele (survenite in urma accidentului) remediate. Responsabilul cu toata povestea este un MARE aburitor, pe numele lui Marius Popescu. Nu are niciun fel de autoritate fata de mecanicii din service.
I-am semnalat foarte clar ca sunt probleme la inchiderea centralizata in urma accidentului si mi-a spus ca trebuie sa imi fac separat programare (contra cost) la cei de la "Electrica" pentru constatarea problemelor.
Am considerat ca respectiva constatare trebuie facuta la o Reprezentanta Kia. Cei de la Mit mi-au spus ca senzorul de alarma a fost montat gresit si nu putea fi activat la inchiderea capotei. Am rezolvat problema si totul este ok acum.
Ca si concluzie, NU as recomanda nimanui sa isi duca Kia la 'reprezentanta' Autonet tocmai pentru ca ei umbla cu cioara vopsita.
Daca aveti Kia mergeti la una din reprezentantele consacrate din Bucuresti (Mit,IMG).
Kia Ceed 1.6 HP LX BASE 115 HP + Optionale

Flavyus
Posts: 979
Joined: 19 Jan 2017, 11:04
Auto: Sportage2017 2DSL GTL4x4HP 6AT
Location: Bucuresti

Post by Flavyus » 01 Apr 2017, 19:34

Am luat masina de la Autonet dar pentru montaj scut am apelat la alt service cu nume mult mai mare. Pot sa va spun ca acel service - fara nume - arata ca un service de cartier destul de rau famat. Ulterior am fost la Autonet sa ridic CIV-ul si am vizitat serviceul Autonet care cel putin arata similar unui service Skoda/ VW. Am discutat putin si cu mecanicii si voi merge la ei pentru revizii. Acolo se fac revizii Honda si in curand Toyota. Va tin la curent.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Flavyus
Posts: 979
Joined: 19 Jan 2017, 11:04
Auto: Sportage2017 2DSL GTL4x4HP 6AT
Location: Bucuresti

Re: Autonet - nou service si dealer Kia

Post by Flavyus » 06 Feb 2018, 16:59

Facut revizia de 15000 km la Autonet, in noul service. Lasand la o parte aspectul elegant al facilitatii (fotolii de piele), e mare, curat si super dotat. Mecanicii sunt vechi, nu se grabesc si discuta cu tine. Nu as vrea sa-i testez pe chestii serioase, sper sa nu :) Felicitari !

Post Reply

Return to “Service şi Dealer autorizat Kia”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests